Κυανέρυθρη Μαγεία

Επειδή γίνεται πολύς ντόρος για τα βουντού σε αντίπαλους παίκτες και όσο και αν αυτό μπορεί να είναι θεωρητικά αντίθετο στις αρχές του φόρουμ και το ευ αγωνίζεσται δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και να μην μελετήσουμε το παραπάνω φαινόμενο με τη δέουσα προσοχή. Κάνω την αρχή με μια παράθεση πρώτων ορισμών για να οριοθετήσουμε καλύτερα το γνωσιολογικό πεδίο της κυανέρυθρης, μαύρης, λευκής και ορισμένες φορές δανεικής ερυθρόλευκης μαγείας.

There is a difference of intent between truthful shamanism and “dark shamanism” (or “black magic”). Dark shamanism has the intent of hurting and/or dominating other beings (limiting their freedom, reduce their health/awareness, and using their energy).

The concept of dark shamanism is intended to draw attention to the systematic and fundamental place of assault sorcery and malevolent witchcraft within shamanism as a whole. The term dark shaman therefore includes the many notions of sorcerer and witch, which have their own particular and complex histories in the region.

Σχετικά με τον δικό μας - αρχάριο ίσως, ταλαντούχο δε - σαμανό “Θείο” να είναι σίγουρος πως θα έχει τη στήριξη όλων μας στο δύσκολο και επίπονο δρόμο που έχει διαλέξει. Οι παρενέργειες όπως η μαζική ασθένεια μελών του φόρουμε δεν μπορούν να μας πτοήσουν - είναι αναπόφευκτες από τη στιγμή που προσπαθούμε να ελέγξουμε σκοτεινές δυνάμεις που δεν έχουμε ακόμα δαμάσει. Προχωράμε όλοι μαζί για το καλό του Ιστορικού ή πιο σωστά το κακό των επίδοξων εχθρών του.

Ξόρκια λευκής μαγείας, γούρια, ξεματιάσματα παικτών κτλ, μπαίνουν κι αυτά στο παρόν topic?

Ασφαλώς.
Έχουμε ευθύνη να καταγράψουμε, να μελετήσουμε και να γίνουμε experts σε κάθε μέθοδο που μπορεί να βελτιώσει την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας.

Σας στέλνω φωτογραφίες από 2 πνεύματα βουντού που μαζί με τους συνεργάτες μου ανακαλύψαμε όταν κάναμε σκάουτινγκ στη δυτική Αφρική:

Επειδή πλέον χρειαζόμαστε την βοήθειά τους, θα ενεργοποιήσουμε την συμφωνία και θα τους καλέσουμε να υπογράψουν συμβόλαιο με τον Πανιώνιο. Ειδικεύονται στην προστασία από το κακά πνεύματα. Μετά από ανάλυση των τελετών καταλήξαμε ότι μπορούν να προστατέψουν και ομάδες από κοράκια. Απλά θα χρειαστεί να μυηθούν πρώτα στο βουντού όλοι οι συντελεστές του συλλόγου (παίκτες, παράγοντες και όσοι οπαδοί το επιλέξουν). Η τελετή μύησης περιλαμβάνει λούσιμο με αίμα Σπανέα και σουβλάκια από όρχεις Βαρδιγιοβγενοκοκκαλομαριναίων.

παντως το κοκκινο-μπλε ειναι κυριαρχο.
excellent scouting!!! bravo!

εγώ λέω να μην υπογράψουμε και τους δυο για οικονομία (εκτός αν είναι φθηνοί η δεν λειτουργούν αν δεν αγοράσεις ζευγάρι).
Επίσης, δεν κοιτάμε την αγορά μήπως παίζουν και τίποτα δανεικοί με option αγοράς? νομίζω ότι σε αυτη τη συγκυρία πρεπει να τα σκεφτομαστε ολα

Σιφνιέ είσαι πολύ λάθος και η λογική σου είναι λογική false economy. Δεν ξέρω και αν έχεις κάποια σχέση με τον Κιντή.

Αν είχες την παραμικρή ιδέα για το σαμανισμό θα ήξερες ότι σε τέτοιες προσπάθειες υπάρχουν και τραυματισμοί, extreme πονοκέφαλοι, κρίσεις πανικού κτλ

Χρειαζόμαστε και έναν δεύτερο για τον πάγκο και γιατί όχι και τους δύο μαζί για δύσκολα ματς όπως αυτά απέναντι σε εχθρικούς σχηματισμούς ΠΟΚ+διαιτησίας.

Και σίγουρα με δανεικούς δεν γίνεται δουλειά. Πρέπει να βλέπουμε το μέλλον και να χτίσουμε αυτές τις ικανότητες μέσα στο σύλλογο. Είναι κάτι που μπορεί να δώσει competitive advantage σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Οπότε ο Βεντούρης θα πρέπει να βάλει το χέρι στη τσέπη και να το δει ως επένδυση γιατί το ROI είναι ξεκάθαρο κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Ναι με αυτό το σκεπτικό ίσως έχεις δίκιο.
Αρκεί οι μάγοι να είναι κανονικοί και όχι σαν κάτι άλλους (χοντρούς που δεν μάρκαραν, ξανθά τσίρκο κλπ) :wink:

Το αν ίσως έχω δίκιο επέτρεψε μου να το ξέρω καλύτερα εγώ.

Συγνώμη για το επιθετικό μου ύφος αλλά αλίμονο αν αμφιβάλουμε για την πρόταση του Grissino και αμφισβητούμε την ποιότητα των συμβούλων μαγείας των οποίων την μπλε κάρτα και εξασφάλισε.

Ξέρω…θα πεις πως πρέπει να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά και συγκεκριμένα να προωθήσουμε τον Theodor από τις ακαδημίες μαγείας του συλλόγου. Δεν θα διαφωνίσω επί της ουσίας αλλά χρειαζόμαστε και την εμπειρία πέρα από το ταλέντο.

ελπίζω να έγινα σαφής

γιατί ο μάγος που δίνει στον Μητρογλου να πιει μαγικό ζωμό (φωτο στο αβαταρ μου) δεν σας κάνει?
και αν πίσω από το ψευδόνημο grisino κρύβεται κανένας Κιντής?

προφανώς έχουμε να κάνουμε με συμφέροντα μανατζαρέων Σιφνιέ.

Οκ ο Λίμα έχει μια ιστορία στο σύλλογο. Και το 79 είχε κάνει βουντού με μεγάλη επιτυχία στα αεκάκια. Θα μπορούσε η ΠΑΕ να του δώσει πιο ενεργό ρόλο.

Δεν ξέρω ρε παιδιά. Ας ενώσετε δυνάμεις για το καλό του Ιστορικού.

Grissino κιντη βρωμοαεκτζη

βουντου βουντου βουντου βουντου κ μια καρφίτσα μαυρη

Αντί να πληρώσουμε για τον πίνακα που θα δείχνει κάτι αριθμούς,
ανυπερθέτως προτιμώ τη χρηματοδότηση των πλάνων του Grissino.

Σε γενική συνέλευση της Πανιώνιας ομάδας Κατάρας (αλλιώς ΠοΚ)
εγκρίναμε την εγγραφή του Θεόδωρου και με αγωνία περιμένουμε
τους εισαγόμενους αδελφούς.

ΦΕΡΤΕ ΚΟΛΩΝΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Λοιπόν για την στελέχωση των ακαδημιών του συλλόγου (άξιοι συνεχιστές της παράδοσης που εξιστορήθηκε άλλωστε και στην γνωστή τηλεοπτική σειρά “Μαγισσές της Σμύρνης”) έχω να προτείνω τους παρακάτω :

α)

Saouron : Ο ομογενής πατριώτης είναι ειδικευμένος για συνέτηση διαιτητών και αντιπάλων προέδρων. Μειονέκτημα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρά-βροχερά κλίματα.

β)

Γκανταλφ : Αμέμτου ηθικής κατάλληλος για την διαπαιδαγώγηση φυτωρίων. Μειονέκτημα ότι είναι η αντίστοιχη περίπτωση bosko (ψάχνω τα τελευταία ένσημα για να βγώ στην σύνταση).

γ)

Harry Potter : Νέος,φιλόδοξος προπονητής που προέρχεται απο πρωτία στο τοπικό πρωτάθλημα. Μειονέκτημα είναι η μη γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας.

Εναλλακτικά προτείνω Ελληνικότατες λύσεις : Κώστας Τζιρίτης (ή Τζιριτόκωστας) βλ. Ζητιάνος του Καρακαβίτσα, Την Αγ.Αθανασιά στο Αιγάλεω και δανεικό με option αγοράς τον Κώστα Λεφάκη.

http://www.jstor.org/pss/40175148

http://en.wikipedia.org/wiki/2008_Congo_football_riots

http://www.foxsports.com.au/football/sorcerer-predicts-fresh-injury-woes-for-real-madrid-superstar-ronaldo/story-e6frf423-1225804809035

Το αρθρο του Schatzberg ειναι ολα τα λεφτα!
Νικο κλαιω…

Είναι επιστημονική έρευνα!!!

Σχεδόν μια ώρα μένει, γούρια παντού και ξεματιάσματα στο Μήτρογλου!!

Μιας και ο Θείο έχει αναλάβει τα αφρικανικά μάγεια κτλ είπα σήμερα να το ρίξω στα γιατροσόφια της Ανατολικής Μεσογείου.

Πρωινό με ομελέτα (αυγό θα δώσει δύναμη για φωνή στο γήπεδο) με μπόλικο μαιντανό (υποτιμημένο βότανο με απόκρυφες δυνάμεις) και κρεμμύδι (ως ρίζα αποτελεί μυστικο γονιμότητας απέναντι στα τέρματα του φιλοξενούμενου)

Συνοδεύτηκε από χαμομήλι από την ελληνική ύπαιθρο - γνωστό για τις θεραπευτικές ιδιότητες για την άλλωτε ευάλωτη άμυνα του Ιστορικού.

Τελείωμα (sic) με φρυγανιά και παραδοσιακή Μικρασιάτικη αλειφή ταχίνι/πετιμέζι (σύμφωνα με τον MEL είναι ο λόγος που η Τουρκία έχει σήμερα 70 μύρια κατοίκους)

επειδή από το πρωί ξαναπείνασα και μιας και ο χρόνος πιέζει και δεν θα προλάβω να μαγειρέψω κάτι μαγικό λέω να πάω και για ένα πατροπαράδοτο σουβλάκι που για το αστικό underground movement σαμανισμού συμβολίζει το κάρφωμα της αντίπαλης εστίας.