Σάββατο 10 Δεκεμβρίου! Στα περίπτερα όλης της Ελλάδας! Συνέντευξη Άκης Μάντζιος! Και όπως πάντα στην τελευταία σελίδα το σκίτσο της εβδομάδας! Αρθογραφίες από Διόγο, Μπιτσικώκο, Σκούρτα, Βασίλη, Μπουρνόβα, Σιώτο, Στρατή!
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου! Στα περίπτερα όλης της Ελλάδας! Συνέντευξη Άκης Μάντζιος! Και όπως πάντα στην τελευταία σελίδα το σκίτσο της εβδομάδας! Αρθογραφίες από Διόγο, Μπιτσικώκο, Σκούρτα, Βασίλη, Μπουρνόβα, Σιώτο, Στρατή!
εχουμε τιποτα πληροφοριες για την κυκλοφορια της εφημεριδας;
-----------------ΑΘΗΝΑ ΕΠΑΡΧΙΑ
1o τεύχος 523 80
2ο τεύχος 516 90
3ο τεύχος 560 100
4ο τεύχος 591 90
5ο τεύχος 564 100
6ο τεύχος 531 110
7ο τεύχος 541 100
8ο τεύχος 560 90
9ο τεύχος 592 100
10ο τεύχος 610 100
11ο τεύχος 618 100
*Επίσης έχουμε και 5 συνδρομητές εντός Αττικής.
Τα δείγματα τα θεωρούμε θετικά. Για να μπορέσει να γίνει βιώσιμη η εφημερίδα πρέπει να ανεβάσουμε κι άλλο τα νούμερα. Στόχος είναι να φτάσουμε τα 1000 συνολικά! Φαίνεται δύσκολο άλλα ελπίζουμε!
ωραια αρθρα ειχε αυτη την φορα..
στα θετικα η αυξηση που παρουσιαζεται και η σταθερη 100αρα της επαρχιας.κατα τα αλλα απογοητευτικη η στηριξη του κοσμου.μονο τοσα?αληθεια το φως,ο γαυρος,ο πρωταθλητης,η πρασινη κτλ τι νουμερα να κανουν αραγε στη ν.σμυρνη?
Δεν απογοητευόμαστε! Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν και περιμένουμε κι άλλους στην Σαββατιάτικη παρέα μας! Τα μηνύματα που παίρνουμε από την επαρχία είναι τόσο σημαντικά για εμάς που συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί!!
Γιάννη καλό μεσημέρι,
έχετε ενεργοποιήσει την αποστολή με συνδρομή;
Οι συνδρομές έχουν ενεργοποιηθεί αλλά δυστυχώς ακόμα μόνο για εντός Αττικής κι αυτό γιατί στην επαρχία για αυθημερόν παράδοση ζητάνε οι εταιρείες courier πολλά λεφτά κάνοντας ασύμφορη για τους αναγνώστες την αποστολή! Εντός Αττικής γίνεται κανονικά η αποστολή Σάββατο πρωί με πολύ πολύ μικρή επιβάρυνση στον αναγνώστη (από 0,25 εώς 0,50 ανάλογα με την διάρκεια της). Προσπαθούμε να βρούμε courier ώστε να πάρουμε καλύτερες τιμές!
οκ Ευχαριστώ!
Αλλιώς για πιο φθηνά μας προτείναν να φτάνει Τρίτη αλλα δεν έχει νόημα!
μην το λες, εγω σήμερα την πήρα γιατί το σαβ/κο μένω μακρυά από το περίπτερο! :d
αν έρχετε με το πλοίο τη δευτέρας μια χαρα είναι
δεν την παιρνω για την επικαιρότητα άλλωστε..
Ωραία. Θα ρωτήσω πόσο κοστίζει και θα σου πω! Για την επικαιρότητα έχεις δίκιο! Προσπαθούμε για το καλύτερο!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου! Στα περίπτερα όλης της Ελλάδας!
Οι επόμενες πότε βγαίνουν, παιδιά; Έχω έρθει από Αγγλία και θέλω οπωσδήποτε να πάρω 2-3 τεύχη για το αεροπλάνο της επιστροφής. Ευχαριστώ!
Στείλε μου τον τρόπο που θες να σου φέρω όποια τεύχη θέλεις. Αύριο κυκλοφορεί η εφημερίδα. Διακοπή μία εβδομάδα για την πρωτοχρονιά και ξεκινάμε πάλι 7 Ιανουαρίου!
Στείλε μου τον τρόπο που θες να σου φέρω όποια τεύχη θέλεις. Αύριο κυκλοφορεί η εφημερίδα. Διακοπή μία εβδομάδα για την πρωτοχρονιά και ξεκινάμε πάλι 7 Ιανουαρίου!
Κανένα πρόβλημα, συνονόματε, θα πάρω το αυριανό φύλλο και αυτό που θα βγει στην ονομαστική μας εορτή. Έτσι θα έχω υλικό για την πτήση, να μας κάνω και διαφήμιση στο αεροπλάνο. ![]()
Ευχαριστώ για την πληροφορία!

Με τα 2 αυτά τεύχη, λοιπόν, έβγαλα τη μισή πτήση Αθήνας-Λονδίνου.
Πολύ ευχάριστη συντροφιά, ομολογουμένως. Καλή συνέχεια!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΛΙΔΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ…ΗΡΘΑΤΕ ΜΑΣ ΧΑΙΔΕΨΑΤΕ ΚΑΥΛΩΣΑΜΕ ΧΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ ΒΑΖΕΛΕΣ!!!