Thread για τον Γιώργο Τσαλμπούρη.
Τσαλμπουρης μέσα
Πανάξια κατά τη γνώμη μου.
Άμα η ομάδα ήταν στα καλά της και δεν είχε τραυματιστεί, προφανώς και ο Λούντζης θα ηταν μεσα…
Δεν μπορώ άλλο να σε βλέπω. Μπήκες αλλαγή και χάσαμε το πρώτο αμυντικό ριμπάουντ. Όταν δεν μπαίνουν τα σουτ σου, παρά το κωλόχερο που σου έλαχε, καταστρέφεις τα πάντα. Η φάση που κάνεις μπάσιμο και μπορείς να καρφώσεις και την πετάς χεσμένος στον Γόντικα είναι μνημείο κουράδας. Νιώθω Ζερβός αλλά το αξίζεις. Αν έπαιζα στοίχημα θα έλεγα ότι στην κατηγόρια άνω των 2,10μ έχεις τον χειρότερο μέσο όρο στα ριμπάουντ έβερ.
Να μην κάνει μουτρακια και να μην παρασύρει τους συμπαίκτες του . Αρχηγός υπάρχει και δεν είναι αυτός
Το ότι δεν ποσταρει ούτε σελοτειπ κολλημένο στο πάτωμα να κοιτάξει και ότι νιώθει 1.70 συνέχεια
Νεναντ γαμα το αρχιδακι που μιλάει κιόλας. Δεν του έστυψε η μαμά πορτοκαλάδα σήμερα και είχε νευράκια
Τίμιο ξύλο;
Με μυρο straight outta Golgotha
Αντικειμενικά πάντως και με το λίγο μπασκετ που ξέρουμε, δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό το παλλικάρι οταν μπαίνει μέσα στη ρακέτα βαράει το σουτ με το χέρι του που είναι κοντά στον αμυντικό που τον μαρκάρει και όχι με το άλλο… 2.17 είναι και με προπονήσεις σε Αμερικές… τι διάολο…ας κανει το μπάσιμο του από την άλλη μεριά ή ας στρίψει από την άλλη ρε διάολε…
Έχει κουράσει. Αν δεν είχε ελληνικό διαβατήριο θα τον είχαμε διώξει.
Κι όμως… ακόμα και ο Τσαλμπούρης παίζει διαφορετικά αν δεν το έχετε καταλάβει.
Εγώ τον βλέπω και μέσα να μπαίνει πιο πολύ και να ποστάρει αλα Τζαμπάρ και λιγότερα τρίποντα απελπισίας από τα 8 μέτρα να βαραει στο τελος των επιθέσεων.
Έχει πολύ συγκεκριμένο και διακριτό ρόλο πλέον στο παιχνίδι.
Ανεξαρτήτως πλεον αν του αρέσει αυτός ο ρόλος ή όχι, με την έλευση Τομασον και Τεϋλορ που δεν κολλανε να παρουν το τελευταιο σουτ και να το βάλουν, θεωρώ ότι έχει φύγει αυτό το “άγχος” από άλλους παίχτες όπως ο Τσαλμπούρης για παράδειγμα.
Ισχύει 100%.
Και προσπαθεί πολύ και στην άμυνα πλέον.
Έργο Μάρκοβιτς όλα αυτά βέβαια.
Συμφωνώ. Μέχρι και εγώ του έριξα αρκετά λιγότερες χριστοπαναγίες σε αυτό το ματς. Να επιβεβαιωθεί και στα επόμενα βεβαίως.
Ο τσαλμπουρης μου θυμίζει κάτι Άγγλους ευγενείς που πρέπει να κρατήσεις απόσταση λόγω πρωτόκολλου. Είναι γκρίνιας και επίσης δεν ποσταρει ούτε σελοτειπ κολλημένο στο πάτωμα . Ωστόσο του δίνουμε άλλη μια ευκαιρία να θυμηθεί ότι είναι 2.17 και θα έπρεπε να παίζει σαν τον Μπεν Ουάλας και όχι σαν την Νόρα Βαλσάμη
Ναι είναι χιονονιφάδας. Αλλά λόγω φάτσας και σωματότυπου Γκούφυ δεν φτάνει να γίνει αντιπαθής ό,τι μαλακία κι αν κάνει. Είναι και σαν καρτούν λίγο. Εγώ γελάω πολύ με τον τρόπο που τρέχει πίσω στην άμυνα όταν χάνουμε την επίθεση. Κάτι μεταξύ πάπιας και κοτόπουλου μου θυμίζει όταν τρέχει να επιστρέψει γρήγορα στην άμυνα. Ή τον Γκούφυ. Ή κάποιο άλλο παρεμφερές καλοκάγαθο ζωάκι. Δηλαδή και στην κακή του μέρα προσφέρει απλόχερα κάποια χαμόγελα από τη φύση του, καθόλου επιτηδευμένα.
Εκανα εικονα τη Νορα Βαλσαμη να τα σταζει απο τα 8 μετρα και να κοιτα μαστουρωμενη τον κοσμο απο τα 219 εκατοστα, με το χαρακτηριστικο της κλαψομπλαζε υφος και ηταν μια υπεροχη στιγμη.
Τζεο ευχαριστω, εξω οι μιζεροι απο δω.
Καποιοι αθληται και δη καλαθοσφαιρισται δε γεννηθηκαν για να χοροπηδανε σα μασαι και να γεμιζουν το τερεν με ντροτσιλα και ασκοπη ματσιλα.
Υπαρχουν ακομα εκείνοι που κανουν ερωτα στη σπυριαδα. Θα την πιασουν απαλα, ταντρικα, θα της δωσουν χαδι, οχι σουτ.
Ο Τσαλ ειναι ενας απο τους τελευταιους εραστες.
Σταρχιδια σου ψηλε τα ποστ και τα χουκ και οι μαλακιες. Κλαιν τα μουσκουλα και οι γρηγορες επιστροφες.
Εισαι αρτιστας και ετσι πρέπει να μεινεις στην ιστορια. Θιασωτης μιας τεχνης μυσταγωγικης, αργης αλλα φινετσατης. Ξεχασμενης στο χρονοντουλαπο, παρατημενης και χλεβασμενης απο τη «νεα ταση» που θελει φιζικαλιτι (γαμω τη χιπστεριλα σας) και φαστ πεις. Εισαι ο ανταρτης σε ταινια του Αγγελοπουλου, το ποδηλατο με τις μεγαλες ροδες που καβαλαγανε κλοουν στα τσιρκο της ανατολικης ευρωπης. Λιγοι θα νιωσουν, πολλοι θα προσπερασουν (και ειναι απολυτα φυσιολογικο γιατι εισαι αργοκαρουτα). Ο χρονος παγωνει ομως σε καθε μαθηματικα-σχεδιασμενη λομπα της μπαλας. Και αυτη η εμπειρια ειναι σχεδον μεταθανατια.
Αιωνια πιστος,
Αντωνης