Καθημερινά Νέα (2020-2024)

Για τον Σπυρόπουλο δεν ξέρω, πάντως ο Μανιάτης αν σκεφτούμε οτι πέρυσι έπαιζε SL δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζει μια φανέλα να παίξει και φέτος. Για Δ Εθνική μια χαρά είναι, έτσι θα βοηθήσει και ουσιαστικά.
Επίσης χάσαμε τον Βαγγέλη τον Μάντζιο που πήγε στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ.

https://www.gazzetta.gr/plus/showbiz/article/1518490/o-leonidas-koytsopoylos-symmetehei-stin-anagennisi-toy-panionioy-pic

Το ότι βρέθηκε άνθρωπος στο φβ να κράξει τον Λεω που ια βοηθήσει πως το βλέπετε; Τι μαλακια μας δερνει σαν λαο ρε φιλε..

κράζουν έναν τύπο που με κόπους και κούραση έχει φτάσει ψηλά. δεν τον κράζουν σαν Πανιώνιο. τον κράζουν λόγω κόμπλεξ.
εγώ για αυτούς τους τύπους τις πρώτες 5 συνεδρίες τις κάνω δωρεάν… τις 5 όμως. μετά τους στέλνω στον ψυχίατρο.

μην έχετε φβ. Χαλιέστε πριν της ωρας σας!!!

Μανιάτης, Κοντοές…δε μπορούν να βρουν κάποιον Πανιώνιο που να έφυγε σαν φίλος και με το κεφάλι ψηλά;…τεσπά δε θα ;ρχισω τη γκρίνια.τωρα χρειάζονται όλοι…ελπίζω να γυρίσουμε δυνατοί και ανεξάρτητοι.

Παλιά έβγαζες μαυρικηδες τώρα βολευομαστε με δαυτους

Ο Μανιάτης για μένα είναι ο αρχηγός του κωλογαυρου που έφυγε από το καράβι που βουλιάζε.. ο Κοντοές αυτός που δεν του άξιζαν τα κόκκινα μπλε (η ξαδέρφη του btw καθηγήτρια διεθνούς φήμης στο imperial)… Σε κάθε περίπτωση η αναγέννηση μας που συντελείται θέλει ενότητα κατά εμέ κ διάθεση υπό προϋποθέσεις να συγχωρήσουμε αμαρτίες του παρελθόντος.. οποίος έρχεται τώρα στα σκατα κ βάλει πλάτη με αγνή διάθεση για μένα έχει την ευκαιρία να διαγράψει τις ασχημιες.. ακόμα κ ο Μανιάτης που δεν ξέρω πόσες κατάρες του έχω ρίξει… Μακάρι το ίδιο να γίνει κ στο μπάσκετ να μαζευτούν όσοι αναδείχτηκαν από εμάς κ μας είδαν σαν σκαλοπάτι, να επιστρέψουν κ να βοηθήσουν να βγει κάτι καλό.. χρυσή ευκαιρία το βλέπω για όλους αυτούς (η λίστα είναι ατελείωτη) που φύγανε άσχημα να έρθουν, να επανορθώσουν έμπρακτα κ να τους θυμόμαστε όμορφα.. αν τους νοιάζει καλώς να έρθουν κ εγώ μαζί τους

Αυτά τα θεματάκια με τους πρώην που έφυγαν πρέπει να τα λύσουμε κάποια στιγμή. Γιατί εμείς σαν κόσμος πρέπει να ζητήσουμε πολλές συγνώμες αν ο Κοντοές πρέπει να ζητήσει μία.

Μετα απο δεκα χρόνια που κάνουμε πίπες στο Μαρινακή και κλείνουμε τα μάτια λέγοντας ‘‘μπα, γλειφιτζούρι θα είναι’’ λες να το παίξουμε τώρα περηφάνια και τα ρέστα; Πλάκα θα έχει. Γουελκαμ μπακ, ψυχωμένο ατάλαντο πανθηράκι. Ο Μάκος είναι εύκαιρος; Το θέλω κι αυτόν.

Ντάξει με επιστροφή μπρέσκα δεν φοβάμαι τίποτα!

Μπρέσκα Μπρέσκα με δύο αρχίδια φρέσκα . Είχε ειπωθεί στην εξέδρα από άτομο εμφανώς επηρεασμένο από εξαρτησιογονες ουσιες

Άν δεν φτάσουμε 500 μέλη στον ερασιτέχνη δεν κάνουμε τπτ

Μόνο σήμερα βρήκα και συνάντησα 7 άτομα ίσως και πιο Πανιώνιους από εμένα. Στην ερώτηση αν και πότε θα γραφτούν, θα ξαναγραφτούν, έλαβα ό,τι απάντηση μπορεί κανείς να φανταστεί. Από το πάω τώρα, που το έχω ακούσει άλλες 15 φορές, έως το εμένα με διώξανε, ποίος και γιατί ποτέ δεν λέγεται, και το δεν πετάω τα λεφτά στο πηγάδι γιατί δεν ξέρουμε που πάνε. Όταν βέβαια λέω ότι πρέπει να γίνουν μέλη, να έρθουν στις συνελεύσεις και να απαιτήσουν διαύγεια, απάντηση καμία. Γιατί τα λέω όλα αυτά. Γιατί απλά δεν είμαι αισιόδοξος. Για άλλη μία φορά ακούω για συσπείρωση αλλά δεν την βλέπω. Άλλη μία φορά βλέπω το κλασικό: να μαζευτούμε να πάτε. Δυστυχώς. Και για εμένα ο αριθμός δεν είναι το 500, είναι τουλάχιστον 1000. Αν δεν υπάρχουν 1000 Πανιώνιοι τώρα που η κατάσταση συγκρίνεται, για όσους δεν το έχουν καταλάβει περίπου με το 1922 σε ό,τι αφορά τον σύλλογο, ήθελα να ήξερα πότε θα υπάρξουν.

Στην εποχή που όλα γίνονται μέσω ιντερνετ μήπως να μπορουμε να εγγράψουμε και ηλεκτρονικά;υπάρχουν πολλοι που μένουν μακριά ή δεν έχουν τον χρόνο και θέλουν να εγγραφούν.

Χρειάζεται λογαριασμός και είναι όλοι του ερασιτέχνη μπλοκαρισμενοι. Χάνει σοβαρά πόσα ο σύλλογος αυτήν την στιγμή. Εγκλήματα έχουν γίνει

Σύμφωνοι , αν και η ποσότητα δεν είναι το παν. Έίτε 500 , έίτε 1000 το θέμα είναι να είμαστε εκεί πάντα. Να βάλουμε τον Πανιώνιο στη ζωή μας , στον καθημερινό χρόνο μας , ακόμα και στον προυπολογισμό του σπιτιού μας.

Ακόμα πιο σημαντικό για μένα είναι να γίνουν ενεργοί άνθρωποι που οι γνώσεις τους , η προσωπικότητα τους , ο χαρακτήρας τους ταιριάζουν με αυτόν του Συλλόγου.

Δεν πάω μακριά..Εδώ μέσα μόνο υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που μόνο και μόνο από τα γραπτά τους τόσα χρόνια καταλαβαίνεις ότι θα ήταν ευλογία να ήταν ενεργοί στον -ελπίζουμε- αναγεννημένο Πανιώνιο του μέλλοντος.

Αν όλα πάνε καλά και οργανωθεί ο σύλλογος πιστεύω ότι και τα 1000 μέλη είναι μικρός στόχος.Όπως σωστά έγραψε ο Faith,το σημαντικό είναι να υπάρχουν ενεργοί άνθρωποι οι οποίοι ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του Πανιωνίου,μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.
Εδώ που φτάσαμε ο δρόμος είναι μόνο ανοδικός.

Μέχρι πρότινος ήταν 35 ενεργά από τους οποίους οι μισοί ήταν λούτρινοι. Τρελο Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι ένα πράγμα . Εχουμε καιρό για το χιλιάρικο

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !!!

Είχαμε χάσει το γέλιο μας!!!