Μάντζιος Απόστολος - Προπονητής

«Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα που ωστόσο δείξαμε να ξέρουμε το παιχνίδι της και την αντιμετωπίσαμε στα ίσα. Χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες. Ήμασταν καλά διαβασμένοι και ο Παναθηναϊκός είχε λίγες τελικές. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Χρειάζεται προσπάθεια και η χρονιά θα είναι καλή για τον Πανιώνιο», τόνισε αρχικά ο Μάντζιος, για να συμπληρώσει:

«Θα ήθελα να πω πως δύο παιδιά πέραν των τραυματιών που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο οι Ρόκας και Σκέμπρι δεν μπορούσαν να παίξουν ως τραυματίες και παίζαμε με εννιά παίκτες στα τελευταία λεπτά»

• Ο Πανιώνιος μπορεί με το ρόστερ αυτό μπορεί να βγάλει την χρονιά;

«Μην ξεχνάτε μας έλειπαν οι Γιόνσον, Όμο και Ριέρα. Θα είμαστε καλύτεροι και με λύσεις ωστόσο αν έχουμε απουσίες το έργο μας θα είναι δύσκολο».

• Είναι παράσημο για σας πως για 65 λεπτά διατηρούσατε μακριά τον Παναθηναϊκό.

«Για μια ακόμα φορά σας λέω πως ο Πανιώνιος στο ματς αυτό ήταν διαβασμένος. Απλά θεωρώ πως η ομάδα μου εκνευρίστηκε μετά το πέναλτι. Δεν ξέρω αν ήταν θα το κρίνετε εσείς αλλά νομίζω πως νωρίτερα έχει γίνει φάουλ στο κέντρο. Υπάρχει πικρία για το αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να πω και μετά το 1-1 ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα με κόντρες στην περιοχή μας και στο φινάλε σε αντίστοιχη φάση στην περιοχή τους εμείς δεν ήμασταν το ίδιο τυχεροί. Πάντα όμως κάτι γίνεται με τον Παναθηναϊκό.

Παράλειψη μου γι’ αυτό, περαστικά στον Φερέιρα να επιστρέψει στο σπίτι του γρήγορα και στην οικογένειά του».

Άδικη επανέλαβε πως ήταν η ήττα (2-1) του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό ο Άκης Μάντζιος, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης είπε για τη φάση του πέναλτι πως «…περισσότερο το κέρδισε ο Λέτο, παρά το έκανε ο Κβιρκβέλια», ενώ επιβεβαίωσε πως ο Κουμορτζί βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ντιζόν.

Αρχικά, για το χθεσινό ματς είπε: «Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή και γρήγορη ομάδα. Δεν μπορούσαμε να πρεσάρουμε ψηλά, γιατί ΑΥΤΟΣ ο Παναθηναϊκός μπορεί να σε διαλύσει αν σε βρει ανοιχτό πίσω! Ωστόσο, η εικόνα του παιχνιδιού, χθες, ήταν άλλη, με έναν Παναθηναϊκό που έκανε, μόλις, δύο φάσεις. Το ματς πήγαινε όπως θέλαμε εμείς, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ σε τέτοιο χρονικό σημείο που έκρινε, τελικά και το αποτέλεσμα».

Για τη φάση του πέναλτι, τόνισε: «Νομίζω ότι περισσότερο το κέρδισε ο Λέτο, παρά το έκανε ο Κβιρκβέλια».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Πρώτος στόχος είναι σωθεί οικονομικά η ομάδα! Βέβαια, η εικόνα της έχει αλλάξει στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε καλή παρουσία. Υπάρχουν προβλήματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν… Δεν ξέρουμε αν θα φύγουν παίκτες. Το μόνο που ξέρω είναι για τον Κουμορτζί, που, ναι, είναι κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του (σ.σ. στην Ντιζόν). Πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το υπάρχον υλικό».

Τέλος, για τα νέα παιδιά είπε πως «ταλέντα υπάρχουν, αλλά το ζητούμενο είναι να έχουν διάρκεια. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε άμεσα στα βαθιά», ενώ για το πρωτάθλημα σημείωσε: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πάνε μέχρι το τέλος. Ευχάριστη έκπληξη είναι η ΑΕΚ. Έχει κάνει καλή δουλειά ο Κωστένογλου. Αλλά ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα πάνε μέχρι τέλος. Δεν βλέπω να χάνουν εύκολα βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν».

ναι πολύ ευχάριστη έκπληξη!
πετάω από τη χαρά μου!

Μαντζο’‘σημερα παιρνεις αριστα για παρα πολλα στοιχια που ειδαμε στον Πανιωνιο’‘Εξηγουμαι λοιπον’1ον ‘Εγινε πλεον η ν,Σμυρνη ΕΔΡΑ’’‘Να γυρισει ο φοβος της ΕΔΡΑς ΣΤΟΥς αντιπαλους μας 2ον Εβγαλες και βγαζεις ταλεντα σε ΠΑΙΚΤΡΟΝΙΑ ΑΞΙΑς’‘π.χΣαμαρης ,Κολοβος,Ροκας,Αραζ’‘’‘’‘3ον εμπαιδωσαν οι παικτες οτι αυτοι θα ειναι απο δω και περα οι καπετανιοι της ομαδος μας και 4ον Παιζουμε και λιγο μπαλα ρε αδερφε’‘Μπραβο,μπραβο’ Και στους συνεργατες σου βεβαια γιατι τους ειδα απο κοντα πως κανανε στον παγκο’‘Ευγε και στον Λιμα και στον Μανικα λοιπον’‘ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ’‘’ ΘΕΙΟ’’

Καλή διαχείριση, αλλα όχι και μπάλα…

Ετσι γαμα Ακη μου!
Με μισο μηδεν μεχρι τον Μαιο μπορεις??

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3, τόνισε πως οι Νεοσμυρνιώτες θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Διαβάστε επίσης…

«Θεωρώ ότι έχουμε αλλάξει την εικόνα της ομάδας, δουλεύουμε σκληρά με νέα παιδιά, προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες ζεστούς και όσο μπορούμε προσπαθούμε να ελαττώσουμε τα προβλήματα που έχουμε», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Στην συνέχεια ο Άκης Μάντζιος, σχολίασε: «Είναι δύσκολα, αλλά προσπαθούμε με όλο το τιμ να δουλέψουμε και να περάσουμε το μήνυμα πως όποιος δουλέψει δεν θα βγει χαμένος. Το έχουν δείξει τα παιδιά πως είναι και καλοί επαγγελματίες και καλά παιδιά. Πρώτα από όλα έχουμε αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, δείξαμε πως τους πιστεύουμε όλους. Ο καθρέφτης είναι η προπόνηση. Έχουμε αλλάξει τον τρόπο της δουλειάς. Χαιρόμαστε να ικανοποιούμε τον κόσμο, και να φεύγει χαμογελαστός από το γήπεδο».

Σχετικά με την εικόνα της ομάδας του: «Την ομάδα την πιστεύω πάρα πολύ. Ο Πανιώνιος δεν έχει υλικό για να κινδυνεύσει. Άλλη εικόνα υπήρχε, όμως τα προβλήματα παραμένουν. Γίνεται μια προσπάθεια από την διοίκηση ώστε ο Πανιώνιος να είναι βιώσιμος και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε για το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο».

Για την πίεση του Αστέρα Τρίπολης μετά το 1-0: «Στο ημίχρονο είπαμε πως έπρεπε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ για να νικήσουμε. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα με ποιότητα. Νομίζω πως μετά το δεκάλεπτο πήραμε ξανά τον έλεγχο, βάλαμε το γκολ και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη».

Για την εικόνα του παιχνιδιού με τον Αστέρα, όπου ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-0: «Το παιχνίδι πήγε όπως το περίμενα. Αν εξαιρέσουμε μια φάση, όπου από κόντρα βγήκε ο Αστέρας στην κόντρα, δεν νομίζω πως κινδυνεύσαμε ουσιαστικά. Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά και δεν είχαμε κενά στην άμυνα. Μπήκαμε δυνατά, φανήκαμε αγχωμένοι και δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο μετά το 30’ βρήκαμε τα πατήματα μας».

Για την συνέχεια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα: «Αυτή την στιγμή κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να πούμε πως διαλέγουμε παιχνίδια. Βέβαια, αν υπάρχουν προβλήματα λόγω καρτών, τότε κοιτάζεις το πρόγραμμα, ωστόσο η φιλοσοφία μου είναι να χτυπάμε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε βαθμούς».

Σχετικά με το αν είναι ικανοποιημένος για την εικόνα του Πανιωνίου στον πρώτο γύρο: «Αν δούμε γενικά την πορεία της ομάδας, λίγο-πολύ θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Αυτή την στιγμή οι βαθμοί από το παιχνίδι με την Δόξα λείπουν από την ομάδα. Δεν φοβάμαι την ομάδα μου και θεωρώ πως θα τους βρούμε αυτούς τους βαθμούς. Έχουμε απουσίες σημαντικές. Με τα προβλήματα σου γίνεσαι καλύτερος. Δεν θα βγει χαμένος ο Πανιώνιος, παρόλα τα προβλήματα που έχει».

Σχετικά με τις μεταγραφές στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα και έχουν εστιάσει πολλοί στον Πανιώνιο, πως είναι υπό διάλυση. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Και άλλες ομάδες έχουν προβλήματα, πιο μεγάλα και θεωρώ πως δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Αυτό θα δώσει τις ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

Τέλος, για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Εμένα μου άφησε μια καλή εντύπωση για την ομάδα μας, και γενικά, βλέπω ένα πρωτάθλημα περίεργο με αυτά που συνέβησαν ενώ για την κορυφή ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δείχνει πως δεν έχει βάθος. Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα, ο ΠΑΟΚ έχει και αυτός οικονομικά προβλήματα, ενώ οι άλλες ομάδες είναι λίγο-πολύ στο ίδιο επίπεδο».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/158340-Mantzios-Simantikoi-vathmoi-kai-emfanisi
Μάντζιος: «Σημαντικοί βαθμοί και εμφάνιση»
Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης του Πανιωνίου, μετά το τέλος του αγώνα με τους Αρκάδες, μίλησε στην τηλεόραση του συνδρομητικού καναλιού, χαρακτηρίζοντας σημαντική την αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας.
«Σημαντικοί είναι οι βαθμοί και η καλή απόδοση που είχαμε ειδικά μετά το 30’. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και είναι καλό που έχουμε συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=218461&Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16705,91089&Round=252785
Πανιώνιος- Αστέρας Τρίπολης: Συνέντευξη Τύπου(vid)
Δείτε τί δήλωσαν Άκης Μάντζιος και Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης…
Μάντζιος: «Σημαντικοί είναι οι βαθμοί και η καλή απόδοση που είχαμε ειδικά μετά το 30’. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και είναι καλό που έχουμε συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις», είπε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/158522-Mantzios-O-Panionios-den-tha-vgei-hamenos
Μάντζιος: «Ο Πανιώνιος δεν θα βγει χαμένος»
Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3, τόνισε πως οι Νεοσμυρνιώτες θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
«Θεωρώ ότι έχουμε αλλάξει την εικόνα της ομάδας, δουλεύουμε σκληρά με νέα παιδιά, προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες ζεστούς και όσο μπορούμε προσπαθούμε να ελαττώσουμε τα προβλήματα που έχουμε», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.
Στην συνέχεια ο Άκης Μάντζιος, σχολίασε: «Είναι δύσκολα, αλλά προσπαθούμε με όλο το τιμ να δουλέψουμε και να περάσουμε το μήνυμα πως όποιος δουλέψει δεν θα βγει χαμένος. Το έχουν δείξει τα παιδιά πως είναι και καλοί επαγγελματίες και καλά παιδιά. Πρώτα από όλα έχουμε αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, δείξαμε πως τους πιστεύουμε όλους. Ο καθρέφτης είναι η προπόνηση. Έχουμε αλλάξει τον τρόπο της δουλειάς. Χαιρόμαστε να ικανοποιούμε τον κόσμο, και να φεύγει χαμογελαστός από το γήπεδο».
Σχετικά με την εικόνα της ομάδας του: «Την ομάδα την πιστεύω πάρα πολύ. Ο Πανιώνιος δεν έχει υλικό για να κινδυνεύσει. Άλλη εικόνα υπήρχε, όμως τα προβλήματα παραμένουν. Γίνεται μια προσπάθεια από την διοίκηση ώστε ο Πανιώνιος να είναι βιώσιμος και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε για το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο».
Για την πίεση του Αστέρα Τρίπολης μετά το 1-0: «Στο ημίχρονο είπαμε πως έπρεπε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ για να νικήσουμε. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα με ποιότητα. Νομίζω πως μετά το δεκάλεπτο πήραμε ξανά τον έλεγχο, βάλαμε το γκολ και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη».
Για την εικόνα του παιχνιδιού με τον Αστέρα, όπου ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-0: «Το παιχνίδι πήγε όπως το περίμενα. Αν εξαιρέσουμε μια φάση, όπου από κόντρα βγήκε ο Αστέρας στην κόντρα, δεν νομίζω πως κινδυνεύσαμε ουσιαστικά. Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά και δεν είχαμε κενά στην άμυνα. Μπήκαμε δυνατά, φανήκαμε αγχωμένοι και δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο μετά το 30’ βρήκαμε τα πατήματα μας».
Για την συνέχεια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα: «Αυτή την στιγμή κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να πούμε πως διαλέγουμε παιχνίδια. Βέβαια, αν υπάρχουν προβλήματα λόγω καρτών, τότε κοιτάζεις το πρόγραμμα, ωστόσο η φιλοσοφία μου είναι να χτυπάμε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε βαθμούς».
Σχετικά με το αν είναι ικανοποιημένος για την εικόνα του Πανιωνίου στον πρώτο γύρο: «Αν δούμε γενικά την πορεία της ομάδας, λίγο-πολύ θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Αυτή την στιγμή οι βαθμοί από το παιχνίδι με την Δόξα λείπουν από την ομάδα. Δεν φοβάμαι την ομάδα μου και θεωρώ πως θα τους βρούμε αυτούς τους βαθμούς. Έχουμε απουσίες σημαντικές. Με τα προβλήματα σου γίνεσαι καλύτερος. Δεν θα βγει χαμένος ο Πανιώνιος, παρόλα τα προβλήματα που έχει».
Σχετικά με τις μεταγραφές στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα και έχουν εστιάσει πολλοί στον Πανιώνιο, πως είναι υπό διάλυση. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Και άλλες ομάδες έχουν προβλήματα, πιο μεγάλα και θεωρώ πως δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Αυτό θα δώσει τις ευκαιρίες σε νέα παιδιά».
Τέλος, για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Εμένα μου άφησε μια καλή εντύπωση για την ομάδα μας, και γενικά, βλέπω ένα πρωτάθλημα περίεργο με αυτά που συνέβησαν ενώ για την κορυφή ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δείχνει πως δεν έχει βάθος. Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα, ο ΠΑΟΚ έχει και αυτός οικονομικά προβλήματα, ενώ οι άλλες ομάδες είναι λίγο-πολύ στο ίδιο επίπεδο».

http://www.sport-fm.gr/article/525147
«Θα μείνουμε στη Σούπερ Λίγκα»

Αισιόδοξος ότι ο Πανιώνιος θα καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Αν δεν έχουμε άλλες απώλειες και παραμείνει ως έχει η ομάδα, τότε θα παραμείνουμε στην κατηγορία», τόνισε ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών. Τι είπε για τις υποθέσεις των μεταγραφών του Ντάνιελ Φερνάντες και του Ντάριο Φερνάντες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6
Για την υπόθεση του Ντάνιελ Φερνάντες
«Υπάρχει μία καταρχήν προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πάντως, το θέμα δείχνει να είναι σε καλό δρόμο».
Για εκείνη του Ντάριο Φερνάντες
«Και αυτή υπόθεση δείχνει να έχει αίσιο τέλος. Αν, όμως, κάτι δεν τελειώσει, δεν μπορούμε να πούμε κάτι οριστικό».
Για τη χθεσινή νίκη (2-0) του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης
«Πιστεύω ότι η νίκη ήταν απόλυτα δίκαιη. Απέναντι σε μία επικίνδυνη γενικά ομάδα, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Όσον αφορά τις διακοπές, όλα χρειάζονται και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ξεκουράζονται. Τις μέρες των γιορτών όλοι είχαν ένα πρόγραμμα και αυτό φάνηκε στο χθεσινό ματς. Οι διακοπές περνούν γρήγορα, όμως η πίεση παραμένει για μεγάλο διάσημα».
Για τους νεαρούς παίκτες
«Μου αρέσει να εμπιστεύομαι τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όποιος δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, τότε θα παίξει. Όλοι θέλουν να παίζουν έντεκα Έλληνες ποδοσφαιριστές σε μία ομάδα, όμως χρειάζονται και οι ξένοι όπως ο Τσότσαλιτς και ο Φερνάντες».
Για την παραμονή της ομάδας
«Αρκετές ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς και παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια – και ειδικά στην έδρα μας – θέλουμε να τα πάρουμε. Είχαμε να κερδίσουμε οχτώ μήνες στη Νέα Σμύρνη και χρειάζεται να αποκτήσουμε έδρα, η οποία είναι δυνατή έχει και έχει κόσμο. Διαφορετικά αντιλαμβάνεται ένας αντίπαλος και αντιμετωπίζει διαφορετικά την έδρα σου.
Χθες κερδίσαμε, αύριο μπορεί να χάσουμε, μεθαύριο μπορεί να πάρουμε ισοπαλία. Αν δεν έχουμε άλλες απώλειες και παραμείνει ως έχει η ομάδα, τότε ο Πανιώνιος θα παραμείνει στην κατηγορία».
Για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών
«Η ομάδα έχει αλλάξει εικόνα και παρουσία στο γήπεδο. Πλέον έχει πάθος και διάθεση να πάρει τους αγώνες. Δεν πρέπει να μένουμε στο γεγονός ότι έχουμε πρόβλημα, αλλά χρειάζεται να το διορθώνουμε και μετά να το αφήνουμε στην άκρη».

Αισιόδοξος για την πορεία του Πανιωνίου παρουσιάστηκε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Αισιοδοξώ παρά τα προβλήματα και πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν θα χαμογελάσουμε», τόνισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων». «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο και θα χτυπήσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Άκης Μάντζιος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τους κινδύνους από τη χρησιμοποίηση πολλών νέων παικτών: «Υπάρχουν κίνδυνοι αν δεν είναι ήπια η προσαρμογή των νέων παιδιών στις ομάδες. Όταν υπάρχει πίεση και στόχος, υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Αν δεν έπεφτε κανένας, όλοι θα χρησιμοποιούσαν μικρά παιδιά. Η πίεση που υπάρχει μεταφέρεται και στους παίκτες, ειδικά αν είναι νεαροί σε ηλικία. Θα πρέπει πρώτα ο Πανιώνιος να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, για να είναι στη συνέχεια κερδισμένος ο σύλλογος από αυτά. Δεν πρέπει να έχουμε απαίτηση από αυτά τα παιδιά να βοηθάνε άμεσα την ομάδα. Πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν πως αν κάτι δεν πάει καλά, δεν πρέπει να απογοητευτούν, αλλά να συνεχίσουν να δουλεύουν».

-τους παίκτες που αναδεικνύονται από την ομάδα: «Υπάρχουν ταλέντα στην ομάδα. Δεν ξέρω αν θα βγουν όλοι στην πορεία, αλλά πιστεύω πως ο Πανιώνιος μπορεί να αποκτήσει έναν κορμό με 6-7 δικά του παιδιά. Θεωρώ πως αργήσαμε πολύ να στραφούμε στους νέους παίκτες. Με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν από την κρίση, παρουσιάζονται ευκαιρίες για όλους. Με πίστη σε αυτό που κάνεις και όρεξη για δουλειάς, όσοι δεν φοβούνται και είναι εργατικοί στο τέλος θα δικαιωθούν».

-την προσπάθεια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα: «Αισιοδοξώ, παρά τα προβλήματα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν στον Πανιώνιο θα χαμογελάσουμε».

-τις μεταγραφικές ανάγκες του Πανιωνίου: «Θα χρειαστούμε άλλη μία λύση στην επίθεση, γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές, αλλά κι έναν παίκτη στο κέντρο».

-τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Την Κυριακή κλείνουμε ένα διάστημα δώδεκα ημερών με τέσσερα δύσκολα παιχνίδια. Υπάρχουν παιχνίδια που έχουν άμεση προτεραιότητα και άλλα που έχουν δευτερεύουσα σημασία. Το Κύπελλο είναι θεσμός που ενδιαφέρει τον Πανιώνιο, έχει ιστορία σε αυτή τη διοργάνωση και του ταιριάζει. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος και τον έχουμε αντιμετωπίσει. Το θέλουμε το παιχνίδι και θα το χτυπήσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης. Όμως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Ακη Μαντζιο’‘’'μεχρι τωρα παιρνεις αριστα ‘‘Θα σου εβαζα και τονο…αλλα δεν μπορω’‘Εξηγουμαι λοιπον’‘Γιατι χθες δεν εβαλες ,ας πουμε τον Σταυροθανασοπουλο..και εβαλες παλι τον Γουνδουλακη; Πες μου ποτε σε δικαιωσε αυτος,οσες φορες τον βαζεις εστω και αλλαγη;Αφου βλεπεις οτι φρεναρει την ομαδα,χανει τα αχαστα,και δεν εχει [πιστη]μεσα του για οτι κανει’‘Ισως εχθες 15\1\12 ενας μικρος ακομα να ειχε προσφερει κατι καλυτερο’‘Ο Φανουρης δεν εχει κατι καλυτερο’’'Ακομα το …πιστευεις οτι θα αναστηθει; θειο

Απλά να υπενθυμίσω ότι στον αγώνα με τον Αστέρα ο Γουνδουλάκης μπήκε αλλαγή και έβαλε γκολ.

θοδωρη και εγω εχω διαγραψει παικτες (απο παικτικης αποψης), πχ τον μαιστοροβιτς που ειχαμε προ χρονων, ομως ο φανουρης ειναι παικτης της ομαδας μας και δεν φταιει αυτος αν καποιοι του εφτιαξαν συμβολαιο που ουτε ο ιδιος δεν θα το περιμενε! και που υποθετω οτι και αυτος θα ειναι απληρωτος ακομα και στα λιγωτερα που θα ελαμβανε τις αλλες χρονιες, θελω να πιστευω οτι δεν θα καθισει πανω σαυτο και ο ιδιος γνωριζει οτι η αγορα ειναι τετοια που ουτε τα μισα δεν θα βρει και να ξεκινησει να παιζει αυτο που ξερει (μη μου κανεις σχολιο τι ξερει! κατι ξερει), πιστευω οτι γνωριζει την απαξιωση που του κανουμε εδω μεσα και λογικο το βρισκω να ειναι ψυχολογικα στα κατω του, ομως εμπειρους παικτες θελουμε και μαζι του και οι μικροι θα προχωρησουν και καλο ειναι να μας γραψει στα @@ρια του και να παιξει και για παρτυ του και για την ομαδα μας, που κακα τα ψεματα ειναι ενα κομματι της, τοσα χρονια ειναι σ αυτην και δοξα τω θεω, δεν εχει δωσει δειγματα κακης ή περιεργης συμπεριφορας. Ohala.

vardos’‘Δεν καταλαβες τι ενοω’‘‘Δεν κρινω τι αξιζει και τι προσφερει’’‘απλα λεω…Ας ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΛΛΟς ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ…ΗΜΑΡΤΟΝ’‘’
Αν περιμενει να του ανεβασουμε το ηθικο απο εδω μεσα …καληνυχτα’‘’
Να πωληθει αποκλειεται [εφοσον ειναι ο αρχηγος]
Αυτος ομως που ισως πωληθει καποια στιγμη [ας πουμε Σταυροθανασοπουλος] ποτε θα τον δουμε; καταλαβες ;ποτε θα ανεβουν οι συμετοχες του να πουμε;στα 30 ;;;χαχαχαχαχχααχθειο

Και εδώ αλλά και στο facebook ο Φανούρης απαξιώνεται και σίγουρα τα γνωρίζει όλα αυτά.

Ούτε για παίκτες από αντίπαλες ομάδες δεν έχει γίνει τοσο οργανωμένη επίθεση από όσο θυμάμαι… πολύ γαύρικο μου φαίνεται δυστυχώς.

σε αυτα η Πανιωνια εχει δικιο…και το εχουμε ξαναπει…η λεγομενη “κριτική” σε ορισμενα θεματα εχει ξεφυγει και για να μην πω οτι εχει προ πολλου περασει τα ορια της κακοηθιας

Αν δεν αντεχει την κριτικη προφανως διαλεξε λαθος επαγγελμα

πολυ καλα τα λες! καπου υπαρχουν και ορια, ειδικα για παικτη δικο μας.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΛΙΓΟ…ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ,ΛΥΣΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ & ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΙΚΟ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ..ΕΠΟΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ.ΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ

αργα δεν νομιζω…καποια πραγματα εχουν ειπωθει κατ επαναληψη και καιρο τωρα…

@gobbo αυτο που λεμε ειναι οτι το πραγμα εχει ξεφυγει (απο ορισμενους) απο την κριτικη αλλα και απο το χιουμορ… … δεν ειναι απαραιτητο να κανεις κριτικη…μπορει απλα να κανεις πλακα…αλλα και αυτο ξεφυγε

Συμφωνώ 1000%. Το θέμα με τον Φανούρη είναι πλέον εκτός ορίων.
Και δεν μιλάω μόνο για εδώ μέσα.
Στο κύπελλο με τον βάζελο κάποιοι τον έκραζαν όταν πήγαινε να βαρέσει το πέναλτι.
Αυτός όμως παρά τη γιούχα, και με το σκορ 3-1, το έβαλε.
Κρίμα, λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι Πανιώνιοι.
Και αν κάποιος αμφισβητεί το γεγονός υπάρχει και το βίντεο, όπου ακούγεται καθαρά η γιούχα.