Στανταρ! Συνηθως οι παικτες της ομαδες μας που τους καλουν στην Εθνικη, φευγουν μετα για “αλματα”… Απορω πως δεν εχει καλεσει ακομα τον Σαμαρη…
Aν και πιστευω οτι τον πηρε για να προπονει τον Καρνεζη…πολλα μπραβο για την κληση!!
ΜΑκαρι να του δωσει και μερικα λεπτα συμμετοχης!
Δεν χρεώνεται το γκολ αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι με έγκαιρη έξοδο θα προλάβαινε?
Κανεις εξοδο φιλε μου. Αυτο το ενδιαμεσο δεν κανει τιποτα απο το να διευκολυνει τον επιθετικο.
Κι εμένα μου φάνηκε ότι θα το προλάβαινε γαμώτο…
L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.
κακος σημερα!
aek??? ![]()
Άρχισε να αυτοδιαφημίζεται ο Μεσολογγίτης?
«Είμαι ΑΕΚ λόγω του πρόσφυγα παππού μου, αλλά στο σχολείο που πήγαινα στα Χανιά, δήλωνα Ολυμπιακός για να μην με πειράζουν τα άλλα παιδιά»
ξέρασα!

καλυτερα να το πει ετσι οπως το ειπε αντι να μου το παιξει πανθηρας σαν το Γιαννακη…
Δεν υπαρχει κανεις εκει στην ομαδα να του εξηγησει τι ομαδα γινεσαι οταν ειναι προσφυγας ο παππους σου?? ![]()
Δε με νοιαζει τι ομαδα ειναι
Με νοιαζει ομως οτι τα τρωει ολα ορθιος…Ο,τι παει μεσα γραφει
Νομιζω το μονο καλο παιχνιδι που εκανε ηταν με την ακινδυνη Βεροια
Δυσφορία προκάλεσε στο περιβάλλον του Κώστα Περιστερίδη μέρος των δηλώσεων που έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, το οποίο και παραποιήθηκε.
Πιο συγκεκριμένα, ο γκολκίπερ του Πανιωνίου δέχτηκε μία ερώτηση από τον δημοσιογράφο, η οποία είχε να κάνει με το ποια ομάδα υποστήριζε μικρός.
Ο Περιστερίδης απάντησε αναλυτικά πως: «Μικρός έβλεπα τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, λόγω που ο παππούς μου ήταν Αεκτζής και ήταν μετανάστης, μου άρεσε πολύ. Δεν μου άρεσαν τα πειράγματα στο σχολείο και γι’ αυτό έλεγα ότι είμαι Ολυμπιακός για να μην υπάρχει καζούρα».
Προς έκπληξη όλων, όμως, στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου ομίλου που δόθηκε η συνέντευξη, παραποιήθηκε η συγκεκριμένη απάντηση, καθώς γράφτηκε συγκεκριμένα: «Ημουν ΑΕΚ λόγω του πρόσφυγα παππού μου, αλλά στο σχολείο που πήγαινα στα Χανιά, δήλωνα Ολυμπιακός για να μην με πειράζουν τα άλλα παιδιά».
Έτσι, άπαντες όσοι άκουσαν την συνέντευξη και στη συνέχεια διάβασαν το εν λόγω απόσπασμα απόρησαν, καθώς η ατάκα «ήμουν ΑΕΚ» δεν βγήκε ποτέ από το στόμα του Περιστερίδη. Κάτι άλλωστε που μπορεί να εξακριβώσει κανείς, ακούγοντας το ηχητικό της συνέντευξης στην συγκεκριμένη σελίδα.
Αυτό το συμβάν έφερε δυσαρέσκεια στο περιβάλλον του νεαρού πορτιέρο, καθώς δεν υπήρχε λόγος να υπάρξει παραποίηση στην συγκεκριμένη απάντηση του!
http://www.panionianea.gr/2012/11/blog-post_7664.html
καλα οχι πως εχει και μεγαλη διαφορα, αλλα και παλι λιγη σημασια εχει τι ομαδα ειναι.. ειδαμε και τους πανιωνιους..
Εχει διαφορά
Τον παππού μπορεί να το μυνήσουμε για κατ΄εξακολούθηση πρόκληση τραυματικών εμπειριών και με δόλο προσυλητισμό
και τον δημοσιογράφο-“μεσάζοντα” μπορούμε να μυνήσουμε για παραπλάνηση κι εξαπάτηση αφού αντι συνέντευξης σκοπός του ήταν να πλασάρει τον ποδοσφαιριστή στο ένα ή στο άλλο σωματείο με στόχο να αποκομίσει ίδιον όφελος!!!
![]()
Έχει σημασία πως το είπε και μπράβο του έτσι όπως το εξέφρασε (με επαγγελματισμό).
Προφανώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές όταν ήταν μικροί κάποια ομάδα θα υποστήριζαν και οι πιθανότητες αυτή να μην ήταν ο Πανιώνιος είναι πολύ σοβαρές.
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΕΔΕΣ
@AlexK βγαλε αυτη την αηδια ρε φιλε. Θα ξερασω πανω στο πληκτρολογιο
done and dusted.