Κομπιουτεράκια (ή...πώς μπορεί να σωθεί η χρονιά στο μπάσκετ)

Έχω την αίσθηση ότι πάνε να κόψουν δεσμούς με τον μάνατζερ που μας έφερε και τον Παβίτσεβιτς.

4 «Μου αρέσει»

θα φανεί από το μέλλον του σταρκς. Μόνο αυτός έμεινε από αυτό γραφείο

2 «Μου αρέσει»

Καλά ο Σταρκς τώρα που ήρθε ο νικολαιδης μάλλον φευγει

Δεν μπορούν να το κάνουν είναι πολύ δυνατός ο άλλος και ελέγχει το μισό ευρωπαϊκό μπάσκετ

Πάμε πάλι από την αρχή.

Είναι από πάνω μας κολοσσός με 3 νίκες και λυκοτζον στον πάγκο και το μαρούσι με 2 νίκες και πλάτη του τράκη.

Πιο τελικός -μέχρι τον επόμενο- από το ματς με κολοσσό δεν υπάρχει .

2 «Μου αρέσει»

Ακόμα και Κολοσσό να πάρεις θεωρώ οτι θα θελουμε 6 νίκες και πάλι για να σωθούμε.

Το οποίο σημαίνει πρακτικά όλα τα εντός που υπολείπονται εκτός γαβροβάζελου…

Διπλό στο Μαρούσι ρεεεε

1 «Μου αρέσει»

Στις 6 νίκες, ναι, αν χρειαστούμε 7 θα πρέπει να πάρουμε και ένα εκτός..στα εντός είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ οι οποίοι ενισχύονται συνέχεια!

Με την νίκη της Ρόδου ανέβηκε ο πήχης δυστυχώς και δεν αρκεί απλά ένα σουλούπωμα για να σωθούμε. Δύσκολα θα μας βγουν όλα τα εντός. Χρειαζόμαστε νίκες εκτός - Στο Μαρούσι αν έρθει νίκη μετράει διπλά - Καρδίτσα, Περιστέρι ένας πολύ βελτιωμένος Πανιώνιος ίσως πάρει κάτι. Αν δεν βελτιωθούμε αισθητά δεν έχουμε τύχη αλλά για την ώρα ας ελπίσουμε πως δεν θα μας κηδέψει ο λύκος και θα αναπνέουμε ακόμα.

2 «Μου αρέσει»

Πρέπει να κερδίσουμε τον Κολοσσό με +3. Και να κερδίσουμε εντός Μύκονο, Ηρακλή, Αεκ ή Πάοκ. Στα εκτός να νικήσουμε έναν από Μαρούσι, Περιστέρι, Καρδίτσα. Σύνολο 6 νίκες σε συνάρτηση με Κολοσσό. Πάντως ο Κολοσσός έσκισε το Μαρούσι με βασικό (23 λεπτά) τον Πετρόπουλο που νομίζω στοιχίζει τα μισά χρήματα από τους δικούς μας. Οπως και να έχει χωρίς νίκη με Κολοσσό δεν έχει νοήμα η συζήτηση.

Δυστυχώς η διοίκηση θυμίζει Τσολακακη πριν τη Λάρισα. Σαν κάποιος να τους έχει διαβεβαιώσει πως ο,τι και να γίνει δεν πέφτουμε. Η ομάδα μας είναι μακράν της δεύτερης η χειρότερη της Α1, θέλει τρομερή ενίσχυση κι ενώ είχαμε χρονικό περιθώριο πριν τον τελικό των τελικών φέραμε τον Τομασον των 5 πόντων. Το ματς στη Μπουργκ δε μου λέει τίποτα, όπως κ άλλα ματς με ανώτερες ομάδες, πχ Ουλμ, Μπεσίκτας γιατί μας αντιμετώπισαν πολύ χαλαρά και στα κρίσιμα δείξαμε τον αληθινό εαυτό μας. Διαβάζω έχουμε την 4η επίθεση στο πρωτάθλημα. Μα λογικό δεν είναι όταν τρως 106 από τον παοκ να βάλεις 88; Ή όταν σου βάζει 101 ο Προμηθέας στη Γλυφάδα να βάλεις 95; Θα κάτσουν να σκοτωθούν να σε παίξουν άμυνα; Εγώ βλέπω ότι στα κρίσιμα σε ένα δεκάλεπτο βάλαμε 4 , σε μια τελευταία επίθεση έμεινε η μπάλα στα χέρια του ψηλού στα 9 μέτρα , στη Ρόδο βάλαμε 11 με το ζόρι στην τελευταία. Προσωπικά η συγκεκριμένη διοίκηση μου ήταν η πιο συμπαθής από όλων των υπολοίπων τμημάτων στην αρχή της περιόδου, όμως πλέον μιλάμε για εγκληματικη αδράνεια. Δε γίνεται ακόμα κι ο Χριστοδουλόπουλος να έχει φέρει στα δύσκολα Μπραζελτον και Σαμουελς και μια εύρωστη διοίκηση να φέρνει Τομασον και κανέναν άλλον, ενώ είμαστε σε αυτό το σημείο. Τέλοσπάντων γήπεδο και αύριο και το Σάββατο και βλέπουμε, μακάρι να πέφτω πολύ έξω σε αυτά που γράφω.

3 «Μου αρέσει»

Αρχίζω κι εγώ να το πιστεύω πολύ αυτό αλλιώς δεν βγάζουν πολλά νόημα, αλλά ας περιμένουμε…

Δυστυχώς τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και καραμπινάτα. Είσαι από την αρχή σταθερά ο χειρότερος, ο τελευταίος ουραγός και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για υποβιβασμό. Ο Τσολακάκης είχε και μια δικαιολογία τότε ότι όντως μπορεί να πιάστηκε στον ύπνο. Ήμασταν 8οι (18 ομάδες τότε) κάποια στιγμή στο Β’ γύρο και κάποιοι έλεγαν ότι μπορεί να γίνουμε και η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Είχες από τα χαμηλότερα μπάτζετ στην Α’ Εθνική και είχες κάνει και την περίφημη ανανέωση τότε μετά από τη λαίλαπα με τα 6 δελτία, ψιλοκαμία σχέση με τώρα. Πέσαμε κατηγορία τότε με μια απίστευτη συμπαιγνία Βαρδινογιάννη, Πανόπουλου, Λουκόπουλου, Τσιτσόπουλου (Δόξα Δράμας) σε τετραπλή (παραλίγο εξαπλή!) ισοβαθμία. Τότε ήταν όντως κεραυνός εν αιθρία, μια κι έξω. Τώρα είναι χειρότερα ίσως, σαν το μαρτύριο της σταγόνας.

2 «Μου αρέσει»

Το αναφέρω γιατί ο Τσολακακης είχε πειστεί πως η Λάρισα θα μας βοηθήσει

1 «Μου αρέσει»

Μοναδική ελπίδα να έχει γυρίσει ο διακόπτης.

Τραγικό ωστόσο να μπορούσαν τόσο καιρό το κάτι παραπάνω και να βλέπαμε αυτό.

Κυριακή κοντή γιορτή…

Αν είχαμε σώσει την παρτίδα και είχαμε εξασφαλίσει την σωτηρία θα έλεγα ότι ο τρόπος που λειτουργεί σήμερα η ομάδα είναι αυτός που πρέπει. Έχουν φύγει τα βαρίδια και οι τοξικοί όπως και οι τσιμπλες από τους μικροπουλο και Ηλιάδη . Ωστόσο και εγώ ανησυχώ επειδή δεν υπάρχουν έξτρα παίκτες στην ομάδα αν και ψάχνουν καθημερινά από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω σε άσσο και πεντάρι με ποιο δύσκολη θέση την πρώτη

ΥΣ. Το ελληνικό μπάσκετ είναι πλήρως ελεγχόμενο από την διαιτησία

2 «Μου αρέσει»

Πάμε και μία ανανέωση στο αρχικό εξελάκι του τοπικ με το πως (ρεαλιστικά) πιστεύω ότι τελικά θα σωθεί η χρονιά:

1 «Μου αρέσει»

Πήρες φόρα και ανεβάζεις μαζί με τις νίκες και τις ήττες στον πίνακα .

Δε φταις εσύ, μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο ζούρος , δεν τολμάμε να κερδίσουμε :joy:

3 «Μου αρέσει»

Πάμε για να πάρουμε τον ΠΑΟΚ καταρχήν. Εχουν τον Μουρ κάτω από τα καλάθι που πάμε πάρα πολύ καλά φέτος και πολλούς επικίνδυνους παίκτες στην περιφέρεια. Οχι οτι ο Μελβιν είναι κακός.

Μέχρι τότε βέβαια εμείς θα έχουμε πιο πολύ εντός κλίματος τον Τειλορ και ίσως ένα καλό τριάρι.

Η Νίκη εναντίον 7 παικτών εκτός έδρας με τον προμηθέα δείχνει ότι μπορούμε.

1 «Μου αρέσει»

Βάλτε και το ποδόσφαιρο σε αυτό το topic … :grinning_face: