Γυφτομπούνια στα γήπεδα

Με αφορμή αυτό το σημερινό ανοίγω ξεχωριστό θέμα για λατρεμένα σκηνικά:

1 Like

Εξαιρετικό!!!

Και για οποιον δεν εχει Χ :

1 Like
1 Like

Τα ολντ σκουλ ειναι τα καλυτερα…!

3 Likes

Αν και ειμαι πασιφιστης και δεν επικροτω τη βια εντος ή εκτος γηπεδων, δεν μπορω παρα να θυμηθω δυο υπεροχες φωτο-επιτομη του μαδομουνιου ως επακολουθο ενος φαλτσου σφυριγματος ή ενος αντιαθλητικου τακλιν.

1. Ευθυμιαδης Λεωφορο - φωτο καδραρισμενη, με ενταση στα προσωπα, μια σκηνη που σιγουρα θα ενεπνευε τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο. Ο κορακας πληρωσε τα σπασμενα του κοκκαλισταν. Η ειρωνια ηταν οτι αλλοι με πολυ χειροτερες διαιτησιες ειχαν περασει ζαχαρη.

1. Maradona vs Athetic Bilbao 1984 - what a beautiful flying knee που γραφει ενα τσακαλι στα σχολια. Ενα χρονο πριν το σκουπιδι του Μπιλμπαο ονοματι Andoni Goikoetxea πηγε να σπασει το ποδι του Ντιεγκιτο με τακλιν για φυλακη. Ο Πιμπε ομως δεν ξεχασε. Περιμενε την καταλληλη στιγμη για να κερασει το πικρο ποτηριο της εκδικησης. Το αποτελεσμα? Μια μνημειωδης γονατια που αφηνει αναισθητο τον γκολκιπερ Sola. Κανονικα θα επρεπε να ηταν το κεφαλι του χασαπη Goiko.

Αλλοτινες μου εποχες, αλλοτινα μου ηθη.

υγ: @pauligle ωραια λεξη το Γυφτομπουνι, το ηξερα ως Κλωτσομπουνι. Μου επιτρεπεις να το χρησιμοποιω φιλε?

4 Likes

Εννοείται!

Αλλά ξέχασες το καλύτερο από όλα..

Οκ, δεν ηταν διευρυμένο σε όλο το γήπεδο γυφτομπούνι αλλά οπωσπρεπικό κλωτσίδι:

3 Likes

All time classic

3 Likes

Δαρας με μαλλί,Δημητρακοπουλος χωρίς ψοφίμι περουκίνι και Κανελλάκης στα γιουρουσια. Ντούσκο μπαεβιτς ατάραχος ενώ το κλοτσομπουνιδι πάει σύννεφο!

1 Like

Πετράκης Κόκκαλης να παίζει καρεκλιές μπροστά στη φυσούνα, σκαμπίλι Κανελλάκη στο διαιτητή Παπαχίντζιο με τη λήξη στη σέντρα του γηπέδου. Σε κάποια φάση μέσα στο μπουλούκι και στο χαμό διακρίνεται ένας Νικαιώτης να κοπανάει πισώπλατα έναν άλλο Νικαιώτη και γυρνάει αυτός σε στυλ “τι κάνεις ρε μαλάκα μαζί είμαστε” , του λέει ο άλλος προφανώς “ώπα φιλαράκι λάθος σε μπέρδεψα” και στο τέλος τους δείχνει που αγκαλιάζονται χαχαχαχα

Ωραία χρόνια, κάπως πιο κανονική χώρα η Ελλάδα τότε..

5 Likes