Κύπελλο Ελλάδος 2011-2012

Με τον βάζελο θα παίξουμε τελικά
στις 11/1, στις 21,00

Τελικά όλα τα ματς κυπέλλου ο ΟΤΕ τα δείχνει;
ξέρει κανείς;

Ναι, δυστυχώς ο ΟΤΕ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τους αγώνες κυπέλλου μέχρι και το 2013.

Πηγή

Εισιτήρια αναμένεται να ζητήσει ο Παναθηναϊκός από τον Πανιώνιο, για το μεταξύ τους παιχνίδι, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Μπορεί η αστυνομία ν’ άναψε «κόκκινο» στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που ήθελαν να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (4/1), ωστόσο οι «πράσινοι» δεν θα κάτσουν με… σταυρωμένα τα χέρια για όλα τα εκτός έδρα ματς. Έτσι, αναμένεται να ζητήσουν από τον Πανιώνιο τουλάχιστον μια θύρα για να φιλοξενήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Κυπέλλου, στη Νέα Σμύρνη.

Οι «πράσινοι» έκαναν το ίδιο και στο μεταξύ τους ματς, στο πρωτάθλημα, ωστόσο πήραν αρνητική απάντηση. Αυτή τη φορά, όμως, δεδομένου ότι πρόκειται για άλλη διοργάνωση επικρατεί η αισιοδοξία ότι θα πάρουν εισιτήρια. Άλλωστε, για το Κύπελλο βρέθηκαν τόσο φίλαθλοι της ΑΕΚ στην Καλαμάτα, όσο και του Ολυμπιακού στην Κατερίνη και του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά που βρέθηκαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη ήταν το 2007.

Πηγή

Όχι . ← τελεία

Ναι χωρίς τελεία και πολλά πάνω από τα λίγα που μπορεί το νοσηρό μυαλό σας να δώσει, πάνω από 7.000, με τιμή 25 το ένα και με διευκολύνσεις στις μετακινήσεις, 140.000 χιλιαρικάκια και όλα στο πόλο να βγάλουμε τη χρονιά.

Οχι.- ← Τελεία και παύλα :stuck_out_tongue:

Πρώτα απ’όλα δε θέλουμε σε καμία περίπτωση η Νεα Σμυρνη να θυμίζει βαζελόσπιτο, αν ήταν ετσι ας παίζαμε στη “δικιά” τους (δανεική) έδρα. Επίσης, δεν υπολόγισες πόσα πρόστιμα θα πρέπει να πληρώσουμε με αυτούς ανάμεσά μας (σίγουρα πολλά περισσότερα απ’οσα πληρώνουμε τώρα απο μόνοι μας).

Μπορούμε να γεμίσουμε το γήπεδο και μόνοι μας. Καλή ώρα είναι, αντί να ξεκουραστούμε μπροστά στις τηλεοράσεις μας, ας πάμε να ενισχύσουμε την Πανιωνάρα. Δεν χρειαζόμαστε τους πράσινους και τους κάθε πράσινους.

ΥΓ: Πάντως, καλο θα ήταν να γίνει μία συνάντηση πριν απο τον συγκεκριμένο αγώνα με τους οργανωμένους μπας και μειώσουμε τις πιθανότητες νέων προστίμων.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οταν σου λείπει και το ευρώ, η μόνη λύση είναι να γεμίσουμε μόνοι μας το γήπεδο. Αυτό δεν γίνεται με ευχές. Οι Πάνθηρες να πάρουν 2000 εισιτήρια (στην 3 αλλά και στη 2) και να τα διαθέσουν και όλοι μας (ΟΛΟΙ ΜΑΣ) από 3 εισιτήρια που θα φροντίσουμε να πουληθούν σε γνωστούς και φίλους

Μόνο έτσι μπορούμε να πούμε ΟΧΙ ούτε ένα εισιτήριο στους βάζελους

Εγώ λέω να τους δώσουμε 500 εισιτήρια. Την τελευταία φορά που ήρθαν οι ζέλες στο γήπεδό μας τους κερδίσαμε! Από τότε έχουμε.

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΝΤΕ ΤΟ
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ

Εγώ λέω να τους δώσουμε γκολ και ξύλο

Και πού ‘ στε κοντοπαντελονάκηδες, φέρτε κανα Καμίτση και κανα Μπουγά στις τελευταίες προπονήσεις να δείξουν στους soft πως είναι να κάνεις τάκλιν στην καρωτίδα και να τους γαμωσταυρίζεις μετά…

εγω θα ελεγα ναι για 1000 κοματια των 50Ε στην Θ1.

έτσι βγάζουμε και το πρόστιμο άνετα…

ούτε ένα λαγουδάκι στο γήπεδο…

μόνη μας για την πάρτυ μας …

Φέτος η χρονιά είναι μόνο για εκλεκτούς και με γερά στομάχια… Λουγουδάκια δεν θέλουμε στην γιορτή μας …

αν και ειμαι υπερ των μετακινησεων των οπαδων ενα μεγαλοπρεπες ΟΧΙ…για να καταλαβουν καποιοι λελεδες σαν τον δημοσιογραφο παραπανω οτι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κυριε μου δεν ειναι ουτε καλαματα ουτε πιερικος ουτε καισαριανη…ακου επιχειρηματα που βρηκε να γραψει για να δωσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εισητηρια…ξεφτιλες!!!

Αν πάρουν εισητηρια οι βαζελες θα γινει οικονομική ζημιά! Μπορει να εισπραχθούν ορισμένα Ευρώ από τους βαζελινες αλλά:
-Η ΠΑΕ θα πληρώσει τις ζημιές που θα γινουν στο γήπεδο απο τους κάφρους που θα κουβαληθούν.
-Η ΠΑΕ θα πληρώσει και το πρόστιμο από την(δίκαιη) αντίδραση των δικών μας που όλο και κάτι θα εκτοξεύσουν αφου πιθανότατα θα προκληθούν.
-Αν μαθουν για ερχομο βαζελίνων καμμιά πεντακοσαρα ‘‘κυριλέ’’ δικοι μας δεν θα εμφανιστούν.
-Αν το ματς γινει ροντέο καποιοι ‘‘κυριλέ’’ που εκαναν το λαθος να εμφανιστούν θα ξενερώσουν και θα χαθούν από τα επόμενα ματς.

υποκυπτω με χαρα στις αντιρρησεις σας!

:slight_smile:

Να φανταστω οτι δεν θα ρθεις δηλαδη

[video=youtube;O53A-QEZYNw]http://www.youtube.com/watch?v=O53A-QEZYNw[/video]

Μονο εγω νιωθω ετσι ??? :confused:

Είμαι υπέρ της στεγανοποίησης του γηπέδου.
Είμαι κατά των οικείων πράξεων που τιμωρούνται με πρόστιμα.

Αυτά απο μόνα τους αρκούν για να βγαίνει θετικό πρόσημο.

Είχα γράψει περί 70-30, αλλά είδα τον κανονισμό και στο ΚΑΠ άρθρο 43 2β
μιλάει για συμφωνία μεταξύ των ομάδων.
Βέβαια δίνει πιο πάνω μια δυνατότητα στην ΕΠΟ να παρακρατεί το 10% των εισιτηρίων
απο κάθε κατηγορία αυτών και να τα διαθέτει ΄πως αυτή νομίζει (κερκόπορτα δηλαδή)
Η γνώμη μου είναι, καμμιά συμφωνία.