Καλώς όρισες. Ελπίζω να συνδράμεις κι εσύ στην πολυπόθητη άνοδο.
Δεν έχω καθόλου εικόνα αλλά πρέπει να είναι καλός για να του κάνουμε συμβόλαιο μέχρι το 27 στην ηλικία του. Ίσως φύγει ο Ολλανδός γιατί έχουν μαζευτεί πολλοί στα εξτρέμ
Έχω μεγάλη συμπάθεια σε Ουρουγουανούς γενικά και ο συγκεκριμένος φαίνεται μεγάλο λατινοαμερικάνικο αλάνι.
Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι ωστόσο αλλά δεν νομίζω να τον πήραμε χωρίς να έχει ο Δερμιτζάκης εικόνα και άποψη.
Κοιτάζοντας ωστόσο τα στατιστικά του τα τελευταία χρόνια:
μου φαίνεται ότι και ο ίδιος θέλει να παίξει αλλά προφανώς δεν του δίνανε τα λεπτά στην Κηφισιά.
Επίσης δεν φαίνεται παίχτης που έχει το γκολ αν κρίνουμε από τα τελευταία χρόνια αλλά πάιζει σε σουπερλιγκάτο επίπεδο οπότε ανήκει σίγουρα στην κατηγορία των άμεσα έτοιμων παιχτών να μπουν να παίξουν ακόμα και με την Καλαμάτα την Κυριακή.
Ίσως το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2027 να σηματοδοτεί και την απομάκρυνση του Ολλανδού με το περας της σεζον και ο Ντίαζ να ειναι μια κίνηση εξασφάλισης και για του χρόνου με έναν παίχτη υπερ-εμπειρο που μπορεί να έχει ποιοτική χρονιά ή να μπαίνει αλλαγή και να δίνει ανάσες σε βασικούς.
Επίσης στο κέντρο οι επιλογές Μπεχαράνο (κυρίως) και Μπελμοντ δεν έδωσαν τα αναμενόμενα. Μακάρι να βοηθήσει στα πλέι οφ
Να βάλουμε ένα κουιζάκι? Πόσοι και ποιοί Ουρουγουανοί φόρεσαν τα κυανέρυθρα από το 2000 και μετά?
Για τον συγκεκριμένο δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς τί θέση παίζει στο κέντρο. Πιο πολύ δημιουργικός μου φαίνεται, παρά αμυντικογενής. Άρα δε ξέρω αν τίθεται θέμα σύγκρισης με προσφορά Μπελμόντ-Μπεχαράνο.
Θυμάμαι 4 - μαζί με αυτόν. Παροντι και τους 2 θεούς.
Είσαι δύναμη, ωστόσο εγώ θυμάμαι ακόμα 2 εκ των οποίων ο ένας δεν ακούμπησε …
Ο ένας είναι ο Μαρκορά;
Γιεαπ
7 συνολο οι Σελεστε που φορεσαν (6 τεως, 1 νυν) την τιμημενη.
Ξεχνατε - και δικαιολογημενα μιας και δεν πολυακουμπησαν - τα αερινα βιολια στα χαφ:
- Carlos Marcora (2005) - ετεροθαλης αδερφος της Ντενη
- Claudio Rivero (2013)
- Sebastian Piriz (2018)
Πιρίζ θυμόμουν , Ριβέρο ούτε καν!!!
κι εγώ θυμήθηκα Πιρίζ, αλλά Ριβέρο με τίποτα.. ![]()
Μεγαλη καψουρα η Σελεστε!
Εγκληματικο που δεν αξιοποιησαμε τα δυο ΤΕΡΑΣΤΙΑ κονε που εχουμε στο Μοντεβιδεο.
Να μου πεις, τι κονε ρε μλκ…Εδω δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε.
Ποιος πληρωνει σκαουτ στη σουδαμερικα…
Επειδή έχουμε την ευτυχή συγκυρία να κρατάει πλέον τα ηνία της ΠΑΕ ένας άνθρωπος που, χωρίς να έχει τρελά λεφτά, κάνει δουλίτσα, ενώ και από μπάλα ξέρει και ξύπνιος και δικτυωμένος είναι (που μπορούν να εξουδετερώσουν το όποιο οικονομικό χάντικαπ), ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να επανενεργοποιήσουμε τα κονέ.
El Príncipe.
@KolobarZov γιατί έβγαλες τον Τζιμάκο ρε συ; ![]()
Σαπουντζή έβαλες;
Αποτιω φορο τιμης στο ποδοσφαιρικο μου spirit animal.
H τωρινη βερσιον ταλαιπας μου ασκει μια αφυσικη ελξη.
Ακομα ηχει στα αυτια μου η συνεντευξη τυπου πριν τον αγωνα με τη Λατσιο, οπου ο αρδ του μεγαλου καναλιου ρωτησε τον Αντωνη μας αν εχουμε αγχος (…) που θα αντιμετωπισουμε τη Λατσιο, για να τον κερασει την επικοτερη απαντηση με γουρλωμενο βλεμμα στο κενο:
“Αγχος? Τι αγχος…Αγχος πρεπει να εχουν αυτοι γιατι δε μας ξερουν“