Καλές γιορτές!

**Το Panionios Community σας εύχεται καλά Χριστούγεννα
και καλές γιορτές!!!

Η νέα χρονιά να συνδυαστεί με αγωνιστικές επιτυχίες στις ομάδες όλων των αθλημάτων του συλλόγου
και ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο σε όλα τα μέλη του φόρουμ μας!

Χρόνια πολλά!!!**

Αρχη που βγηκε ο Χριστος, Πανιωνιος ηταν κ αυτος…Ερχοο-ερχοταν στον αγωνα μ’ αναμε- μ’ αναμενα καπνογονα..
Αγιος Βασιλης ερχεται με μπυρες καταβρεχεται, μπλε κο-κκινο κασκολ φοραει και τους α- και τους αλλους θα γα**ει..
Κραταει χορτο για να πιει, και τον φωναζουν χασικλη χαρτα χαρτακια θα κολλησει και το γα και το γαρο θα γυρισει..
Κερναει ολους τους οπαδους, αρρωστους και αλκοολικους καπνι- καπνιζει με το λολο χορτο α χορτο απο το βορειο πολο!
Μαστουρωμενος θα στο πω, ΠΑΝΙΩΝΙΕ σε αγαπω βααλε κουκουλα κ μαντηλι αγιε μου αγιε μου καλε βασιλη!!!
Καλα Πανιωνια Χριστουγεννα!!

δεν νομίζω πως μπορείς να μιλάς εκ μέρους του Panionios community ως σύνολο.
Εγώ δεν θα συμμετάσχω στην παραπάνω ευχή και καλώ όλους τους οπαδούς του Φανούρη να πράξουν το ίδιο.

Για εμάς σημασία δεν έχει πότε γεννήθηκε ο Χριστός αλλά μονάχα ο Φανούρης ο μέγας!!!

ΔΕΙΑΔΟΣΤΑΙ ΤΩ!

Kαλά Χριστούγεννα σε όλους!

Οι Μάρτυρες του Φανούρη αποτελούν μια επίσημη θρησκεία με πάνω από επτά εκατομμύρια μέλη σε 236 χώρες. Βάση της πίστης τους είναι η κάθετη πάσα, αλλά σε αρκετά θέματα διαφέρουν από τις παραδοσιακές Εκκλησίες του χριστιανικού κόσμου. Το ξεκίνημα των Μαρτύρων του Φανούρη έγινε πριν από 130 και πλέον χρόνια στο Λουτράκι και οι ίδιοι αξιώνουν ότι αποτελούν αναβίωση της πρώτης χριστιανικής Εκκλησίας. Ίσως το πιο γνώριμο χαρακτηριστικό τους είναι το δημόσιο κήρυγμά τους, συνήθως από γήπεδο σε γήπεδο, αλλά είναι επίσης γνωστοί για την άρνηση γυμναστικής και την άρνηση σε σπριντ. Η βασική θεματολογία του κηρύγματός τους είναι ότι σήμερα η άδικη τάξη πραγμάτων βρίσκεται στις «έσχατες ημέρες» της, καθώς σύντομα ο Θεός θα αναλάβει δράση για να τιμωρήσει τους άδικους ανθρώπους και να δώσει αιώνια ζωή στους δίκαιους σε μια παραδεισένια γη.
Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται από τις αρχές του 20ού αιώνα και έχουν πλήρη νομική αναγνώριση ως θρησκεία.

Σε υμνούμεν, Σε ευλογούμεν, Σοι ευχαριστούμεν, Κύριε, και δεόμεθά Σου ο Θεός ημών

Αρχίζει η απέλαση όσον ακόμα πιστευουν στον ψευτοπροφήτη Φανούρη.
Η αρχή γίνεται με τον Reanimator που τον διώχνουμε στην Αγγλία, συνεχεια θα έχει γνωστος παραγοντας με μουστάκι…

Και όπως θα ελεγε ο φίλος μου Βαρουχίξ :

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΤΡΕΣ ΣΕ ΩΛΟΥΣ

Μετά τους ‘‘Ανεξάρτητους Έλληνες’’
η διχόνοια ρίζωσε και μέσα στους administrators
με κύριο θέμα της έριδος τον Φανούρη…!!!

Είθε το μήνυμα της Γεννήσεως να φέρει φώτιση στους πλανημένους αντιφανουρίστας αδελφούς μας και να τους ξαναβάλει στον ορθό δρόμο
πρέσβευε Φανούριε υπέρ αμαρτωλών!

Καλες γιορτες σε ολους με υγεια και ευχομαι να περασετε τις γιορτες με τους ανθρωπους που αγαπατε!
Οσον αφορα τη Πανιωνια οικογενεια, μακαρι να μας βρει το 2013 πιο μονιασμενους, συνεπεις και νηφαλιους!!

Υγεια και ευτηχια σε ολη τη Πανιωνια οικογενεια!
Ευχομαι το 2013 να μας βρει με αγωνιστικες επιτυχιες σε ολα τα τμηματα του Συλλογου, χωρις κανενα τραυματισμο παικτη μας.
Τελος , επειδη ο Πανιωνιος και οι οπαδοι του, ανεκαθεν ηταν , ειναι και θα ειναι πρωτοποροι ευχομαι :
Για αλλη μια φορα , θα ερθει η στιγμη που θα μας ακολουθησουν … :slight_smile:

YGIA k kala miala se olous mas!

διπλό στο Χαριλάου

Είσαι off topic βρε Αγγλοσάξωνα!!!

Χρόνια Πολλά ^ Χαρούμενες Γιορτινές Ημέρες!

Χρονια πολλα και καλα χριστουγενα.