Γιώργος Διαμαντόπουλος

Χαρούμενος από την θετική εξέλιξη που είχε η υπόθεση του μπασκετικού Πανιωνίου είναι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος.

Ο επί χρόνια παίκτης του Ιστορικού, ο οποίος έχει γράψει το όνομα του στην κυανέρυθρη ιστορία, μέσω του facebook, τόνισε:

“Όπως έχω πει εδώ και μέρες ο κ.Λιανός έκανε αυτό που πολλοί δεν πίστευαν. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, όλοι μαζί.. 2000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι.. Πρόεδρε σ’ ευχαριστούμε για όλα!!!”

Αστική απαίτηση για κινήσεις που είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητες τώρα.Για φέτος φθηνό λα’ι’κό εισητήριο < 10 ευρώ για ένα χρόνο και βλέπουμε.Εκτός κι αν υπάρχει φόρμουλα για να πάρουμε όλοι διαρκείας..Να πηγαίνει και κόσμος λιγότερο κυριλέ,να μπαίνουν κι οι πιτσιρικάδες μέσα να φωνάζουνε,να παίρνουμε και τα παιχνιδάκια.. :smiley:

στην πρόταση του φίλου από πάνω εγώ θα πω το εξής
πόσα παιχνιδάκια είναι μέσα στην έδρα μας ;
13 αν δεν κάνω λάθος
να βγει ένα διαρκείας με 30 ευρω
πιστεύω ότι θα πουληθούν 1000 κομμάτια πράγμα που σημαίνει αμέσως ζεστά 30.000ευρω. και τα υπόλοιπα 1000 εισιτήρια από 5 ευρω έκαστο. άρα 5x1000 = 5.000 σε κάθε παιχνίδι
5.000 x 13 = 65.000 συνολικά
65.000 + 30.000 = 95.000 όλη τη χρονιά έσοδα
τα 1000 εισιτήρια ουσιαστικά είναι αυτά που στοχεύουμε να πιάσουμε σε κάθε παιχνίδι. τα διαρκείας με τέτοια τιμή θα τα πάρει πολύς κόσμος ή έτσι θέλω να πιστεύω που θα πάει μόνο με γαυροβάζελους. άρα θα μείνει χώρος και για Extra πωλήσεις

Αφαίρεσε και τα της εφορίας όμως + το ότι δεν θα έχεις 1000 εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι (μακάρι να είμαι λάθος).
συμφωνώ πως χρειάζεται φτηνότερα εισιτήρια αλλά 30 ευρώ διαρκείας;

Ξέρει κανείς πόσα έσοδα θα έχουμε από τηλεοπτικά; Απελπιστικά τα νούμερα, ίσως ο Σταμάτης γίνει ο Κούρντι του μπάσκετ…

200 χιλιαρικα ειναι τα τηλέοπτικά

Κάποια από τα τηλεοπτικά είναι εκχωρημένα σε “διακανονισμένους” (πχ Αθηναίου και δεν ξέρω σε ποιον άλλο) όπως διαβασαμε πρόσφατα…

30 ευρώ διαρκείας το βλέπω λίγο μικρό. Ακόμη και τα κοτόπουλα ξεκινουν από 50 ευρώ, αλλά εχουν άλλη δυναμική και θα αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ…

αυτοί νομίζουν οτι θα πανε για πρωτάθλημα…για κανα διμηνο θα έχουν δυναμική ναι αλλα μετα δεν θα πατάει ψυχη μολις συνηθισουν τις ηττες

Μπορεί να έχεις δικιο αλλά τα διαρκείας θα τα έχουν ήδη πουλήσει… και μπορούν να πουλησουν 2000 των 50ε χαλαρά πιστευω…

συμφωνώ με τους φίλους απλά εγώ έβαλα αυτήν την τιμή για διαρκείας για να δελεαστεί ο κόσμος και να πάρει
στο τέλος το 30άρι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο
αλλά όπως λέει κι ο rean τα 1000 άτομα σε κάθε παιχνίδι είναι το δύσκολο

Ανάρτηση του Διαμαντόπουλου στο facebook:

Νιώθω την ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που προσπάθησε να με φέρει κοντά στην ομάδα..δυστυχώς κάποιοι ξεχνάνε το παρελθόν..και ναι, δεν έκανα ποτέ την καριέρα που περίμεναν όλοι και ένας από τους λόγους ήταν ο Πανιώνιος..πολλοί δεν γνωρίζουν ότι το 2003 κύριε Κωσταντώνη, μαζί ήσασταν στο ραντεβού με τον τότε πρόεδρο κ.Γερασημίδη, που είχατε συμφωνήσει να μεταγραφώ στην Ταουγκρές..μαζί ήσασταν κύριε Κωσταντώνη που με παρακαλουσάτε να μην πάω γιατί σας έβριζε ο κόσμος..ξεχνάτε κύριε Κωσταντώνη στο ραντεβού τότε με τον κύριο Γερασημίδη και τον τότε προπονητή κ.Μίσσα έβαζα χρήματα από το συμβόλαιό μου για να πάρει η ομάδα ξένους καλούς..ξεχνάτε τα Χριστούγεννα που έφυγα για την Σκαβολίνι ενώ μου χρωστούσατε ένα κάρο χρήματα και με παίρνατε όλοι κάθε μέρα να φύγω και να γυρίσω για να μην πέσει η ομάδα..και το έκανα, πέταξα την ευκαρία μου για να σωθεί ο Πανιώνιος χάνοντας πολλά εκατομύρια..το ίδιο έκανα και στον Ολυμπιακό μετά από πιέσεις άφησα το διετές κλειστό για να ξαναγυρίσω στην αγαπημένη μου ομάδα..ξεχνάτε πόσες φορές έπαιζα με ενέσεις για να σωθεί ο Πανιώνιος..και τέλος γνωρίζετε εγώ και κάποιοι άλλοι τι αγώνα κάναμε για να σωθεί ο Πανιώνιος…μετά από 10 χρόνια το μόνο που ήθελα ήταν να παίξω δυο χρόνια στον Πανιώνιο, να βοηθήσω από την πλευρά μου, ούτε ζήτησα πολλά χρήματα όπως βγάζουν μερικοί..είμαι 34 και όχι 40 και το μπάσκετ θα το σταματήσω όταν θέλω εγώ ..δυστυχώς είστε αχάριστοι ..προφανώς και εγώ δεν έκανα όπως ο κύριος Λινάρδος, μάλλον γιατί μας θέλει ο κόσμος και δεν σας αρέσει ..όσο για κάτι άλλους που βρισκόντουσαν μαζί μου και με άλλους και έλεγαν ότι οι προηγούμενοι είναι απαράδεκτοι εσείς κάνατε χειρότερα..
Σταματήστε την πιπίλα “ο Διαμαντόπουλος βάζει τον κόσμο” ότι κάνει ο κόσμος το κάνει γιατί ξέρει τι νιώθω για την ομάδα. Δεν έχω ανάγκη να βάλω κανέναν ..απλά λυπάμαι.. τίποτα άλλο..
Όσο για εσάς κύριε Χριστοδούλου Χρ. ο Φάνης ήταν ένας και μοναδικός που έχει φορέσει τη φανέλα του Ιστορικού Πανιωνίου. Είναι μοναδικός και ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου σε σύγκριση με τον Φάνη..όμως όλοι οι άλλοι δεν είναι το ίδιο. Δε νομίζω κύριε Χριστοδούλου να βάλανε πολλοί χρήματα από την τσέπη τους για να μη πέσει η ομάδα η να χάρισαν χρήματα και να μην κάνουν προσφυγές ..μιλάμε για εκατομύρια και όχι για 5000€ και 10000€ Σημαίες υπήρξαν πολλές και πριν Φάνη εποχή.Όπως επίσης μεγάλη σημαία ήταν ο αείμνηστος Μπόμπαν Γιάνκοβιτς ο οποίος έχασε τη ζωή του για την ομάδα και το παθος του και γενικώς υπήρχαν σημαίες και σε άλλα πόστα όπως ο αείμνηστος Ανδρέας Βαρίκας.
Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι τις αξίες και να εκτιμώ…θέλετε δε θέλετε ορισμένοι εκεί μέσα στο Πανιώνιο και σε άλλη ομάδα να πάω θα έρχομαι να βλέπω τον Πανιώνιο.Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο, έχει και ταλέντα και κόσμο να πάει πολύ ψηλά..Πανιώνιος δεν γεννήθηκα αλλά έγινα και τίμησα τη φανέλα με το παραπάνω χωρίς συμφέροντα …καλή τύχη στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά..τελικά είναι διαφορετικό να ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

Δεν ξερω αν τελικα ειμαστε διαφορετικοι αλλα σιγουρα ειμαστε μελος της ελληνικης κοινωνιας!

Ακομα και τη στιγμη που η ομαδα βυθιζεται και παλευει να κρατηθει στην επιφανεια εμεις βρισκουμε λογο κι αφορμη για ιντριγκες και για να τσακωνομαστε μεταξυ μας! Ποιος ειναι πιο πανιωνιος απο ποιον μου θυμιζει το ποιος ειναι πιο πατριωτης απο ποιον!!

Τοσο κακο θα ηταν να εντασσοταν στην ομαδα ο Διαμαντό και πρεπει να τον διαβαλλουμε και να κανουμε δηλωσεις για το ποιος ειναι/ηταν η σημαια της ομαδας;;;; Ε, και;;;

Με τι μαλακιες ασχολουμαστε;;;;

Οι σημαίες που ξέρω εγώ δεν αλλάζουν χρώματα η μόνη τέτοια που ξέρω στον Πανιωνιο είναι ο Εμβολιαδης

Κατά τη γνώμη μου ο διαμαντοπουλος πιθανότατα καιννα μην είναι σε θέση να αγωνιστεί στην α1.
Να πάρουμε παίκτη μόνο για λόγους ρομαντισμου δεν βοηθάει την ομάδα.

Αλλά… Χρησταρα ψυχαρα σε αγαπώ σε εκτιμώ και χάρηκα που επέστρεψε αλλά τι μπαρουφα δήλωση ήταν αυτή…

Κι εσύ άλλωστε είσαι γενικός διευθυντής για λόγους ρομαντισμου. Όχι;

Απαράδεκτη δήλωση που δεν αρμόζει σε καμία περίπτωση στη θέση που ανέλαβε…Σημαία ο φάνης (αλλά βάζελος). Ο Διαμαντόπουλος δεν ήταν Πανιώνιος, αλλά έγινε και πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο. Επίσης θυμόταν ακόμα που είναι το κλειστό εν αντιθέση με κάποιους άλλους.
Αγωνιστικά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν θα μπορούσε να βοηθήσει,αλλά τη φανέλα σίγουρα θα τη μάτωνε.

Απαπαπα επιλέχθει μέσω αδιαβλήτου διαγωνισμού, ίσως και ασεπ, και έπειτα απο εκτενές σκάουτινκγ ανάμεσα απο χιλιάδες τιμ μάνατζερς…

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο!!!

Είπαμε, δεν θέλετε, δεν τον τον γουστάρει και ο Παπαχατζημαλάκας αλλά μην τον ξεφτυλίζετε κιόλας. Κρίμα είναι..
Όσο και αν μην συμφωνώ στο ιντερνετικό ‘ψηστήρι’ που έγινε με το Κιτσάκι , που άγγιζει ή ξεπερνά τα όρια της γραφικότητας, κανένας δεν προσπάθησε να επιβάλλει κάτι.
Ενα θέλω κάποιων εκφράστηκε, εκτός και αν στις μέρες της Πανιώνιας διαφορετικότητας που διαννύουμε έχει απαγορευτεί και αυτο…

ΧρουΧρου κρίμα.. πολυ κριμα..

Εγώ παντως στο γήπεδο έβλεπα τον μποσγανά και τον Δρελιώζη τοσα χρονια και ζήτημα ειναι να έχω χάσει 2-3 παιχνιδια. Ούτε διαμαντόπουλο ούτε χρου χρου
Δεν το βουλωνουνε και οι δύο λοιπον γιατι απο οτι φαινεται κάνουν κακό αυτη τη στιγμή…

Αυτό που λέει ο Τζέο, οι δύο γραφικοί να βγάλουν τον σκασμό.

την αγωνιστική κατάσταση του διαμαντό δεν την ξέρω. αλλά πάει στο καλό 10-15 λεπτά θα τα βγάζει. πιστεύω ότι είναι αρκετά για να βοηθήσει σε αυτό που κάνουμε φέτος. και να πω την αλήθεια μου τον προτιμώ από κάποιον ξένο δημόσιο-υπαλληλάκο
πάντως ακόμα και τώρα αν θέλουμε μπορούμε να τον εντάξουμε στη δύναμή μας
μη σας πιανει το κατιτίς της καρεκλας
όσο για το φάνη έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου για την ταμπέλα βάζελος

Μπορει να βγάλει 10-15 λεπτα στην Α1 ένας αθλητής που τα προηγούμενα πέντε χρόνια έπαιξε στην Κύπρο, στη Β’ Εθνικη (ούτε καν Α2) και
στο πρωτάθλημα της Ελβετίας; Μάλλον όχι θα πω εγώ. Το θέμα είναι να παίζει 10-15 λεπτά ο Μωραίτης, αλλιώς θα βουτήξω μέσα και θα
καρυδώσω τον βοηθό του βοηθού που βάλαμε για πρώτο προπονητή.

Κατάλαβε το λάθος του κι έσπευσε να το διορθώσει. Ως εκ τούτου, δεκτή η έμμεση συγνώμη, που “ζήτησε” όχι βέβαια από εμάς, αλλά από τον “ιστορικό“. Ο Χρήστος Χριστοδούλου, λίγο μετά το σχόλιο μας (“Χρήστο μπερδεύτηκες“) για τις δηλώσεις του, αλλά και την απάντηση του Γιώργου Διαμαντόπουλου, έσπευσε να διευκρινίσει:

“Η δήλωσή μου δεν έχει να κάνει προσωπικά με τον Γιώργο, τον οποίο εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν παίκτη, αλλά απαντούσε σε δημοσίευμα πριν τον αγώνα. Και ναι, επιμένω από παίκτες σημαία του Πανιωνίου είναι ο Φάνης, από διοικούντες ο αείμνηστος Ανδρέας Βαρίκας. Αξίζει, φυσικά, και φόρος τιμής και στον αείμνηστο Μπόμπαν“.

Δεν θα το συνεχίσουμε, για να μην τον υποχρεώσουμε σε νέα αναδίπλωση, αλλά και πάλι λάθος κάνει. Την ιστορία δεν την έχει. Γιατί σημαία είναι κι ο Κώστας Μίσσας, ο “στρατηγός“, που πήρε τον Πανιώνιο από τα τοπικά και τον πήγε στο Κόρατς. Δεν είναι ώρα να θυμηθούμε την ιστορία, άλλωστε έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνει στο νέο του πόστο, από το να ψάχνει ποιος ήταν σημαία της ομάδας.

Απο e-basket.gr