Κύπελλο Ελλάδος 2011-2012

Παίδες θα γίνει καμιά εκδρομή για Μυτιλήνη;

http://kalloni.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2024:2011-12-19-09-28-12&catid=32:sportnews&Itemid=387

γαματο.ωραιοι

Ελπίζω να έρθει η πρόκριση σαν μια ένεση αισιοδοξίας για τα δυσκολα που έρχονται.Αγωνιστικά ετσι όπως θα κατεβουν οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του ρόστερ.Αν μας φοβηθούν και ‘‘μιλήσει’’ το βάρος της φανελλας θα είμαστε στον επομενο γύρο.

ΑΨΟΓΟΙ !!!

Μπράβο τους !!!

Μπραβο τους ‘‘οπως εμας για τα 12ο χρονια’‘που να μας…φτασουν οι κακομοιροι’’

Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ (ο οποίος περιμένει την απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΠΟ για την τύχη του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα) και την ΑΕΚ ξεχωρίζει από την κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον Θρασύβουλο και ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τα ζευγάρια
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Θρασύβουλος
Ατρόμητος-Άρης
Κέρκυρα-Δόξα Δράμας
Skoda Ξάνθη-Πανσερραϊκός
Εθνικός Αστέρας / ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Παναιτωλικός-ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

Ελα μωρη Πανιωνάρααααα :astonished: :astonished: :astonished:

τους εχουμε τους σιχαμενους!!!

Αιντε, για ναχετε καποιον να βριζετε, επειδη απ οτι φαινεται οι διοικουντες δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να καλυψουν τα ανοιγματα και ο δρομος πλεον εινα ενας, η πτωχευση ή αλλιως παυση πληρωμων, το παιχνιδι ειναι μια οικονομικη ανασα, αν δοθουν ολα τα εισιτηρια στον βαζελο, βλεπε 10.000,00 επι 20 τοτε 200.000,00 καλυπτουμε ανετα το προστιμο του 2008, φυσικα να μην υπαρχει κανενας απο μας, γιατι ολο και κατι τις προστιματακι θα πεσει.

Μήπως καλύτερα να έχει το γήπεδο 10.000 Πανιώνιους, με 20€ το εισιτήριο και να τους πηδήξουμε κι απο πάνω;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΙ@ΛΙΑ! ΚΑΙ Π@ΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΦΑΓΗΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ!!!~

Μονό παιχνίδι, δεν έχει οριστεί ημερομηνία, 10-11-12-18 γενάρη.

Αν το σύστημα έχει άντερα, θα ορίσει Κάκο για διαιτητή.
Αυτόν θέλω κι εγώ.

http://www.youtube.com/watch?v=5q406vMoxaU

ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Το σύστημα δεν έχει άντερα. Κάτι άλλα έχει και σ’ αυτά μας γράφει κάτι δεκαετίες τώρα. :wink:
Δεν παίζει ρόλο το όνομα. Η εντολή έχει σημασία.
Το θέμα θα είναι όταν θα γίνει το παιχνίδι αν θα έχουμε ομάδα να κοντράρουμε.

Όσο για αυτό που λέει ο Πάνος εγώ είμαι μέσα, ξεχνάω το διαρκείας και πληρώνω και 2 και 3 εισιτήρια με 20€. Αλλά έτσι δυστυχώς δεν θα μαζέψουμε πάνω από 1500 άτομα. Έχω πλέον καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τον κόσμο στα γήπεδα τον φέρνουν οι αγωνιστικές επιτυχίες. Μακάρι ο Santa να μας φέρει οικονομικό και αγωνιστικό σώσιμο της χρονιάς. Θα μιλάμε για πραγματικό θαύμα.

Είδα τι εγινε στο ματς Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ και με έπιασε ανατριχίλα.Πρεπει να σταματήσουν οι ιπτάμενες καρέκλες γιατί έτσι και βρουν στοχο ή κάποιος βαζέλας(Πχ Καραγκούνης) κανει θέατρο την βάψαμε…
Αυτό με ανησυχεί πιο πολύ και από το αποτελεσμα του αγώνα!

σωστος.οφειλουμε ολοι να προστατευσουμε την ομαδα

Παντως πολλοι θα ειναι εκεινοι που δεν θα διστασουν να πεταξουν παλι καρεκλες. Πρεπει να γινει ενημερωση πριν το ματς με καμια ανακοινωση και γενικα ολοι να προστατευσουμε την ομαδα.

Κατι μου λεει οτι αν κανουν κανα δυο βουτιες δεν θα τελειωσει το ματς ποτε…
Και το χειροτερο ειναι οτι θα το επιδιωξουν αυτο γιατι ξερουν οτι μπορουν.

Απόλυτα σωστή παρατήρηση!!!

επειδή δυστυχώς δεν μπορείς να τα αποτρέψεις όλα αυτά
(μία καρέκλα φεύγει σε κλάσματα δευτερολέπτου χωρίς να το προλάβεις)
καλό θα ήταν μία ανακοίνωση της Παε
που θα αναλύει τα χρηματικά πρόστιμα που οφείλουμε…

Σαν Πανιώνιος,που με ενδιαφέρει ΚΑΙ η οικονομική εξυγίανση της Παε και του Ερασιτέχνη,αδυνατώ να την πετάξω…
Σαν άνθρωπος…ασχολίαστο…είναι πολλά τα ποδοσφαιρικά ζώα της κερκίδας…