Κατάλογος Εθελοντών

ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΝ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ

ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ

ΚΑΙ ΤΑ Σ/Κ ΑΠΟ 3 ΩΡΙΤΣΕΣ …

ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙΩ ΑΠΟ ΒΟΛΛΕΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΩΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙ
Υ.Γ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΕΜΠΕΛΙΤΣ…

Η Μαθητική κερκίδα αύριο χρειάζεται 2 εθελοντές. Υπάρχει κανείς;

γραψτε τι πρεπει να κανουν οι 2 αυτοι εθελοντες να ξερει ο κοσμος που διαβαζει αν μπορει.

ειναι διαφορετικο να πρεπει να βρισκεται 3 ωρες πριν το ματς και διαφορετικο μιση ωρα στο ποστο του

Σωστό!
Λοιπόν η Μαθητική Κερκίδα χρειάζεται 2 άτομα που θα βοηθήσουν τον Δημήτρη Μιχαηλίδη να διαθέσει τα εισιτήρια των αθλητών και των μαθητών και θα βοηθήσουν στην ομαλή είσοδο των θεατών της κερκίδας.

Η ανάγκη για παρουσία είναι 45’ - 1 ώρα πρίν τον αγώνα, μέχρι την έναρξη

1.5 ώρα πριν το ματς βοηθάμε την είσοδο των μαθητών και των αθλητών μοιράζοντάς τους εισιτήρια μηδενικής αξίας και αναμνηστικά μπλουζάκια .

χαχα, εγώ προσπάθησα να βάλω λιγότερη ώρα για να μην τρομάξουν.
Εντάξει και μια ώρα πριν να είνα, θα βοηθήσουν πολύ

Μετά την απόλυση της Μαρούλας Βλάχου και τις παραιτήσεις του Θοδωρή Κοκκινάκη και Κώστα Παπαδάκου, είμαι 100% σίγουρος οτι και αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ μπαίνει και διαβάζει(τουλάχιστον) το φόρουμ.
Στη λογική “κάνω οικονομία” δεν ξέρω πως θα λειτουργεί χωρίς κάποιους υπαλλήλους, οπότε νασου η ευκαιρία με τον κατάλογο εθελοντών.
Είναι όμως έτσι???

Ο Αλκης Στεας ειναι και ντεμοντε και αν συμβαινει αυτο που λες Κωστα ειναι και κακος συμβουλος για την ΠΑΕ. Ελπιζω να ειναι συμπτωματικο και οχι βαρια αρνητικη παρενεργεια των προσπαθειων αυτοοργανωσης μας…

Ο Αλκης Στέας???
Τι είναι αυτό πάλι???

“Να η Ευκαιρια” Αλκης Στεας παρουσιαστης εκπομπης

Τηλεοπτικη καλτ φιγουρα

Άσε Κώστα δεν είχες γεννηθεί εσύ ακόμα όταν έκανε γυρίσματα στην πλατεία , δεν έπαιζε και μπάσκετ ο Στέας , που να τον ξέρεις ;;;;;

Δημήτρη μου, με συνέθλιψες, είμαι μικρός αλλά τον Αλκη τον έχω προλάβει στην Αίγλη και βέβαια στην τηλεόραση. Μπορεί να βρώ κι αυτόγραφο του στο μπαούλο χαχαχχχα
Το ερώτημα ήταν τι σχέση έχει αυτος με την ΠΑΕ.

:smiley:

A simple association in the devious mind of mine…

Καλααααααα
πολυ προχώ

επιτελους εξεταστικη τελος..διαθεσιμος οπου κ οποτε…

Κοντινό event εθελοντικής προσφοράς
σίγουρα είναι το ματς με τη Χόνβεντ
Συνήθως χρειάζονται γύρω στα 10-12
άτομα.
Λεπτομέρειες προσεχώς.

Πρέπει να εξιλεωθώ για το στήσιμο στον Μιχαηλιδη στην μαθητική προχθές, οπότε …

Θελω να θεσω ενα πολυ σοβαρο ζητημα που δεν βλεπω καποιον αρμοδιο να λεει τπτ.

Εκει κατω στα συνορα της 2 με την 1 βλεπεται τι γινεται σε καθε ματς???
Βλεπεται τα παιδακια πως συρικνονωνται αναμεσα στα καγκελα και ποσο επικυνδυνο ειναι?
Ή το οτι σκαρφαλωνουν πανω απο τα σιδερα για να περασουν γτ θελουν να πανε στην 3!!
Κανενας σεκιουριτας ρε πουστη δεν φιλοτιμειται να πει ρε μαγκες ελατε απο δω να σας ανοιξω να πατε. Τα βλεπουμε και δεν λεει κανεις τπτ. Ποσο μαλλον οι ιδιοι τους οι γονεις που λογικα τα παιδια, εχουν ενα κηδεμονα μαζι τους, δεν ενδιαφερονται!!!

Συγνωμη αλλα οπως βλεπω το “θεαμα” καθε κυριακη προκαλει θλιψη και ελπιζω να μην πρεπει να τραυματιστει καποιο παιδι, αγορι ή κοριτσι για να πουμε τι μαλκες ειμαστε. Ας δωσουμε λιγο προσοχη στο θεμα αυτο. Πολυ θα θελα να τους πω να σταματησουν αλλα δεν γινεται, δεν ειναι αυτη η λυση ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση με τον κοσμο.

Λυσεις υπαρχουν πολλες…και συνεργασιμες βασικα γιατι προκειται για μια ευαισθητη ομαδα!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Λοιπόν την Τετάρτη είναι το παιχνίδι με την Χόβεντ και χρειαζώμαστε οποσδήποτε βοήθεια για όποιον έχει διάθεση . Θα χρειαστούν 10 με 12 άτομα στα οποία θα δώσουμε κάρτες διαπίστευσης και θα μας βοηθήσουν στην πρόσβαση των δημοσιογράφων και των φιλοξενουμένων στους χώρους τους , τον έλεγχο πρόσβασης σε κάποιους χώρους , την υποδοχή επισήμων και την τακτοποί΄σή τους στο γήπεδο κλπ.

Όποιος έχει διάθεση να βοηθήσει μου στέλνει π.μ. για νια συνενοηθούμε για τα τυπικά.

Count me in!! Χωρίς ‘‘κοπάνα’’ αυτή την φορά!!