Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν. Ο έμπειρος επιθετικός, υπέγραψε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους, παρουσία του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη.
Ο Κενάν Μπαργκάν, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο panionios.gr: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Γνωρίζω ότι είναι το Ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδας και είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα, για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή περίοδο”.
Έρχεται με τη ρετσινιά του κωλόπαιδου (σήμερα όταν τον ρώτησαν για την κόντρα του με τον Καραγεωργίου και του είπε ο δημοσιογράφος ότι ο Καραγεωργίου είναι καλό παιδί , απάντησε “ε τότε να του πάρουμε μια πάστα” )
Με την ίδια ρετσινιά που έχουν έρθει κατά καιρούς Τζιμπούρ , Λόλο , Ριέρα , Μήτρογλου κλπ
Χθες η μόνη του συμμετοχή ήταν η βρώμικη κλωτσιά στον Κίτσιου. Δεν ξέρω , είναι νωρίς ακόμα , αλλά φαίνεται να μην ταιριάζει σαν χαρακτήρας αλλά και σαν παίχτης στην ομάδα.
Σε 4 ματς που έχει προκάμει να παίξει είναι νομίζω με διαφορά ο χειρότερος
Απ αυτά που χουμε δει, δεν μπορεί να παίρνει την θέση του Βιγιάλμπα, άσχετα με τις παπαριές περι δανεικών κτλ κτλ που δεν τις πιστεύει ούτε ο Λέας..
Με αυτή την λογική γιατί παίρνει ευκαιρίες το τραγί ο Τζανδάρης και φαγώθηκε ο Μητρόπουλος?
Μόλις έξι μήνες θα διαρκέσει όπως φαίνεται η παραμονή του Κενάν Μπαργκάν στον Πανιώνιο. Και αυτό γιατί ο πρώην άσος της Καλλονής δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Ο Κενάν Μπαργκάν μετακόμισε στον Πανιώνιο τον Ιανουάριο του 2016 από την Καλλονή υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο αλλά όπως φαίνεται δεν θα εξαντλήσει όλο το συμβόλαιο.
Και αυτό γιατί όπως αναφέρει η Live Sport, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη νέα σεζόν, αφού δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του και θα γίνει συζήτηση ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα.
Διάβασε περισσότερα στο: «Τελειώνει» ο Μπαργκάν | Superleague & Πανιώνιος | gazzetta.gr
Κι όμως έχω ένα feeling ότι πρέπει να μείνει άλλο έναν χρόνο στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
Είναι μια αλλαγή πολυτελείας και έχει την εκρηκτικότητα με μια ατομική προσπάθεια να δημιουργήσει φάση Επίσης δεν τον θεωρώ χειρότερο από τον ΚΑΘΑΡΙΟ…
Θα συμφωνησω με τον Κωστα. Και εμενα δεν μ αρεσε καθολου αλλα πρεπει να παρει μια ευκαιρια τουλαχιστον για εξαμηνο.
Ενοιτε οτι δεν ειναι χειροτερος απο Καθαριο και Μασουρα. Αυτοι και αν πηραν ευκαιριες!!!
Ο Κενάν Μπαργκάν αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους. Εντός των επόμενων ημερών η ανακοίνωση.
Διάβασε περισσότερα στο: Τέλος ο Μπαργκάν από Πανιώνιο | Superleague & Πανιώνιος | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Πάντως συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, απ αυτό που είδαμε όλη την χρονια απο Καθάριο και Μασούρα είχαμε την ελπίδα ότι θα ταν κάτι πιο ελπιδοφόρο και ίσως άξιζε την ευκαιρία
Και τι θα λέγαμε τώρα , αν στο 90’ σκόραρε με τον βάζελο στα play off?
Φοβερή ατομική προσπάθεια που βγάζει ο Μολέδο στην γραμμή.
Οπως και στην Λεωφόρο που τον γκρέμισε πάλι ο Μολέδο στο 45?
Γι αυτες τις φάσεις αλλά και για το γεγονός ότι εντάχθηκε αμέσως στο οικογενειακό κλίμα της ομάδος όπου έδειχνε πάντα καλή διάθεση και όχι ξενερωμένος από τον πάγκο που έτρωγε, θεωρώ του άξιζε μια δεύτερη ευκαρία …
Εγω θεωρω οτι καλως εφυγε, πηρε ευκαιριες κ υπηρξε μακραν απο τον δευτερο ο λιγοτερο ουσιαστικος παιχτης κ με τα περισσοτερα λαθη.. Ο μασουρας εχει μια μικρη βελτιωση κ σιγουρα εναν ρολο.. Ο καθαριος εχω κ ελπιδα οτι μπορει να μας βγει, ο μπαρκαν στον ρολο που πηρε ηταν μια τραγωδια