Οτι να 'ναι. Και στο φροντιστήριο Αγγλικών ,δήλωνα Παναθηναικός για να πάρω το Lower χωρίς εξετάσεις
ΠΑΠΠΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ…
Ο Γιανακόπουλος δεν έχει thread να γράψουμε ένα μπράβο που κατέβασε ρολά την Κυριακή σε αντίθεση με τον αυτοδιαφημιστή της ρήτρας Του, Μεσολογγίτη συνάδερφό του?
Καλά, ο Περιστερίδης δεν είναι από παιδί Πανιώνιος, μεγαλωμένος μέσα στη Νέα Σμύρνη; Αποκλείεται!
Σκοτ, δεν ήταν απάντηση σε εσένα το από πάνω (προφανώς), τώρα είδα το ποστ. Πότε όμως θα έρθεις καμιά Σμύρνη πριν (ξανά)ρθουμε εμείς πάνω; Είναι πολύ ωραία φάση.
Να σου πω ότι δεν σκέφτηκα στιγμιαία πως έπεσα θύμα της λεπτεπίλεπτης ειρωνίας σου θα ήταν ψέμα. Μετά όμως σκέφτηκα τις Ευρωπαϊκές περιπέτειες που έχουμε περάσει on board the Goundoulas Express και ησύχασα…
Θα φροντίσω όταν κατέβω να παίζουμε Σμύρνη και θα καλέσω Γούνδουλας.
Ρε μαρακουλα Περιστεριδη’‘‘Δυο μετρα παιδαρας και δεν βγαινεις πρωτος στην μπαλα;;;Δεν σου εχουν μαθει οτι μεσα στην περιοχη εισαι κυριαρχος;;;Δηλαδη τι υπερασπιζεις;Την γραμμη του τερματος;;;Εισαι καλα αγορι μου;Θελεις να ξαναδεις εθνικη;;Στην περιοχη καθαριζουν οι τερματοφυλακες ρε,με καθε τροπο.Αν εμπαινες μπροστα στον Τζιμπουρ εχθες .απλα θα του εκρυβες τον ηλιο’’‘Τι φυλας ρε φουκαρα’‘‘με τα χερια στην αναταση γινεσαι 3 μετρος παληκαρι μου…με κατεβασμενα εισαι ουρακοτανγκος’‘συγνωμη αλλα δεν τα κουνας ουτε για μπανανες’’‘’ ![]()
Είναι εύκολο το …μπινελίκι.
Φύλλο κρούστας, γέμιση με όποιο ξηρό καρπό, βούτυρο και ψήσιμο.
Ιδιαίτερη επιμέλεια χρειάζεται το σιρόπι, που μην ξεχάσετε να το
περιχύσετε ενώ είναι ζεστό το γλυκό.
κώστα
το βούτυρο μπορώ να το βάλω ελαϊς τώρα που είναι και νηστεία
άσε που είναι και λίγο πιο ελαφρύ
επειδή προσέχω τη διατροφή μου… το βράδυ
Στο ματς με τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ εκεί που κάθομαι στη δυο άκουσα πολλές και διαφορε κριτικές.
Δεν μπορώ να πω ότι ειναι κακοπροαίρετες αλλά σίγουρα είναι κριτική του “προπονητή της εξέδρας” η οποία είναι στείρα, μη αποτελεμσατική και φυσικά διακατέχεται από την αρχή του “αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν αυτοκίνητο”.
Προχθές τσακώθηκα με έναν επειδή 55 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και μόλις είδε τη συνθεση της ομάδας που έκανε ζέσταμα έλεγε ότι πάλι σκατά 11εκάδα κατεβάσαμε, ότι ο ΕΛέ μας τα έχει ζαλίσει με τις αλλαγές που κάνει διαρκώς, ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δεν παίζει ο δείνα κι όχι ο τάδε, γιατί τώρα μπαίνει ο ένας τερματοφύλακας κι είχε βγει για μερικά παιχνίδια ενώ είναι καλύτερος του άλλου κλπ.
Κι επειδή με τη γκρίνια του μου τα ζάλισε του έκανα 2 ερωτήσεις.
Του ζήτησα να μου πει τρια πράγματα που έχει δει στα 14 παιχνίδια του πρώτου γύρου στην ομάδα μας και του άρεσαν.
Κι επίσης του ζήτησα να μου απαντήσει με ένα ναι ή όχι στον αν πιστεύει πως η ομάδα μας φέτος έχει τουλάχιστον έναν παίκτη που όταν παίζει στην ομάδα είναι ικανός να αλλάξει τη ροή του αγώνα.
Δυστυχώς ο τύπος δεν μπόρεσε να απαντήσει πουθενά. Όλο γύρναγε στα δικά του, σα να έχει κολλήσει η βελόνα, για τον ένα που παίζει, τον άλλον που δεν παίζει, το σύστημα που θα ακολουθούσε ο ίδιος κλπ.
Για να το κλείσω το θέμα θέλω να πω ότι ο φετινός Πανιώνιος δεν έχει παικτη/παίκτες που μπορούν να αλλάξουν μόνοι τους τη ροή ενός αγώνα. Δεν έχει ένα τερματοφύλακα για παράδειγμα που να ξεχωρίζει θεαματικά από τους άλλους. Αποτελέιται από έμπειρους παίκτες μέτριους/καλούς, νεαρούς ταλαντούχους αλλά κι άπειρους. Το σύνολο όμως που δημιουργούν δείχνει οτι είτε μπει ένας και βγει άλλος οι μεταβολές στην συνολική απόδοση της ομάδας ειναι μηδαμινές. Αν εξαιρέσουμε τα γνωστά 3 παιχνίδια που το σύνολο δεν απέδωσε αλλά και 2-3 κακά πρώτα ημίχρονα, η ομάδα παλεύει να διαμορφώσει τη νοοτροπία της και να δημιουργήσει μια νέα ταυτότητα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Αυτή είναι η γνώμη μου και με αυτή την οπτική πηγαίνω στο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος με τη νοοτροπία που δείχνουν οι παίκτες που μετα από κακές εμφανίσεις, λάθη, τεσσάρες, τριάρες κλπ έχουν τα μπαλάκια να βγουν στο γήπεδο και να διεκδικήσουν τη νίκη απ΄οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό θέλω να βλέπω κι αυτό ελπίζω να σταθεροποιηθεί στην κουλτούρα και τη νοοτροπία της σημερινής ΟΜΑΔΑΣ. Επίσης, όποιος έχει την επιθμία να βλέπει νέα παιδιά να παίζουν στην ομάδα πρέπει να γνωρίζει ότι η απειρία φέρνει και λάθη που κοστίζουν αλλά κι απειρία μετατρέπεται σε εμπειρία μόνο μέσα από τη συμμετοχή και τα παιχνίδια. Είναι ο μόνος τρόπος για να επιδιώκει κανείς τη βελτίωση!
Φιλοσοφιες και παλι φιλοσοφιες…δεν φερνουν την ανοιξη ρε παιδια’'‘Το 2ο γκολ δεν το ετρωγε ..ας πουμε ο Σιδερακης’'Δες τε τη φαση 10 φορες’Ατολμια,απειρια,χαζομαρα;;;ε ολα αυτα ενας παικτης διμετρος;;;;;;γεια χαρα θειο :rolleyes:
Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν αυτοκίνητο…
Ρε θειο αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν επαιζαν καποιοι πιτσιρικαδες χρονια στην ομαδα μας…παιζει να παιφτε και το φορουμ απο την γκρινια.
Εχει φυγει, εχει αφεθει ελευθερος ο Σιδερακης για λογους που προφανως ουτε εσυ ξερεις και εσυ ακομα τον αναπολεις.
Για ποιο λογο?? Του χρονου αυτος ο τυπος εδω μπορει να ειναι ο καλυτερος στη σουπερ λιγκα και να τρεχουν τα σαλια ολων. Πρωτη χρονια ειναι ελεος με την χολη!!
μιλησα "“θειο” ![]()
ως γνωστόν, ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που δεν παίζει
Οχι χολη…ΣΠΛΗΝΑ μαλλον’‘χαχαχαχαα Ετσι μπραβο φιλε,να απαντατε σε ερωτηματα και να γραφετε τα δικα σας πιστευω’‘Εγω αν θυμαστε καλα [επειδη το εχω τονισει πολλες φορες] οτι μας διαβαζουν …παρα πολλοι ,ευελπιστω οτι οι υποδειξεις μου ,οσο χολη κι αν σταζουν…εφιστουν την προσοχη και αποφυγη της εκαστοτε επαναληψης ,εφοσον φτασουν στα αυτια [σιγουρο] των ποδοσφαιριστων και προπονητων μας’‘’‘Για ξαναδεστε την φαση…με σεβασμο θειο’‘’ ![]()
Και πουσαι PANTHERWNIE’‘Επειδη εχω κακη πενα και ειμαι πολυ κακος ανθρωπος [και μαγος αχχα] ενα εχω να σουαπαντησω’‘Εγω ο ερμος μια νικη θελω καποτε [κατα των δυο βρωμεροτερων συλλογων της Ελλαδος ]να δω…και συ μου λες σε πια ομαδα θα βρισκεται ο Περιστεριδης του χρονου ,και ποσοι τον γλυκοκυταζουν’‘Χεστηκα απο την χαρα μου’‘’‘‘Αιωνια μαλακια Πανιωνιων’’‘ειδατε τον παιχταρα μας;;;[ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ;]Εγω ομως …ας εισπρατω την ετησια 4αρα μου …γιατι θα πουλησουμε δηθεν τον…οποιονδηποτε’‘’ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΡΕ …ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ’’
Εγω τουλαχιστον γι’αυτο ζω’‘’’
Καταραμενοι να ειναι ,να πεσουν τ’αρχιδια τους [καλη ωρα η αεκ]‘‘ετσι το θελω το ποδοσφαιρο’’''ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ..ΕΝΤΑΞΕΙ;;;Τι διαλο ,τοσα χρονια μονο για συμμετοχη δηλωνουμε ομαδα;;;;;η για να συμπληρωσουμε το ροστερ των γαυροβαζελων;Ημαρτον θειο
οσο δε βαζουμε μυαλο αυτο θα γινεται Θειο!
σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ …και μονο που απαντας’‘‘Δυστυχως αυτο γινεται παντα θειο’’
Μαγε Θειο ολοι θελουμε τετοιες νικες ενοιτε…εγω σου πα να μην ασχολεισε με ποδοσφαιριστες που μαλλον εχουν τελειωσει και την ποδοσφαιρικη τους καριερα. (Ποιος ξερει??)
Ουτε καν ξερω που θα βρισκεται ο Περιστεριδης και μακαρι να μεινει εδω το παλικαρι πολλα χρονια.
Τεσπα θειο αλλο ηταν το θεμα και αλλου το πηγες παλι στους γαυροβαζελους.
Να ξερεις ολα ροδα ειναι και γυριζουν στη ζωη αλλωστε. Για ολους εχει ο Θεος…και μας φυλαει το καλυτερο στο τελος. ![]()
μιλησα ““θειο””“”“”
Στο τελος;;;; Δηλαδη στις 21 του μηνος ‘’‘’''ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧ