Καρίμ Ανσαριφάρντ

Στα κυανέρυθρα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός διεθνής επιθετικός, που θα αγωνίζεται για τα δύο επόμενα χρόνια με την φανέλα του Ιστορικού με το νούμερο 11, αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ισπανική Οσασούνα και αναμένεται από αύριο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και να τεθεί στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει γεννηθεί στις 3 Απριλίου 1990 και αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα του Ιράν 47 φορές (7 γκολ). Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, η συμμετοχή στο μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σαΐπα με την οποία σε 125 συμμετοχές πέτυχε 55 γκολ. Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Περσέπολις, ενώ πριν την μετακόμισή του στην Οσασούνα, αγωνίστηκε και στην Τράκτορ. Συνολικά στην καριέρα του, μετράει 198 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες και έχει σκοράρει 77 φορές.

Έλα ρε αρρρρρώστια

Νέος Καρίμ :slight_smile: Πώς λένε την γυναίκα του Μελισσανίδη ξέρει κανείς;

Από τον έναν
στον άλλον

Χαχα
Βρε άτιμε που το θυμήθηκες ;
…μιεται η Βανδή με το μουζαουι ο Ντέμης δε μπορεί έχει μικρό πουλί
Χαχα
Ωραιος

Mou aresei pou i metagrafi entassetai sta plaisia tis polidiastatis exoterikis politikis ths kivernisis.

O Karim poulaei nomimo
stin agia sofia poulane…tis manes tous

Ελα ρε μουτζαχεντιν καλωσηρθες!!! 2 γκολ (βομβες) στο καραισκακη και θα γινεις ο Αλαχ μας!!

Κάτι μου λέει ότι αυτός είναι ήδη ο πολυτιμότερος παίχτης μας; Ας ελπίσουμε ότι θα αντικαταστήσει επάξια τον Γιάννου.

Κωσταρα μου τι έπαθες και γράφεις στα αλλοδαπής προσελεύσεως ;
Μπάς και κανεις πρόβα για διερμηνέας ;

Μπα, απλά έβαλα λινουξ και ειχα καποιο προβλημα στις γλώσσες
Το έλυσα, συγγνώμη για το ατόπημα

Αποφασισμένος να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, και να γίνει ο πρώτος Ιρανός που πετυχαίνει κάτι ανάλογο μακριά από την πατρίδα του, εμφανίστηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Την επιθυμία να γίνει ο πρώτος Ιρανός που αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, με γεμάτο κίνητρο ρόστερ. Θα ήθελα να συνεχίσω στην Ευρώπη, παρότι είχα πολλές προτάσεις από το Ιράν και αποφάσισε να παίξει σε μία πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος των Νεοσμυρνιωτών και πρόσθεσε:

«Πρώτος στόχος ενός παίκτης στη θέση μου είναι να σκοράρει και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω όσο περισσότερα γκολ μπορώ. Ήμουν δύο φορές πρώτος σκόρερ στο Ιράν, αλλά θα ήθελα πολύ να γίνω ο πρώτος Ιρανός που γίνεται πρώτος σκόρερ σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Πηγή

Μεγάλε μπες γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, πάρε τα όπλα σου και άρχισε να βάζεις δυναμίτες σε κάθε αγωνιστική
Αυτά τα ολιγα

Εαν αντεχει …το ξυλο. πιστευω να μας δικαιωσει’‘‘Εν τω μεταξυ πρεπει να μαθει και την Ελληνοευρωπαικη ΤΕΧΝΗ,του μακροβουτιου …τωρα που ειναι ακομα καλοκαιρι [αλλα Καραγκουνη ,Παπαδοπουλου ,μΥΤΑΡΟΛΑ. Μαντζιου κ.λπ] γιατι στις φασεις που ειδα στο βιντεο …δεν το εχει το μακροβουτι’’‘Ευχομαι να βγειτε ολοι σας δικαιωμενοι με το σεντερ-φορ που πηραμε και να ξεπερασει κατα πολυ τους προηγουμενους’‘‘Ομως πρεπει να υπαρχει και ο ανταγωνισμος και οφειλει καθε ομαδα να το εχει στα υπ’οψιν’’‘Ενας η δυο δεν φτανουν σ’αυτη τη ρημαδα Ελλαδα’‘Φυσικα χρειαζομαστε και παικτη τροφοδοτη’''Η διοικηση …τι λεει;;;;

Ο Πέρσης μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να δω τον Καραμάνο να ξεκουράζεται λίγο γιατί τα έχει δώσει όλα απ’την αρχή. :stuck_out_tongue: :sunglasses:

Σωστος ο απο πανω, ωραιο ξεπεταγμα στο γκολ, ενω ο Καραμανος τις κλοτσαγε τις ευκαιριες και ειχε 2-3

Φαινεται να ειναι πραγματικο σεντερ-φορ…αφου ηταν περιζητητος και στην Οσασουνα ειχε παρει καλα λεφτα’‘Ομως αυτη η ομαδα επεσε περσυ στη Βητα Ισπανιας και δεν φανηκε ο παικτης εκει λογω κατηγοριας’‘Για μας ομως μαλλον ειναι χρυσαφι’‘‘Εγω πιστευω οτι πρεπει να παιζει αναντικαταστατος;;γιατι ειναι φονιας …μεσα στην περιοχη και ξερει την θεση απο οτι ειδα στο βιντεο αλλα και στο γκολ που εβαλε και ανοιξε λογαριασμο’’'Εμπιστοσυνη λοιπον απο τον προπονητη πρωτα …και οχι σωνει και καλα Καρατετοιους ‘’'για να ικανοποιηθουν οι γαυροι και τα παρελκομενα//Μιλησα

Το 2-1 που βάζει με τον Πλατανιά είναι γκολάρα απ’την αρχή που αλλάζουν την μπάλα με κινηματογραφική ταχύτητα αλλά και το τελείωμα του είναι μεγάλη κλάση.Ο μόνος τρόπος που μπορούσε να μπει η μπάλα μέσα στη δεδομένη φάση ήταν με αυτό το τσιμπηματάκι-ποίημα.Μόνο έτσι έμπαινε..
Μπράβο Καρίμ παιχταρά και εις ανώτερα!!!

Τσάμπα το ταξίδι, δεν έπαιξε ούτε αλλαγή στο Ιραν - Τουρκμενιστάν.

http://www.sport24.gr/football/omades/Panionios/skorare-o-ansarifarnt-to-iran-6-0-epi-toy-gkoyam.3774968.html

ανανέωση συμβολαίου παίζει;

Καρίμ ξύπνα στα τελευταία ματς και ειδικά στα ντέρμπι δεν είσαι αυτός που χρειάζεται η ομάδα.