Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018

Ποσο χρονών είναι αυτός; Γιατί ο Πινιώτης στα 22 και ο Γλύνος στα 21 δεν είναι και τόσο πιτσιρικάδες. Αν είναι όντως μικρός, δανεικός στη Β’ αλα Ντούρμι. Το ίδιο και ο Σταυρόπουλος αν φέρουμε άλλο στόπερ. Και όποιος αντέξει, επιστρέφει.

Οικονομίδης, Βουκελάτος είναι 19 και ο Σταυρόπουλος 20.

Ισχυει οτι Πινιωτης και Σταυροπουλος εχουν συμβολαια ως τον Ιουνη;
Μαλιστα για Σταυροπουλο ακουσα απο καποιον επιστημονα στη 2 οτι αρνειται να ανανεωσει.
Ξερει κανεις;

Έχουν μέχρι τον Ιούνη όντως. Όπως και ο Αστράς αν δεν κάνω λάθος.

Παραμονεύει ο Παναργειακός και η Δόξα Δράμας να κλέψουν την υπογραφή τους.

Αστράς,Σταυρόπουλος,Πινιώτης έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, οπότε πρέπει να ανανεώσουν.
Βέβαια,στην μέση μπαίνουν και οι ατζέντηδες τους που έχουν και άλλους παίκτες στον Πανιώνιο και μπορεί να επηρεάσουν τις εξελίξεις σε σχέση με το τι θα συμβεί με τους υπόλοιπους πελάτες τους.

Και παμε τωρα για να υποδεχθουμε τις κοτες της κιτρινομαυρες…

Πανιώνιος-Λαμία , παιζουμε εντός την επόμενη εβδομάδα.

Γαύρος-Κότα , παοκ-χαλκηδόνα , γιαννενα-λαρισα τα άλλα ζευγάρια.

Σε συνδυασμό με το γκολ εξωτερικό φάλτσο Μασούρα-Δοκάρι-Πλάτη-Δίχτυα , έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η γκίνια του πρώτου γύρου δίνει τη θέση της σε λίγη τύχη.

Μάγκες κάντε υπομονή κι άλλο κύπελλο θα 'ρθει…

πωω διπλη καυλα η κληρωση γτ αφηνει περιθωριο για “ευκολο” ημιτελικο σε περίπτωση φυσικα που ειμαστε σοβαροι με τους λαμιωτες. κ μετα ένας εκ των γαυρων βορρα ή νοτου που λειπουν κ απο το παλμαρε μας…

Τσάμπα σε ειχαμε εσενα στην Ελβετία ρε; αφησε τα κύπελλα και κανε σκαουτινγκ για μπραχιμι

one step at a time

υ.γ τους χρωσταμε και απο το πρωταθλημα αυτους

24/1 17:15 Πανιώνιος - Λαμία

εδω στα μερη μου ηταν ο μπραχιμης :slight_smile: εναν φαν της GZ που ρωτησα δεν ειπε καλά πράγματα. τωρα ποσο αξιοπιστος είναι, αγνωστο… το μεγάλο ερωτηματικό μου είναι τα φράγκα, είμαι σιγουρος οτι ο υπάλληλος στο καφέ του γηπέδου πληρώνεται παραπάνω από τη μισή μας ομάδα, πως φευγει απο την ελβετια να ερθει στην πανιωνάρα μυστηριο.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ο επαναληπτικός στη Λαμία στις 21:45.

Ακριβώς μια εβδομάδα πριν το Real Madrid - Paris SG

https://www.panioniosfc.gr/2018/01/23/η-αποστολη-για-τον-αγωνα-με-τη-λαμια/
Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την αναμέτρηση με τη Λαμία. Μετά το τέλος της, ο Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.
Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.

Τασουλής τόσο χάλια γύρισε που ούτε αποστολή για 3ο συνεχόμενο ματς?

Αν δεν κάνω λάθος είχε γραφτεί κάτι για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

συμπαθητικο σκορ, αν και αυτοι δεν ειναι τελειως για τον πουτσο. ο πιτσιρικας πισω, οσο χρειαστηκε, δεν ηταν κακος. συνεχιζουμε

Καθαρό σκορ, ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου πριν αρχίσει.

Είμαστε ένα κλικ παραπάνω. Εύκολα ή δύσκολα (παράταση/πέναλτι), θα περάσουμε.