Γιώργος Δέδες

στην ομάδα της καρδιάς του, τον πανιώνιο, επέστρεψε ο γιώργος δέδες! ο 68χρονος θα αναλάβει ξανά τη θέση του τιμ μάνατζερ και μάλιστα, έδωσε το παρών στην προπόνηση του σαββάτου και θα κάθεται την κυριακή στον πάγκο της ομάδας, στην αναμέτρηση με τη skoda ξάνθης, στο γήπεδο της νέας σμύρνης.

τον κ. δέδε παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο τάκης λεμονής, ενώ την επίσημη παρουσίασή του θα κάνει ο πρόεδρος της παε, γεράσιμος βεντούρης, στη συνέντευξη τύπου που θα δώσει τη δευτέρα 10 ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι.

Εαν υπαρχει συμφωνια θα ανοιχθει καινουριο τοπικ (ή και section) με ρετρο συζητησεις και φωτο και τα (πολυ ενδιαφεροντα)off topic θα μεταφερθουν εκει.

Συμφωνω, εγω εχω καποιες φωτο (λιγες) αλλα εχω καποια χειρογραφα στοιχεια δικα μου για το ροστερ ετων 1977 και περα τα οποια θα τα ανεβασω, οταν γινει το τοπικ

Ναι, είναι must ένα τέτοιο thread. Υπολογίζω ότι υπάρχει αρκετό υλικό από όλους μας.

Συμφωνώ, ότι ένα τέτοιο θέμα πρέπει να το αρχίσουμε οπωσδήποτε. Ρίχνω μιά ιδέα για τίτλο: “Πανιώνιες ιστορίες καθημερινής τρέλας”.

Θα μπορεί ο καθένας μας να μιλάει για διάφορα παραλειπόμενα, μαζί με προσωπικές εμπειρίες, φωτογραφίες, κλπ από την ζωή του ως Πανιώνιος.

Και ζητώ συγγνώμη από το φόρουμ διότι ανέβασα εμβόλιμα αυτή την ιστορία με τον ΠΑΟΚ από το 1962, άσχετα αν υπάρχει μιά μικρή σχέση με το θέμα (Γ. Δέδες) αφού αυτός είχε βάλει το 0-1. Παρακαλώ τους Αντμινς αν κρίνουν αναγκαίο να το μεταφέρουν αλλού.

Νά 'στε όλοι καλά!

Και μιας και εξακολουθεί και είναι το thread του Δέδε, νομίζω πως πρέπει να μπει κι αυτή η φωτό

Κατοπιν εντονου ενδιαφεροντος ανοιξε νεο τοπικ και τα off topic μεταφερθηκαν εκει.
Ακολουθει ο συνδεσμος.
http://www.panionios-community.net/showthread.php?250-%CE%A1%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%8C-(Photos-%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7)

Έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και τον Γιώργο της καρδιά μας, την χρυσή δεκαετία '65-'75

Μαζί με την άλλη σημαία τον Στάθη

στην φωτογραφια ειναι ο γιος του Δεδε ο Θανος

Το πιο γρήγορο χατ τρικ

Όταν λέμε «γρήγορο», εννοούμε τη χρονική απόσταση μεταξύ του πρώτου και του τρίτου γκολ. Και ο Δέδες σημείωσε σαν σήμερα τρία τέρματα στον αγώνα Πανιώνιος - Παναιγιάλειος 7-1 μέσα σε 120 δευτερόλεπτα: στο 88’, το 89’ και το 90’!

Απίστευτο; Δυστυχώς δεν υπάρχει βίντεο για να επιβεβαιώσει τα ρεπορτάζ της εποχής, όμως οι έγκριτοι δημοσιογράφοι που κάλυψαν τον αγώνα αναφέρουν ότι με το που γινόταν η σέντρα από τους παίκτες του Παναιγιαλείου , οι «κυανέρυθροι» έκλεβαν την μπάλα και έβγαιναν αμέσως στην κόντρα, η οποία κατέληγε σε γκολ από τον Δέδε.

Έτσι σημειώθηκε αυτό το εντυπωσιακό ρεκόρ, το οποίο (στην εποχή του βίντεο) πλησίασε μόνο ο Πίτερ Οφορίκουε, στις 17 Μαρτίου 2002. Όταν μπήκε ως αλλαγή στο 57’ του αγώνα Ολυμπιακός – Εθνικός Αστέρας 6-0 και πέτυχε τρία γκολ στο 66’, το 68’ και το 72’!

3 «Μου αρέσει»

Τώρα αυτό είναι διαφήμιση της Superbet ή μπανερ της ομάδας;

Και σίγουρα έχει πέσει ΑΙ…

1 «Μου αρέσει»

Πληρωμένο της superbet

Και επειδή στην ΠΑΕ είναι άσχετοι , έβαλαν και λάθος νούμερο, το 10 φόραγε πάντα , όχι το 11 που έβαλαν

2 «Μου αρέσει»

Ως ιδέα πάντως είναι πολυ ωραία να ντύσουν έτσι τις κολώνες, θα το διορθώσουν σίγουρα, και μακάρι να ντυθούν όλες οι κολώνες με άλλες μορφές του παρελθόντος.

Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, είμαι σίγουρος ότι είναι στο πλαίσιο του marketing activation γενικά της χορηγίας , αντίστοιχες παρέμβασης εξωτερικά έγιναν και στην Τούμπα και στην Λεωφόρο, αναμενόμενα πράγματα.

5 «Μου αρέσει»