Κάρτες ΠΓΣΣ (Βαθμολογίες, Στατιστικά)

Παιδιά γεια σας! Αν και πολλά χρόνια μέλος (από το 2013, με ένα μεγάλο κενό χρόνων κάποια στιγμή), αυτό λογικά είναι το πρώτο μου post στο forum, οπότε καλώς σας βρήκα! Δεν ξέρω αν και πόσους μπορεί να ενδιαφέρει, αλλά σκέφτηκα να ανεβάσω κι εδώ τις καρτέλες που ετοίμασα για τα PanioniaNea για μια συνοπτική ενημέρωση για όλα τα τμήματά μας. Τα λέμε το Σαββατοκύριακο, έχει ωραία ματς και έρχομαι από Μάλτα μόνο για την Πανιωνάρα!

1 Like

Μπράβο! Εξαιρετική δουλειά!

Το είδα και εγώ στην εκπομπή των παιδιών και φαίνονται πιο ωραία από τα παλιά

Φανταστικη δουλεια φιλε. Σημερα το πρωι ηθελα να προτεινω μαλιστα εδω στο φορουμ, να ανεβαινει ενα εβδομαδιαιο προγραμμα κ μετα απο λιγες ωρες ανεβασες ολο αυτο. Μια προταση σχετικα με το προγραμμα, αν μπορεις να γραφει και τη μερα πχ Τεταρτη Σαββατο κλπ, το καναλι εφοσον μεταδιδεται κ ισως ηταν λιγο πιο απλο αν αντι για χρωμα εγραφε κ τις 2 ομαδες πχ Θηρα - Πανιώνιος. Μπραβο σου και παλι

Ωραία δουλειά . Μπραβο

Παρά πολύ ωραίο

Εξαιρειτκή δουλειά που την είδα κι εγω στην εκπομπή προτες και έλεγα απο μέσα μου: μα ποιος είναι αυτος ο proistorikos…

Δυστυχώς σε εμας του εξωτερικού δεν εμφανίζονται (δεν ξέρω μήπως ειναι σε μένα μόνο το πρόβλημα ωστόσο):

χμμμ… για δες, εδώ φαίνονται;
https://imgur.com/a/20-10-2025-Taife0b

Αν είναι στο imgur δυστυχως έχει κλεισει στο UK…

Δεν δουλευει καν.

Thanks παντως!!!

α, οκ, δεν το ήξερα… Για τα επόμενα θα ψαχτώ μήπως βρω κάτι άλλο αντίστοιχο να τα ανεβάσω

το καλύτερο για να ποστάρεις εικόνες στο φορουμ είναι αυτο παντως:

Οι νέες καρτέλες αυτής της εβδομάδας:

Εννοείται παραμένω ανοιχτός σε προτάσεις για βελτίωση και ιδέες για νέες καρτέλες.

1 Like

Να ενημερώσω τον φίλο @proistorikos και απο εδώ οτι μπορεις πλεον να ανεβάζεις κανονικα τις φωτογραφιες των Slides χωρίς να τις ανεβάζεις αλλού εδώ σε αυτό το θρεντ.

2 Likes

3 Likes

Και η ανανεωμένη κάρτα με τα προσεχή παιχνίδια του Πανιώνιου σε όλα τα αθλήματα (19-23/11):

3 Likes

Είσαι δύναμη @proistorikos !!! Ευχαριστούμε !!

1 Like

Μία αλλαγή που προέκυψε μόνο. Το ματς των γυναικών στο Βόλεϊ θα το έχει στο YouTube της ομάδας και όχι στην ΕΡΤ.

2 Likes

5 Likes

Ξεκινάμε με Basket League…

1 Like