Ναι ρε γιατί;
Και έβαλε τον φοιρό
Ναι ρε γιατί;
Και έβαλε τον φοιρό
Έπος - και η απάντηση του Σαπούντζα και αυτά που γράφεις εσύ κάθε φορά! ![]()
Απλά ακόμα και το KolobarZov (ειδικά όπως το έχει stylised) είναι απόλυτα πανουσικό nickname! ![]()
χαχαχαχα ισχύει!!
Λείπει ο Τζιμάκος. Θυμάμαι είχαμε μάθει για το φευγιό του περιμένοντας ένα κρύο Σάββατο να μπούμε στη Ριζούπολη…
Σόρρυ για το οφ τόπικ
τί σόρρυ ? Το έχουμε κανιβαλίσει το νήμα προ πολλού ![]()
Η Σαπούτζα έχει γίνει αρνητής καράφλας ασουμε με φωνή Φοιρού!!!
Μυθική η απάντηση αν θυμάται πολλά μετά τον τελικό ,τις προάλλες σε συνέντευξη, «Ε εντάξει χαμός γινόταν τότε μωρέ αλλά είμασταν και λίγο χάλια τότε τι να πρωτοθυμηθούμε »!!!
![]()
Οι 2 θεοί και ο Παρόντι ημίθεος… 30 πόντοι!!!
![]()
Σήμερα μου θύμησε Ντάριο ο σατανάς… (ιεροσυλία το ξέρω)
Πρέπει να είναι μεγάλο αλάνι.
8 χρονια νεοτερος να ητανε ρε πουστη μου
Φαινεται η ηλικια στα τρεξιματα του, κραταει αντοχες δεν ζοριζεται.
Ποδοσφαιρικα..τι να λεμε..σε συγκριση με το φετινο κεντρο ειναι σαν τον Μακελελε
Οχι τοσο Νταριο οσο το αρχοντικο αερινο παιχνιδι του Πριγκιπα του Γερεβαν, Τσικιτσικισβιλι
Μεγάλη παιχτουρα
Τεράστιος Τσικιτισβιλι, που τον θυμήθηκες ρε κολομπαρζοφ;
Θυμάμαι ένα τεράστιο διπλό Ευρώπης στην Χαλκηδονα με γκολ Τζιμπουρ αλλά τεράστιο ματς από Τσικι!
Tbilisi νομίζω !
Στο χθεσινό ματς, από τα υψίπεδα της 3, που σου προσφέρουν θέα σαν κι αυτή που είχε ο Ξέρξης στη ναυμαχία της Σαλαμίνας, αυτός ο παίκτης ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα. Μάρκαρε, έτρεχε, πασαρε, ντρίμπλαρε.
Σοβαρή μεταγραφική κίνηση και παρά την ηλικία του θα τον ήθελα και του χρόνου σε όποια κατηγορία και αν παίζουμε.
Γιατί όσο πάθος και θέληση κι αν έχεις αν δεν έχεις ποδοσφαιρική αντίληψη δεν γίνεται δουλειά. Όσο κι αν τα δίνεις όλα αν δεν βλέπεις δύο φάσεις μπροστά δεν πας πουθενά. Ο Ντίας το έχει αυτό και για αυτό ξεχωρίζει αν και μεσήλικας.
Αυτό που λέμε κλασική μπαλαδοφατσα.