“Παρελθόν από την Παναχαϊκή αποτελεί ο Μάριο Μπρέσκα. Ο Σλοβάκος διεθνής επιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με το αχαϊκό συγκρότημα και έτσι από την Τρίτη είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Οι πληροφορίες θέλουν τον Μπρέσκα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό Βόλου, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-11. Να θυμίσουμε ότι ο Μπρέσκα από το 2004 έως το 2007 αγωνιζόταν στον Πανιώνιο με τον οποίο είχε 83 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας μάλιστα και 11 τέρματα.”
Δε νομιζω οτι εχουν τη δυνατοτητα για μεταγραφη ξενου ποδοσφαιριστη..μπορουν να παρουν παικτη ανω των 24, αλλα μονο ελληνα..δεν ειμαι και σιγουρος αλλα ετσι εχω ακουσει..σε διαφορετικη περιπτωση θα προτιμουσα τον νταριο..
Τον βλεπω μαζι με τον Σολακη να οδευουν προς Βολο.Εκει με την καταλληλη ‘‘υποστηριξη’’ που διαθετει ενας χοντρος κυριος μπορει και να βγαλουν ματια στον δευτερο γυρο…
http://www.panionianea.gr/2012/08/panionianea_1170.html Την αγάπη του για τον Πανιώνιο εξέφρασε μέσω της ιστοσελίδας μας ο Μάριο Μπρέσκα.
Ο «Σούπερ Μάριο», μίλησε στα panionianea για τα τρία χρόνια που πέρασε στον Ιστορικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κόσμο του συλλόγου και ειδικά τους Πάνθηρες».
Παράλληλα, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, τόνισε πως αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό όνειρο για τον ίδιο. Αναλυτικά ο Μάριο Μπρέσκα μίλησε… Για τα χρόνια που πέρασε στον Πανιώνιο…
«Θα ενδιαφέρομαι πάντα για τον Πανιώνιος, γιατί αυτή η ομάδα βρίσκεται στην καρδιά μου. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην ομάδα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κόσμο του συλλόγου και ειδικά τους Πάνθηρες». Για το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στον Ιστορικό…
«Μακάρι, αν παρουσιαστεί η ευκαιρία να κλείσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο. Θα ήταν ένα πολύ καλό όνειρο για μένα αυτό». Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα σήμερα…
«Γνωρίζω τις δυσκολίες που περνάει η ομάδα και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παραμείνει ο Πανιώνιος στην πρώτη κατηγορία». Τέλος έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο του Πανιωνίου…
«Θα ήθελα να μην με ξεχάσουν ποτέ οι φίλαθλοι του Πανιωνίου, όπως και εγώ δεν θα τους ξεχάσω». Δηλώσεις στον Γιώργο Καρμίρη