Κατάλογος Εθελοντών

Ας κανουμε μια πρωτη καταγραφη της εθελοντικης διαθεσης για προσφορα με ενα καταλογο ονοματων και τον ελαχιστο αριθμο ωρων ανα εβδομαδα που μπορει ο καθενας μας να προσφερει αν του ζητηθει απο καποιο τμημα του Ερασιτεχνη.

Τακτικη λιστα.

1. Grog (3 ωρες)
  2. Grissino (2 ωρες)
  3. Tunion (2 ωρες)
  4. Jorg (2 ωρες)
  5. Sakil (2 ωρες)
  6. Βαρουχιξ (3 ωρες)

Tot 14 ωρες/βδομαδα

Guest stars

Christos3
NSpachis

ΥΓ. Παρακαλειται ο χρηστης Βαρουχιξ να διευκρινισει αν σοβαρολογει η αστειευεται και ο χρηστης DimitrisK παρακαλειται να ρωτησει πρωτα την γυναικα του πριν την στειλει…

Ένας - ένας παιδιά μην σπρώχνεστε !!!

δυστυχως το προγραμμα μου ειναι πολυ επιβαρυμενο.μολις ομως με ενημερωσε ο φιλος dimitris k. πως αναλαμβανει και τις δικες μου ωρες καθως και του κοινου μας φιλου jorg.οποτε dimitris k.=34 ωρες

καλά ρε βιολί εμένα με ξέχασες για βάλτου άλλες 3 ωρίτσες…

καθημερινά από 2 ώρες μετά τις 8 το βράδυ!!
και σκ από 3 ωρίτσες…

ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ… :angry:

ειμαι μεσα και εγω σε οτι αφορά τον εθελοντισμό.

Μέσα. 2. (…)

μπορω για 2 ωρες (μαξ) την εβδομάδα

αν ειναι σ/κ ακομα καλυτερα

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

Μεσα κι εγω με περιορισμο στις καθημερινες γτ το ωραριο μου εχει ξεφυγει.

Σ/Κ προτιμοτερο.

Για ωρες μιν-μαξ δεν βαζω περιορισμο γτ παιζει απο Σ/Κ σε Σ/Κ.

Υ.Γ. Βαρουχα ηρεμησε, κατσε να χρονισει ο μπεμπης…

Εντιτ: Αν χρειαζομαστε τπτ βολλεϋ που γουσταρω να το παρακολουθω κιολας, ακομα καλυτερα.

μετα την εξεταστικη,δηλαδη μετα τις πρωτες μερες του μαρτη κ γω διαθεσιμος.. καθημερινες πιο ευκολα απο οτι το σκ 1,2 μερες κανενα 2ωρακι νομιζω οτι μπορω να το διαθετω με συνεπεια!!!

Οταν λεμε εθελοντισμο μπορει να γινει πιο κατατοπιστικο το ερωτημα; Πανσ σε τι αναφερεται σε τι τομεις θα μπορουσαμε να ειμαστε εθελοντες.

Πολυ ενδιαφερον παντως ακουγεται!

Ας δουμε πρωτα το συνολο του διαθεσιμου χρονου και το συζηταμε διεξοδικα. Μια πρωτη σκεψη που κανω ειναι να ενημερωσουμε τους εφορους των τμηματων του ερασιτεχνη οτι υπαρχουμε. Μετα μενει να συντονιστουμε. Ολες οι ιδεες στο θεμα αυτο ειναι ευπροσδεκτες και συζητησιμες.

Αν και δεν θα το κρινω εγω αυτο… :slight_smile: ενας ειναι ο κριτης των παντων!!!

πολύ καλή ιδέα, νομίζω ότι την προηγούμενη φορά δεν πολυλειτούργησε εκτός από μερικές φορές στο πόλο γιατί δεν ξέραμε τις ανάγκες των τμημάτων επειδή περνούσαμε από τα κεντρικά. οι εφοράδες θα μπορούν να πουν πιο εύκολα νομίζω από τα παιδιά που δουλεύουν στα γραφεία που έχουν 100 άλλα πράγματα να κάνουν.

Ξεκίνησα ειρωνικά τον σχολιασμό μου στην ενότητα για να προκαλέσω και να δημιουργηθεί κίνηση στο τοπικ , λάθος μου .

Παιδιά να ξέρετε ότι οποιαδήποτε συμμετοχή και διάθεση χρόνου είναι πολύτιμη , ακόμα και της 1 ώρας , όσο και αν ακούγεται περίεργο . Μπορούμε όπως κάναμε και για την δημιουργία αυτού του χώρου , να βρεθούμε στην αίθουσα « Πετζαρόπουλος » και να μιλήσουμε ειδικότερα για τις ανάγκες. Στο παλιό forum είχαμε γράψει για την έκθεση των 120 χρόνων , έχουμε 2 σημαντικούς τελικούς μπροστά μας και ένα σορό άλλα θέματα .

Μπορούμε να κάτσουμε να καταγράψουμε ανάγκες και να ψάξουμε μετά τις διαθεσιμότητες . Αρχικά πάντως νομίζω ότι πρέπει να βρεθούμε .

Δημήτρη εννοείτε πως με μετράς και εμένα
Τώρα για ώρες κτλ δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά, μιας και το πρόγραμμα μου ειναι σαν την ποδοσφαιρική ομάδα, …ρδέλο :stuck_out_tongue:

αλλά count me in

εσενα σε κοβω για μινιμουμ ενα δυωρο/εβδομαδα κατα μεσο ορο τον χρονο στο χαλαρο! Correct me if I am wrong.

Γενικοτερα ενα δυωρο την εβδομαδα ειναι μια κατοσταρα ωρες τον χρονο περιπου συνολικα. Δεν αξιζει η ομαδα μας αυτο το μινιμουμ???

Δεν ηταν λαθος σου Δημητρη, μια χαρα εκανες και ειρωνευτικες στην αρχη του νηματος. Μονο τα μελη του φορουμ που δεν σε γνωριζουν θα μπορουσαν να παρερμηνευσουν τον στοχο της ειρωνειας σου.

Είμαι κι εγώ μέσα αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ με χρόνο λόγω δουλειάς. Κατά περίσταση σίγουρα θα βρω κάποιο χρόνο.

Τι γραφω στη λιστα?

Ή κατά περίσταση ή μη με γράψεις καθόλου και βλέπουμε όταν υπάρχει ζήτηση

Απο σενα περιμενουμε την πιστη εκτελεση και τις παραλλαγες σε *.wma!!!
και να προσεχεις τα δαχτυλακια σου :stuck_out_tongue:

LoL :stuck_out_tongue:

Επιλέγω κουρτίνα 3 και συντάσομαι κάτω απ το κείμενο του Νικόλα..χεχε

Κοίτα, για παράδειγμα την άλλη βδομάδα είμαι ψιλοφρι, την παραάλλη τον πίνω κ.ο.κ :astonished: