Μάκης (Κοσμάς) Γκέζος

άρα θα προτίνω εγώ τώρα το εξής, αφού συμφωνώ με τον από πάνω συνονόματο
όλο και κάποιος θα ξέρει τον τσακίρη δε μπορεί. και μιλάω για άνθρωπο που μπαίνει εδώ μέσα. ή κάποιος φίλος ανθρώπου από εδώ μέσα.πιθανόν να μπαίνει και ο ίδιος ο τσακίρης αλλά εγώ δεν το ξέρω αυτό και φυσικά δε με ενδιαφέρει να μάθω ποιός είναι.
θα ήταν λοιπόν καλό κατά τη γνώμη μου, αφού ακόμα έχει μερίδιο στην ομάδα και πάλι κατά τη γνώμη μου καλώς έπραξε και κράτησε, να αναλάβει αυτός τα των ακαδημιών και να τρέξει αυτός όλα αυτά που λέει ο κώστας. δε νομίζω να χρειάζονται τόσα χρήματα για να αρχίσει να δουλεύει καλά πάλι η μηχανή στο κορωπί. πάντα σκεπτόμενος με το σύνολο των χρημάτων του τσακίρη και τα ποσά που δαπανούσε για την πρώτη ομάδα. εξάλλου νομίζω ότι του άρεσαν αυτές οι ηλικίες οπότε δε θα κάνει κάτι καινούριο.
ας του ρίξει λοιπόν κάποιος αυτήν την ιδέα. δε νομίζω ότι θα αρνηθεί.

σε ποιόν ανήκει η πολυκατοικία;

ο σαμαρης ο κουρντι ο ανασταστοπουλος ο κοντοχρηστος κ ο σιμωσης που εχω συγκρατησει εγω σαν ονοματα (μπορει να μου διαφευγει και καποιος αλλος) που ανεβηκαν στην πρωτη ομαδα ηταν αποτελεσμα αυτης της δουλειας??

Ο Σάμαρης δεν προέρχεται από τις υποδομές μας. Έπαιζε στην Παναχαϊκή (με πολλά προβλήματα λόγω του εκεί ακατανόμαστου) και είναι επιλογή των σκαουτερς. Οι υπόλοιποι ναι, αλλά η μη καθιέρωση έστω και ενός δείχνει ότι το σύστημα θέλει ακόμη αρκετή δουλειά

Για να μην ρωτησει κανεις ποιος ειναι ο ακατονομαστος να πω οτι ειναι ο Κουγιας.
Η πολυκατοικια δεν εχω ιδεα ποιανου ειναι!!!

Πιστεύω ότι περισσότερες πληροφορίες για τα διαμερίσματα που έμεναν οι νέοι από επαρχία καλύτερο θα ήταν να ρωτήσουμε πλέον τον Λάζαρο ή καλύτερα τον Έβανς. Άλλωστε στον τελευταίο είχε επιφορτιστεί το έργο να μιλάει με τους γονείς των παιδιών και γενικώς να ασχολείται με τις ακαδημίες. Δεν τον αδικώ θεωρώ ότι έχει κάνει αξιοπρεπή δουλειά μέχρι στιγμής.

Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα γράφει ο Πετρόπουλος από πάνω και να συμπληρώσω ότι το να φέρεις στην ομάδα 2 νέους 16 - 17 χρόνων και να τους ανεβάσεις σιγά σιγά στην Α’ ομάδα είναι επιτυχία τεσσάρων παραγόντων: Συστηματικό Σκάουτινγκ - Χρηματοδότηση διαμονής - ύπαρξη και συντήρηση χώρων (προπονητήριο) - πνεύμα ομάδας που θέλει να προωθεί (και έχει τέτοια ιστορία) νέα ταλέντα στον αθλητισμό.

Τα κόστη αυτά είναι πραγματικά πολύ μικρά εν συγκρίσει… και πρέπει πραγματικά να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει και άλλη προοπτική για την ομάδα μας.

Πρέπει να επενδύσουμε στη γενική παραδοχή της συντριπτικής πλειονότητας των ελλήνων φιλάθλων (και μη) ότι ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που επενδύει και έχει τη μεγαλύτερη ιστορία ανάδειξης αθλητικών ταλέντων. Αυτό είναι ένα μάρκετινγκ ανεκτίμητο που έχει διαμορφωθεί μέσα από πολλές δεκαετίες ζωής και δράσης στον αθλητισμό και που μόνο εμείς μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι κατέχουμε.

Αφού το θέμα αφορά τις ακαδημίες μας να σας ενημερώσω ότι δύο παιδιά 12 χρονών που ήταν στις ακαδημίες του Ερασιτέχνη πλέον είναι στην Elite Academy της Άρσεναλ.Αξίζει να διαβάσετε λίγο το link για να δείτε πως βλέπουν στην Αρσεναλ το ποδόσφαιρο,τι παρέχουν και τι επένδυση κάνουν
http://www.acadimies.gr/site/article.php?aid=1481&cid=38

Κρίμα που όλα αυτά τα όμορφα από τις όμορφες εποχές Τσακίρη έπαψαν να γίνονται και ό,τι είχε γίνει τότε κινδυνεύει να διαλυθεί…
Με τη δημιουργία του προπονητικού, τα παιδομαζώματα και τα λοιπά, είχα την αίσθηση και την ελπίδα ότι πηγαίναμε για κάτι όμορφο, για κάτι σοβαρό, για μια επένδυση όπως ταιριάζει στον Ιστορικό.
Ειλικρινά πάντως όπως ήρθαν τα πράγματα δεν βλέπω άλλο πλάνο για να επιβιώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα (εκτός αν ως εκ θαύματος το καλοκαίρι εμφανιστεί επενδυτής με λεφτά, με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι και ουχί λαμόγιο - απίθανο ε?).
Σκεφτείτε ότι ένα σοβαρό πλάνο με βάρος στις ακαδημίες -εφόσον και οι υποδομές υπάρχουν- είναι η μόνη λύση.
Με καλά σχεδιασμένο και μακροπρόθεσμο πλάνο βγάζεις παίκτες που σε κρατάνε σε αξιοπρεπή πορεία. Κάποια στιγμή πωλούνται για να επενδύσεις πίσω στις ακδημίες και να γεμίζεις τις τρύπες και κάπως έτσι εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα (μια loopα δηλαδή επέδυσης, καλής πορείας, πώλησης, επένδυσης).
Δυστυχώς όμως ενώ οι υποδομές υπάρχουν και τα κόστη πιστεύω ότι δεν θα είναι απογορευτικά (δυο-τρεις Φουκουάγιο?) δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο γιατί αφενός μεν θέλει ανθρώπους να το τρέξουν με μεράκι και αγάπη (και ολίγη γνώση) και αφετέρου δε είμαστε Έλληνες και προτιμάμε τα “άμεσα” αποτελέσματα με βόμβες τύπου Ρεκόμπα - τί επένδυση και ποιό μέλλον ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας τώρα να ούμε…
Sad to think though πως ο Ιστορικός ήτανε φυτώριο παικταράδων και τροφοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε εποχές που υπήρχε μόνο μεράκι και αγάπη, ενώ τώρα με ολόκληρο Απήλιον τα παιδιά πάνε στον Ατρόμητο…

δεν έχεις και άδικο σε αυτά που λες, αλλά έβλεπα χθες μια συνέντευξη του λεμονή ο οποίος αν και έλεγε πως δεν έχει προλάβει να ασχοληθεί με τις ακαδημίες ακόμα, σύμφωνα με τους καινούργιους κανονισμούς της uefa σύντομα αρκετές ομάδες θα ρίξουν βάρος στις ακαδημίες, πόσο μάλλον ο πανιώνιος που ανέκαθεν στηριζόταν εκεί. για μένα πιστεύω οτι αξίζει να θυσιάζουμε 2-3 φουκουάγιους και τα λεφτά που θα έπαιρναν να πέφτουν στις ακαδημίες.