«Τιμή για μένα ο Πανιώνιος»
Ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Κλαούντιο Ριβέρο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Ο έμπειρος αμυντικός μέσος τόνισε πως γνωρίζει καλά τη νέα του ομάδα, λόγω της παρουσίας των Ρεκόμπα και Εστογιανόφ στον Ιστορικό.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο 28χρονος άσος.
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα μου ομάδα, καθώς σε αυτήν έχουν αγωνιστεί δύο μεγάλοι συμπατριώτες μου. Ο Αλβάρο Ρεκόμπα και ο “Λόλο” Εστογιανόφ. Από την δική τους συμμετοχή στον Πανιώνιο, όλοι στην πατρίδα μου είχαμε μάθει για την ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι ιστορικός σύλλογος και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνιστώ με την φανέλα του. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να είναι σίγουρος ο κόσμος μας πως θα κάνω ότι είναι δυνατόν προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας”.
Σύμφωνα με το Football manager , το οποίο πέρα απ’την πλάκα σε έτοιμους (όχι νέους) ποδοσφαιριστές δίνει πολύ αντικειμενικά και σωστά την εικόνα τους , είναι πολύ καλός αλλά αργός.
Δυνατός , σκληρός παίχτης… Επίσης τον Λάσνικ τον έχει παιχταρά με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση αλλά αυτός είχε θέματα με τραυματισμούς άρα αναμονή..
0 στα τρια η βοηθεια των φετινων μεταγραφων της ομαδας …
Ο τριτος κακως υπολογιζεται βεβαια…
Στη πραγματικοτητα ειναι 0 στα δυο…
Παλι καλα που δεν εχουμε το δικαιωμα να κανουμε κανονικα μεταγραφες , γιατι προφανως θα πονουσαν ακομα πιο πολυ τα ματακια μας…
Διοτι οταν αδυνατουμε σε 2 επιλογες να επιλεξουμε εστω και ΕΝΑΝ που να φτανει τουλαχιστον τα ορια της μετριοτητας, φανταστειτε τι θα γινοταν αν ειχαμε το ελευθερο των μεταγραφων. Προφανως , οτι και πριν καποια χρονια που ειχαμε φτασει να εχουμε ροστερ 40+ παικτων…Ήδη χωρις το δικαιωμα μεταγραφων , εχουμε καμια 30αρια+ παικτες στο επισημο ροστερ μας. Τοτε βεβαια εφταιγε ο κακος προπονητης ο οποιος , προφανως ειχε εισηγηθει μεταγραφες οπως αυτες του Κουμπαρουλη κτλ. Ο οποιος παρεμπιπτωντος , μαζι αρκετους φιλους του, περασαν και δεν “ακουπησαν”… Κατα τα αλλα μας εφταιγαν οι Αφρικανοι του Κιντη…
Ρατσιστες Πανιωνιοι…
White Power…
Ζητω συγνωμη που γκρινιαζω πρωι πρωι, αλλα δεν δεχομαι απο τη μια να κλαιγομαστε για λεφτα ενω απο την αλλη να ξοδευουμε σε αχρηστους παικτες. Διοτι , θεωρητικα παντα, τυχον οφειλομενα στον καθε Ριμπειρο θα αποδοθουν κανονικα…