oti malakia katevei tou kathenos..sorry gia ta greeklish
Δε λες που έγινε στις τρείς. Παγάκια γίναμε. Αν γινόταν στις 5 ή χειρότερα στις 7 δεν ξέρω αν θα έβγαζα το 90άλεπτο…
Λίγη μπάλα,πολύ κρύο,μαλάκας διαιτητής.Ευτυχώς δεν το φάγαμε στην αρχή του β ημιχρόνου που μπήκαν καλά τα φίδια, ύστερα έστρωσε κάπως το πράγμα με την είσοδο του Γεσίλ. Λάμπρου-Σαββίδης άφαντοι,ο Χατζισαφί σκεφτόταν την μεταγραφή, τις διακοπές με τη γυναίκα του και δε ξέρω τι άλλο, γιατί με εξαίρεση το γκολ ήταν κακός σήμερα.Παραδόξως,το δίδυμο πίσω ήταν καλό και όσα θέματα είχαμε ήταν λόγω της απουσίας των πλαγίων μπακ. Για Μπαντή, θα συμφωνήσω ότι παραλίγο να ήταν μοιραίος σήμερα.
Τέλος καλό όλα καλά,προχωράμε!
Αντιθέτως, δεν τον ξέρω αυτόν που τα 'γραψε αλλά μιά χαρά τα λέει. Και εδώ που τα λέμε, όταν αποκαλούμε κάποιον “μαλάκα”, το σωστό είναι να εξηγούμε και το γιατί. Αλλιώς, …
Κυνηγώντας τον αόρατο εχθρό.
Ενω ο Ζαμάνης είναι ορατός “εχθρος”! Που στη πρώτη φορά τα 3 χρόνια που η ομάδα κάνει καμπή έχει αρχισει τρελη γκρινια και ειρωνία εδω μέσα και οι καναπεδάκηδες μείνανε στο σπίτι τους.
Αλλα ξέχασα ,ο Μασουντ που ειναι 1μιση χρονο στην ομάδα έχει δώσει πιο πολλά!
Α και η ομάδα δεν παίζει πια τη τρομερη μπαλάρα που έχουνε συνηθίσει τοσα χρόνια σαν Πανιώνιοι.
Και όλα αυτά σε μια χρονία καμμένη , χωρίς προετοιμασία, με μικρότερο μπάτζετ και με περσινούς αναπληρωματικούς να γίνονται βασικοί φέτος.
Α και είμαστε 5οι και μέσα στο κύπελλο!!!
Δεν ξέρω αν και ο Μιγοπουλος παίρνει χαρτζιλίκι και τα γράφει αλλά ότι στην “αποτυχία” βγαίνουν όλα τα φαντάσματα και κράζουν είναι δεδομένο. Στις χαρές και στα πανυγήρια και στους Ρεκομπες ρίναι πανεύκολο να πας γήπεδο.
Πανυγιρτζίδες λοιπόν είμαστε και οχι διαφορετικότιτες και μαλακίες.
Πρώτον, οι πανηγυρτζήδες εδω μέσα που κάνουν κριτική (την οποία εσυ θεωρεις κράξιμο -δικαίωμα σου), επειδή τους περισσότερους τους ξέρω έναν προς έναν, εχουμε διαρκείας, φιλαράκι. Αρα για καναπεδάκηδες ψάξε αλλού. Δεύτερον, η ομάδα φέτος έχει κόψει περισσότερα εισιτήρια απο πέρσι που ήταν δεύτερη στο ενα τρίτο του πρωταθλήματος. Και εισιτήρια 50% πιο ακριβά σε πολλούς αγώνες. Αν η διοίκηση έχτισε εναν μύθο για λιγότερη υποστήριξη απο τον κόσμο σε σχέση με πέρσι, όλως τυχαίως μια βδομάδα αφού έδιωξε τους δυο αρχηγούς της ομάδας, είναι δικό της θέμα. Απλώς δεν ισχύει. Τρίτον, αν μου βρει κάποιος ενα ηχητικό ή ντοκουμέντο με γιουχα των οπαδών στο γήπεδο, θα πω έχουν δίκιο οι άνθρωποι. Πέρα απο τις αιώνιες μεμονωμένες γκρίνιες, εγώ δεν έχω ακούσει το παραμικρό -τουλάχιστον απο τον καναπέ μου στη Θυρα 2. Τέταρτον, προφανώς και έχω πρόβλημα που η διοίκηση χάρισε τον Μασούντ στην ΑΕΚ. Και βγήκε να καμαρώσει στην Ωρα για Σπορ γι’ αυτό. Το θεωρώ ασέβεια και προς τον παίκτη και προς τον κόσμο της ομάδας. Ο Πανιώνιος απαγορεύεται να χαρίζει τον καλύτερο παίκτη του στην ΑΕΚ -τελεία και παύλα. Απο αυτο μέχρι το να φύγει ο Ζαμάνης ή κάτι τέτοιο (το οποίο εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να το υποστηρίζει), είναι ένα λογικο άλμα τριπλούν.
Και πέμπτον, στο ποίο και συμφωνούμε, με το υλικό που έχουμε η πέμπτη θέση αν την κρατήσουμε μέχρι το τέλος, προφανώς και θα είναι τρομερή επιτυχία. Ή καλύτερα, οποιο υλικό και να είχαμε, το να βγει τρίτη σερί χρονιά 5ος ο Πανιώνιος θα είναι θρίαμβος. Δεν θα αναιρεί τα προηγούμενα όμως.
Η συλλογιστική εναντίον της κριτικής για τις τελευταίες κινήσεις της διοίκησης έχει το εξής λογικό κενό: Από τη μία λένε ότι όποιος διαφωνεί είναι πανηγυρτζής, καναπεδάκιας, θέλει Ρεκόμπες και δεν στηρίζει τη διοίκηση στα δύσκολα, και από την άλλη ότι η χρονιά μέχρι τώρα είναι πλήρως επιτυχημένη. Όταν καταλάβουν το παραπάνω παράδοξο, ίσως καταλάβουν και το λόγο της κριτικής. Και για να γίνω πιο σαφής, δεν υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι η ομάδα δεν είναι εντός στόχων, άρα το “μόνο στις χαρές και στα πανηγύρια” είναι αστείο.
Προσωπικά έχω υποστηρίξει φουλ εδώ μέσα καταγεγραμμένα αυτή τη διοίκηση σε πολλά γκρίζα σημεία της, όπως τις σχέσεις με γαύρο, τους δανεικούς. τις τσάμπα φιέστες, τις εύκολες πωλήσεις και σε ένα βαθμό τη μυστικοπάθεια. Τον τελευταίο μήνα βλέπω όμως χοντρό φάουλ και οφείλω να το εκφράζω. Είναι χοντρό φάουλ και η ίδια η πράξη να κόψεις άκομψα μέσα Νοέμβρη τους δύο συναρχηγούς σου που έχουν προσφέρει αμφότεροι, είναι χοντρό φάουλ να τους χαρίζεις στις ομάδες που θα πάνε, αλλά πάνω από όλα, είναι χοντρό φάουλ να μη δίνεις ούτε μια λογική εξήγηση για αυτό, περνώντας στην επίθεση κατά των οπαδών που τη ζητάνε, θέτοντάς τους μάλιστα υπεύθυνους για το γεγονός οτι δεν έπείσαν τους αόρατους συνοπαδούς τους να έρθουν κατα 3000 στο γήπεδο μετά από αυτά τα γεγονότα απέναντι στον τελευταίο του πρωταθλήματος. Το λέω για τελευταία φορά: Αν έβγαινε ο Ζαμάνης κι έλεγε, παιδιά δεν βγαίνουμε φέτος, πρέπει να κόψω 2-3 συμβόλαια το χειμώνα για να μην αυξηθουν τα χρέη, δεν θα υπήρχε άνθρωπος να του πει κουβέντα. Για την εξυγίανση είναι εξάλλου υπόλογος μόνο. Όλες οι άλλες επιτυχίες της διοίκησης είναι μπόνους.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα καναπεδάκηδες και πανηγυρτζήδες από τη μία και τα αυλοκόλακες και χαρτζηλικωμένοι από την άλλη καλό είναι να λείπουν.
Στατιστικα στη τριτη σερι καλη χρονια κατι παθαινουν οι διοικησεις μας κ μαλακιζονται… υπαρχει ενα σημαντικο ποσοστο του περιορισμενου μας κοσμου που παντα κατι του φταει. Απο τα ξυπνητηρια μεχρι δε ξερω κ εγω τι. Εχει απαιτησεις σε μεταγραφες κ νικες γκρινιαζει οταν αυτα δεν ερχονται, ψαχνει παντα καποιον να κραξει κτλ.. αυτο το κομματι υπαρχει τα τελευταια 20 χρονια οχι τα τελευταια 3. Η διοικηση παρεα με τους δημοσιογραφους επιλεγει θεωρητικα να επιτεθει σε αυτη τη μεριδα το κοσμου που θα χε και καθε δικιο, αλλα σε μια πολυ συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.. ειναι η στιγμη που πηρε μια αποφαση για καποιους λγους, την αιτιολογησε με μπαρμπουτσαλα κ απο τοτε εχουμε δει κ την κουτσι μαρια να μας θυμιζει οτι πρεπει να κανουμε αγαλμα στο ζαμανη.. να το προσεξουν αυτο γτ ειναι επικινδυνο. Το γραψε ο παρασπορος το χουμε πει εκατο φορες, να βγουν κ να πουν οτι μαγκες δε βγαινει το πραμα, ξεχαστε την ευρωπη κ για φετος κ για την επομενη 2ετια 3ετια κ μεχρι να καθαρισουμε.. οποιος τους κραξει ειναι μαλακας.. αλλα το να μας λενε μαλακιες κ μετα μολις μια φορα στα τρια χρονια υπηρξε κριτικη σε κατι να θυμουνται τα εισητηρια κ σκανε οι δηκωσεις ειρωνια στην ειρωνια να το κοιταξουν.. μια χαρα κ ο προπονητης μια χαρα κ οι παιχτες κ να πορευτουμε με συσπειρωση, αλλα δηλωσεις στη ωρα?? Σοβαρα?? Κ να δηλωνει ο αλλος για τον χαρακτηρα του μασουντ? Για τον χαρακτηρα του εφυγε?? Κ τον στελνουμε δουρειο ιππο δηλαδη κ με κορδελακι.. τοσο μπροστα?? .Για ποσο μαλακες μας περναει?? Κ αμα πεις οτι δεν ειμαι μαλακας, δεν δεχομαι κ δεν συμφωνω με το σουρεαλ των δηλωσεων εισαι αχαριστος?? Ξεκισησαμε απο το ο πανιωνιος πανω απο ολα κ εχουμε φταει οτι μια διαφωνια σε κατι σε τη διοικηση σε κανει μαυρο προβατο..
Υγ. Αν τα στοιχεια της λιγκσς ειναι σωστα με τον πλατανια κοψαμε 140 εισητηρια λιγοτερα απο οτι την 30η αγωνιστικη στη φιεστα του περσινου πρωταθληματος…
Παντως αλλο πραγμα η κριτικη πχ ειναι ασχετοι, μαλακες, αχρηστοι και αλλο η κατηγορια πχ εστησαν τον αγωνα, χαρισαν τον παικτη, τα πηραν
εγώ λέω ότι καλό είναι να αφήνουμε και κάποια πραματάκια να πέφτουν κάτω
το πιο λογικό είναι ότι η χρονιά κάπου στράβωσε οικονομικά και μάλλον φταίει η περσινή.
να θυμίσω εδώ δηλώσεις τσακίρη πέρσι για το οικονομικό κομμάτι και μόνο(μην αρχίσετε τώρα γκρίνια για τσακίρη)
όπως το καταλαβαίνω εγώ οι δαρζαμαίοι δε μπορούν να βγουν και να δηλώσουν αυτό που γράφουν οι φίλοι παραπάνω για ευνόητους λόγους παρόλο που θα ήταν 100000000000% παντελονάτο
φυσικά και είναι μαλακία η σειρά δηλώσεων
οπότε ας αφήνουμε να πέσει και τίποτα
κι εμείς κι αυτοί
Υ.Γ καλά μιλάμε είμαι 100% μέσα στο κλίμα που γράφουμε εδώ για …το κύπελλο
χαχαχαχαχα
Οπως τα λεει ο Παρασπορος.
Κατα τ’αλλα καλες γιορτες ευχομαι σε ολους και το '18 να μας βρει με μια μεταγραφη τυπου νταριο!
Τρίτη 9/1 15:00 ο επαναληπτικός
Σε οριακό σημείο φαίνεται πως φτάνει η κατάσταση στον ΟΦΗ.
Οι παίκτες αποφάσισαν να μην κατέβουν στη σημερινή προπόνηση, αφού, παρά τις υποσχέσεις των μετόχων, δεν είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους.
Μετά την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν δεσμευτεί πως σήμερα (Τρίτη) θα καταβληθεί μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Κάτι που τελικά δεν έγινε, χωρίς να υπάρξει ενημέρωση από τους μετόχους, για την κατάσταση της ομάδας.
Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα αυξήθηκε κατακόρυφα, αφού ούτε η παρουσία του Φώτη Τσάλου -του μοναδικού που βρέθηκε στο ΒΑΚ για να μιλήσει με τους παίκτες- δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα.
Μάλιστα, κάποιοι από τους παίκτες μάζεψαν τα πράγματά τους από το προπονητικό κέντρο, ενώ είναι στον «αέρα» ακόμα και η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/den-katebikan-stin-proponisi-oi-paiktes-tou-ofi/3488786
https://www.panioniosfc.gr/2018/01/08/η-αποστολη-για-το-παιχνιδι-με-τον-οφη-2/
Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες.
Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Γλυνός, Κόρμπος, Λάμπρου, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.
Αρκετά καλή η ομάδα δεδομένων των συνθηκών.
Ο Κοτνικ εγγύηση , ο Μπανανά καλός, Γκιοατα-Σαραμαντάς είχαν θεματάκια , ενώ ο Παπαγεωργίου ήταν σταθερός.
Σαββίδης έτσι κι έτσι , πολύ καλός ο Κόρμπος δίπλα του. Σπιριντόνοβιτς-Μασούρας συνεχίζουν να είναι θετικότατοι.
Γεσίλ φήμες λένε ότι εμφανίστηκε στην Κρήτη, αλλά δεν πιστεύω τίποτα.
Αφήνω τελευταίο Πινιώτη , ο οποίος για ακόμα μια φορά παίζει σχεδόν άψογα το ρόλο του Σιώπη , δε μασάει , δύσκολα χάνει διεκδίκηση , δίνεις καλές κοντινές πασούλες , γενικά δε δείχνει να υστερεί σε κάτι και σε κάνει να απορείς γιατί διάφοροι τύπου Πλέγας,Μπάλλας κοκ θεωρούταν όταν τους αποκτούσαμε πιο πάνω στην ιεραρχία από αυτον.
Γελάω με Βουκελάτο.
Υ.Γ. Spiridonovic: I’m very happy for the three points. Μετάφράση Μπιτσικώκου: Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Καλη εμφανιση για κυπελλο αλλα και με πεθαμενο αντιπαλο.
Δεν χρειαζομαστε να αγορασουμε κανεναν ιρανο λαχανοντολμαχ… ελπιζω να δουμε παραπανω Πινιωτη στα επομενα ματς πρωταθληματος και λιγοτερο Βουκελατο.
Παρότι συμφωνώ απολύτως για τον Βουκελάτο, επειδή στην Ελλάδα παίχτες με τεχνική κατάρτιση δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου, θα τον κρατούσα ή τουλάχιστον θα προσπαθούσα να τον δώσω δανεικό μπας και σιγά σιγά πήξει το μυαλουδάκι του.
Χάρηκα Σταυρόπουλο, Οικονομίδη και φυσικά Πινιώτη από τους καινούργιους πιτσιρικάδες.
Οικονομιδης!
Ο μονος πιτσιρικας μας που ξερει να κανει κοντρολ;
Θελω να τον ξαναδω, αφησε καλες εντυπωσεις
Και πρωτη του επαγγελματικη συμμετοχη!!!