Κάρτες ΠΓΣΣ (Βαθμολογίες, Στατιστικά)

Όπου παίζει Πανιώνιος:

1 «Μου αρέσει»

Εξαιρετική δουλειά, πολλά μπράβο!

2 «Μου αρέσει»

Το αντρικό βόλεϊ δεν παίζει αυτήν την εβδομάδα;

Έχει Ληγκ Καπ.

Οι κάρτες του ποδοσφαίρου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Β’, που δεν πρόλαβα δυστυχώς να ετοιμάσω για την Πανιώνια Εκπομπή:

2 «Μου αρέσει»

1 «Μου αρέσει»

Επόμενος σταθμός… Κυριακή στο Ναό! Όλοι εκεί!

2 «Μου αρέσει»

Σκόραρε ο Τουφέκης :joy: στο 46 για τους γαύρους !!

2 «Μου αρέσει»

Φωτιαααα!!!

Καλησπέρα Πανιωνάρες! Ξεκινάμε τον καταιγισμό κι αυτή την εβδομάδα με ποδόσφαιρο:

2 «Μου αρέσει»

Περνάμε κάπως γρήγορα τα του μπάσκετ (σε άλλη μια βδομάδα που δεν θα θέλουμε να θυμόμαστε στο μέλλον):

4 «Μου αρέσει»

Περνάμε στο αγαπημένο βόλεϊ γυναικών με διπλή παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη:

3 «Μου αρέσει»

Συνεχίζουμε με το πιο αδικημένο μας τμήμα -που όμως έχει κάνει όλους τους Πανιώνιους να πίνουν νερό στο όνομά του- πόλο ανδρών και γυναικών:

4 «Μου αρέσει»

Τελευταίο τμήμα για αυτή την εβδομάδα το νεοσύστατο ράγκμπι που μας έβαλε να ψάχνουμε πώς παίζεται και τις διαφορές του γιούνιον με το λιγκ:

3 «Μου αρέσει»

και τέλος, συνοπτικά τα αποτελέσματα όλων των ομάδων μας και τα παιχνίδια που ακολουθούν:

6 «Μου αρέσει»

Ένα τεράστιο RESPECT .-

1 «Μου αρέσει»

Πράγματι, τρομερή δουλειά! Είναι κάτι που έλειπε όλα τα προηγούμενα χρόνια!
ΥΓ: Ανάρτηση στο facebook από το βόλεϊ γυναικών ανέφερε ότι ο αγώνας των ανδρών με την Καλαμάτα θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/12 στις 18:00. Η διοργανώτρια δεν το έχει αλλάξει ακόμα στη δική της ιστοσελίδα, οπότε το παρακολουθούμε για να ξέρουμε ακριβώς.

1 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ πολύ, όντως έλειπε νομίζω, ελπίζω η δουλειά μου τώρα να βοηθάει να έχουμε όλοι εύκολα μια γενική εποπτεία των αγωνιστικών τμημάτων μας, ανδρών και γυναικών. Σε ό,τι αφορά το βόλεϊ, δυστυχώς η ομοσπονδία έχει ένα site με αρκετά προβλήματα, το οποίο δεν ανανεώνεται τακτικά με τα επόμενα ματς. Τη συγκεκριμένη πληροφορία για το ματς με την Καλαμάτα τη βρήκα συγκεκριμένα εδώ: Hellenic Volleyball League - Volley League 2025-26: Aποτελέσματα 6ης αγωνιστικής, βαθμολογία, 7η αγωνιστική Φυσικά, αν αλλάξει κάτι εννοείται ότι θα ανανεώσω και την κάρτα.

2 «Μου αρέσει»

Ναι, το κατάλαβα ότι από εκεί άντλησες την πληροφόρηση - και σωστά έπραξες.
Μάλλον ήδη άλλαξε, αλλά στην ομοσπονδία δεν βιάζονται και πολύ. :smiley:

1 «Μου αρέσει»