Κωνσταντίνος Σταυροθανασόπουλος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κωνσταντίνο Σταυροθανασόπουλο. Ο 19χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και πλέον τίθεται στην διάθεση του προπονητή, Απόστολου Μάντζιου, ο οποίος άλλωστε εισηγήθηκε και την προώθησή του.

Ο Κωνσταντίνος Σταυροθανασόπουλος, προέρχεται ουσιαστικά από τα τμήματα υποδομών του Πανιωνίου και έχει αγωνιστεί τόσο στην Κ-17 όσο και στην Κ-20. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Θέρμιος Απόλλων Αιτωλοακαρνανίας.

Kαλη αρχη!!!

Τι θέση παίζει; Το έχει δει κάποιος; Τι έχετε ακούσει;

Επιθετικός

Καλη επιτυχια .

Για το λίγο που έπαιξε μου άφησε καλές εντυπώσεις. Δυνατός,τσαμπουκάς ίσως και θρασύς. Τον προτιμώ χίλιες φορές από κάποιον άλλο :wink: .

Ετσι ρε φιλε’‘‘Μοιαζουμε σε πολλα ‘‘αρκει οπως τωρα να βγαινεις και να το λες’’‘Το γραφω για τον πιτσιρικα απο περσυ’‘Δυο τρεις κινησεις του …θυμιζουν μεγαλο παικτη’‘Ασε μην τον ματιασω’’’''θειο

o staurothanson-son… einai kalos paixtis mialo uelei ligo kai 8a paei empros…

O γνωστός;;;;;;;;;;;;;

Ο Σταυροθανασοπουλος μου φαινεται αρκετα εξελιξιμος παικτης ,και νομιζω οτι πρεπει να του εμπιστευτει περισσοτερος χρονος συμετοχης ,οπως εγινε με τον Κουρο’'‘Ασε που μπροστα θελουμε περισσοτερη ταχυτητα και θρασος ,πραγματα που νομιζω τάχει ο Ντινος’'μιλησα ''ΘΕΙΟ

Πρέπει να τον δούμε για περισςσότερο χρόνο, αλλά φαίνεται πολύ καλή πάστα. Γρήορος, θρασσυς και τεχνίτης.

Στο ματς που έριξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Football League, ο Θρασύβουλος επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Γαζώρου και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.
Το πέναλτι του Σύρου στο 73’ ήταν αρκετό στον Θρασύβουλο για να πάρει το τρίποντο και να φτάσει στους 14 βαθμούς όσους έχουν Πιερικός και Παναχαϊκή.

Το ματς στη Φυλή είχε αναβληθεί την Κυριακή λόγω των ισχυρών ανέμων και έγινε τη Δευτέρα με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (18’ λ.τ Σταυροθανασόπουλος, 88’ Γεωργιάδης), Πλαβούκος (86’ Μπέκα), Τζιωρτζόπουλος, Πάνος, Σερέπας, Καλαμιώτης.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Σαββίδης, Ναλμπάντης (81’ Χαριτίδης), Αλεξάντροβιτς, Κωνσταντινίδης, Γκόγκας (8’ λ.τ Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης.

Tην επιστροφή του Κώστα Σταυροθανασόπουλου στη Νέα Σμύρνη εξετάζουν οι άνθρωποι του Πανιώνιου.

Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός το καλοκαίρι στον Θρασύβουλο, θα πάρει πιθανότατα μια δεύτερη ευκαιρία από τους «κυανέρυθρους» λόγω και των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα της Φυλής.

Φέτος είχε 10 συμμετοχές στη Football League, ενώ πέρυσι φόρεσε τέσσερις φορές τη φανέλα του Πανιώνιου δείχνοντας καλά στοιχεία.

Στον Πανιώνιο από χθες έχει στηθεί επιχείριση ανασύνταξης εν όψει του παιχνιδιού με τη Βέροια που χαρακτηρίζεται απ’ όλους ως «τελικός».

ΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=129259128

Αυτά είναι πολύ καλά νέα. Άντε και τους υπόλοιπους, Μακαρωνά και λοιπούς που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή.

Επιτελους απο το να βλεπω τους μικρους αλλων ομαδων χιλιες φορες τους δικους μας και ας ειναι για τα μπαζα, προσοχη εγω δεν ειμαι εναντιον των δανεισμων, αν ειναι να βοηθησουν ναι , αν ειναι να ξεφορτωνονται καποιοι τα μικρα τους, που δεν εχουν τι να τα κανουν οχι.

Στην Ισπανια, χωρα που παρακολουθω χρονια, ολες οι ομαδες εχουν τα φυτωρια τους να παιζουν κανονικα σε πρωταθληματα, σε κατωτερες κατηγοριες, δευτερη λιγκα, β εθνικη, γ εθνικη, μην νομιζεται οτι μονο η μπαρτσα εχει την β ομαδα και η βαλενθια και η ρεαλ, οι αλλες τις εχουν σε μικροτερες κατηγοριες, οπου μπορεις να τραβας παικτες ανα πασα στιγμη του πρωταθληματος, εδω ειναι αλλιως η δομη των φυτωριων και για μενα ειναι ενας λογος που δεν ψυνονται οι παικτες και δεν βγαινουν, ασχετο το σχολιο αλλα ειναι ενα θεμα του πως θα αξιοποιουνται οι μικροι, με απλα λογια επισημα παραρτηματα, που ειναι ενα και τω αυτω με την κυρια ομαδα.

Spaghetti’‘’ :sunglasses:

http://www.footballleaguenews.gr/program/matchreport/7-football-league-2012-2013/1139.html

Στις νίκες επέστρεψε στη Football League ο Ολυμπιακός Βόλου. Η θεσσαλική ομάδα, μετά τη γκέλα μεσοβδόμαδα με την Παναχαϊκή, επικράτησε 3-1 εντός έδρας του Θρασύβουλου στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Γόγολος (32’), Προβατίδης (33’ αυτ.) και Ναντάγια (55’), ενώ για την ομάδα της Φυλής μείωσε προσωρινά ο Σταυροθανασόπουλος (54’). Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε από πλευράς γηπεδούχων ο Γόγολος.

άλλο ένα!

Αποδεσμευτηκε.

κρίμα
για μένα ήταν καλός παίχτης για την ομάδα
δε ξέρω τι έγινε και το διώξαμε