ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (Μάκης Διόγος) - ΕΚΠΟΜΠΕΣ

με εκλεκτούς καλεσμένους ο Διόγος αύριο!

2 «Μου αρέσει»

Καρδούλα για Μπαϊρακ, ο άλλος μακριά

1 «Μου αρέσει»

Με διαλυτικά πάντα :grinning_face:

2 «Μου αρέσει»

Πάντως μιας και το έφερε η κουβέντα.. δεν είναι πολύ ιδιαίτερη, επιβλητική, όμορφη, καλαίσθητη, και συμμετρική λέξη το “Πανιώνιος” όταν καθαρογράφεται? Με 4 γράμματα πριν (2 σύμφωνα + 2 φωνήεντα), 4 γράμματα μετά (επίσης 2+2) και το απόλυτα κομβικό, μυστηριακό, αρχαϊκό, θεμελιώδες, εμβληματικό, πολυσήμαντο, αρχετυπικό, μυσταγωγικό γράμμα Ω-μέγα (το πιο παράξενο γράμμα στην ελληνική αλφάβητο κατά τη γνώμη μου) ακριβώς στο κέντρο της λέξης??? Ωραίο μωσαϊκό :

π α ν ι Ω ν ι ο ς

Τυχαίο κι αυτό??

Μόνο εγώ τα βλέπω αυτά ρε μλκς δηλαδή???

κάμερα σε μένα

αυτά που δεν θέλουν να ξέρεις

δείτε το πριν το κατεβάσουν

και τέτοια…

δεν πάω καλά το ξέρω, παίζει σε λίγο καιρό να αρχίσω να ακούω Νότη Σφακιανάκη και μόλις βλέπω ΟΠΚΕ στο δρόμο να χαίρομαι

αλλά πριν βιαστείτε να με κοροϊδέψετε βρείτε μου έστω άλλο ένα όνομα ελληνικής ομάδας που να έχει να επιδείξει κάτι παρόμοιο?

Οπότε μήπως έχει έρθει η ώρα και έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να αντικαταστήσουμε τον gig σπασικλέικο όρο “πανιώνια διαφορετικότητα” :face_vomiting: (που έχει γίνει σώβρακο εδώ και χρόνια) με το φρέσκο, επίκαιρο, σύγχρονο και πιο εύστοχο “πανιώνια ιδιαιτερότητα”??

Λέω, δεν ξέρω. Ιδέες ρίχνω. Και το “Για την ιδέα και την παρέα” ωραίο σλόγκαν μου φαίνεται, με background καμιά φωτογραφία του Μητσάρα Μαυρίκη να ρίχνει δάκρυα πάνω στη ματωμένη φανέλα του. Δεν ξέρω. Λέω απλά.

5 «Μου αρέσει»

Επειδη και το ‘διαφορετικοτητα‘ και το ‘ιδιαιτεροτητα‘ μου κανει κατι σε Βελτσο meets Ζουραρι meets Χριστιανοπουλο, θα προτιμουσα το λαικο, γλαφυρο και περιγραφικο “κακο σπυρι στον πατο σας

Κατα τ’αλλα ωραια η ετυμολογικη αναλυση Γιουτο, τετοια θελω και λεξιλογιο απο το πανω ραφι. Ευγε.

4 «Μου αρέσει»

Πανιώνια μοναδικότητα. Uniqueness μια και επιθυμούμε να κάνουμε ένα unique proposition. Και βασικά δεν πρέπει ποτέ ως οργανισμός να ξεχνάμε και να παραμερίζουμε το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικα η ανάδειξη ταλέντων και δημιουργία σπουδαίων αθλητών.

3 «Μου αρέσει»

πανιώνια διαφορετικότητα, πανιώνια μοναδικότητα, πανιώνια ιδιαιτερότητα, πανιώνια τρυφερότητα, πανιώνια ουδετερότητα, πανιώνια γλαφυρότητα, πανιώνια εκπομπή, πανιώνια φοντανιέρα, πανιώνια κρεμάστρα, πανιώνια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105, πανιώνια κανάτα, πανιώνια γεμιστά (χωρίς κιμά), πανιώνιο ντουλάπι, πανιώνιο στιφάδο, πανιώνιο συρτάρι, πανιώνιο πανωσήκωμα, πανιώνιο ΕΣΠΑ, πανιώνια ντιβανοκασέλα

καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα, καλή εβδομάδα, καλή Σαρακοστή, καλό απόγευμα Τρίτης, καλό υπόλοιπο φθινοπώρου, καλή απόλαυση, καλή Παναγιά

χρόνια πολλά καλές γιορτές

4 «Μου αρέσει»

την “πανιωνια τρυφιλότητα” περίμενα κάπου να διαβάσω σε καθε επόμενη δυάδα, αλλά τελικά μ’ άφησες αμανάτι (που λέγε κι η γιαγιά μου)… :sweat_smile:

2 «Μου αρέσει»

Και η Πανιώνια χυδαιότητα λείπει

Μισές δουλειές!

4 «Μου αρέσει»

και Πανιώνια αρρενωπότητα ή Παναιώνια αρρενωπότητα

4 «Μου αρέσει»

Αντιμετωπίζω μια Πανιώνια δυσκοιλιότητα τον τελευταίο καιρό

9 «Μου αρέσει»

Αρκεί να μην είναι τοξική όμως φίλε…..

1 «Μου αρέσει»

Είπε κάτι απίστευτο ο Μπακοπ (χωρίς αυταπάτες…) για την τηλεθέαση του αγώνα Καλαματα-Πανιώνιος την Κυριακή (απο athletiko και Action) υπήρχε στιγμή που το βλέπανε 200.000 κόσμος ταυτόχρονα το παιχνίδι και ότι είναι νούμερο που δεν το χτυπάνε ούτε παιχνίδια του ποκ…

7 «Μου αρέσει»

Τι να μας πει και το μπαράζ ανόδου στην Πρέμιερ! :rofl:

3 «Μου αρέσει»

Ξέρουμε αν θα έχει εκπομπή σήμερα;

Δεν έχει βγάλει κάτι ο @Makdio19 μέχρι στιγμής στο youtube οπότε πιθανολογώ πως όχι…

Νομιζω οτι ειχε αναρτησει οτι αυτη τη βδομαδα εκτακτως θα κανουν εκπομπη την Πεμπτη.

1 «Μου αρέσει»

Έγω άκουσα ότι θα γίνει Τετάρτη την προηγούμενη βδομάδα, δεν ξέρω από κει και πέρα τι έγινε

1 «Μου αρέσει»

Καλα το θυμομουν…

2 «Μου αρέσει»