Γιώργος Γάσπαρης

Γιώργο ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα!!

7 Likes

4 Likes

Πικρες αληθειες…

Δευτερο δικο μας παιδι μετα τον Μποσγο που αφηνει αιχμες.

Βεβαια ξερουμε την ιστορια μονοπλευρα.

Αρκετο ενδιαφερον ειχε και η αναφορα σε Τζουροβιτς, ειχαν παρει κατα καιρους διαφορα τα αυτια μου αλλα ηταν ανεπιβεβαιωτα.

Α ρε Γιωργαρα αρρωστακι, απο τους αυθεντικους! Σεβασμος.

4 Likes

Τα πολλά τα είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη για το Δενδρινό.. Το αναφέρει κι εδώ πως το μετάνιωσε επειδή ήταν μετά θάνατον. Όσα είπε για τον Τζούροβιτς, όπως ξεκαθαρίζει κι ο ίδιος, αφορούν όλους τους Σέρβους προπονητές κι όχι μόνο τον Τζούροβιτς..

Μεγάλη κλάση παίχτη και απίστευτα θρασύς στο παρκέ, ας είχε και τον Γκάλη αντίπαλο απέναντι, είχε τεράστια αυτοπεποίθηση και τσαγανό, δεν έβλεπε ποτέ κανέναν. Ήταν πάντα ο πρώτος υποψήφιος να μουντάρει η αντίπαλη ομάδα, το Φάνη φυσικά κανείς δεν τολμούσε. Όντως δεν έκανε την καριέρα που του άξιζε παιχτικά.

Ίσως υπερβάλλει λίγο εκεί με τον Άρη, νομίζω πως την πρώτη του χρονιά στη Θεσσαλονίκη πληρώθηκε και αρκετά καλά μάλιστα. Τη δεύτερη χρονιά εκεί όντως δεν πήρε φράγκο.

Γνήσιος Πανιώνιος και μέγας αλανιάρης και καβλιάρης. Πριν από καμιά 20αριά χρόνια τον έχω πετύχει 3-4 τα ξημερώματα στα Everest στην πλατεία, ψιλοσουρωμένο με μια γκόμενα δίπλα, και τον είχα ρωτήσει για τους περίφημους προημιτελικούς του Κόρατς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 1990 που τους είχαμε κερδίσει με 20+ πόντους στην Αρτάκης και στη ρεβάνς στη Ρωσία χάσαμε με 50+ , ούτε το κέντρο δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Μου είχε πει τότε ότι στο πρώτο ματς εδώ είχαν στηθεί οι Ρώσοι για να χάσουν και όταν μετά πήγαν στο Βεντούρη να πληρωθούν, ο Τζέρι τους το έπαιξε τρελίτσα ότι τους κερδίσαμε καθαρά με το σπαθί μας, ότι δεν τους χρωστάει τίποτα κλπ. Οπότε αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μετά στη ρεβάνς της Μόσχας να φάμε 50άρα και όπως χαρακτηριστικά επί λέξει μου είχε πει ο Γάσπαρης “στη Μόσχα μετά στη ρεβάνς άστα γάμα τα, ακόμη ξύλο τρώμε!!”…..

5 Likes