Γιάννης Σφαιρόπουλος

και ποιος να αναλάβει ;
ο Γιαννάκης που απολύθηκε από τους τσακι τσαν ;

Θα συμφωνήσω με Ζερβό! Έχει αποτύχει παταγωδως ΣΕ ΟΛΑ!!
Τον πούλο ΧΘΕΣ!!

Ο κρίς με τον Καραγιάννη ας πούμε αφου θες ονόματα.

τι λες ρε κώστα ;
ο κρις χουγκάζ ;
μιλάμε για μια ομάδα που έχει στόχο την τρίτη θέση και για μένα μπορεί να χτυπήσει και τη δεύτερη. αν όχι να κερδίσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι εντός με πρασινοκόκκινους

Μωρέ ακου που σου λεω.

+1000000000 οχι παραιτηση απολυση παρακαλω,δεν μπορεις να χανεις 2 φορες μεσα εξω απο αυτον τον Αρη και να τα ριχνεις στην κουραση…

πρεπει να φυγει!!!

Εγώ δε συμφωνώ σε παριτησοαπόλυση
μετά τη Μπιλμπάο και τον βάζελο το άλλο σάββατο
θα δούμε άλλους ρυθμούς και ενέργεια
Τα πάντα είναι ενέργεια για αυτό και οι βιταμίνες
και τα λοκοζανε ξεπουλάνε παγκοσμίως

ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΟΚ,ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΟΚ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΤΡΙΤΟΣ ή ΕΚΤΟΣ,ΠΑΛΙ EUROCUP ΘΑ ΠΑΙΖΩ,ΑΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (π.χ. ΑΓΓΕΛΟΥ,ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ)

Όταν καποιοι φωνάζαμε όμως από την αρχη της χρονιας ότι η ομαδα παιζει χωρις κανενα συστημα και χωρις κανεναν αγωνιστικο προσανατολισμο μας τα εχωνες.καμια βελτιωση από την αρχη της χρονιας,καμια δημιουργια(5 ασιστ σημερα!!!)και πες μας τωρα ότι και ο αρης εχει μεγαλυτερο μπατζετ από τον πανιωνιο.Πραγματικα με απογοητευσε ο σφαιροπουλος και τον ειχα σε εκτιμηση,αλλα από τα περισυνα πλευ ογ με τον αρη και τον αγγελου να τον δενει κομπο καταλαβα ότι εχει ταβανι και δεν εξελισεται.

Ρε κωστα πλακα μας κανεις κι εσυ?την εχεις δει φετος την ομαδα?θελουμε να χτυπήσουμε και γαβροβαζελους,απλα θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευτεί το -2 του γαβρου και να τον φερναμε 2 φορες στη νεα σμυρνη,προσπαθώντας για μια νικη.τεραστια η αποσταση που μας χωριζει και το χειροτερο σε ματς με υποδεέστερους αντιπαλους εχεις παιξει σε ελαχιστα πραγματικα υποφερτο μπάσκετ.

Σε λάθος άθλημα διώχνουμε τους προπονητές. Ο άνθρωπος έχει αχρηστεύσει το μισό ρόστερ της ομάδας. Ειδικά ο Ντούβνιακ, που
έχει να κάτσει στο παρκε τέσσερα συνεχόμενα λεπτά πάνω απο δύο μήνες, και ο Σαλούστρος, που έπαιζε ως rookie στο ξεκίνημα
της χρονιάς 30 λεπτά και απο το Δεκέμβρη και μετά 30 δευτερόλεπτα, πρέπει να του κάνουν μήνυση επειδή τους καταστρέφει την
καριέρα. Αυτο το πράγμα το σημερινό που έβγαλε τον Κάρτερ στο έκτο λεπτό για να τον τιμωρήσει επειδή είχε βάλει 8 πόντους,
τι να πω, έλεος. Αλλά αυτοι που τον έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα είναι ο βλάκας ο Αθηναίου και ο επίσης βλάκας ο Μπόγρης:
οι δύο παίκτες που το καλοκαιρι έφυγαν με απόφαση του Σφαιρόπουλου. Ο ένας εχει εξελιχθεί στον πιο αξιόπιστο Ελληνα ψηλό
στην Α1 και ο άλλος, που του κρατάει μούτρα επειδή τον έδιωξε και δεν του δίνει ούτε το χέρι, του έχει βάλει 60 πόντους σε
τρία ματς και σήμερα είχε τις διπλάσιες ασσιστ απο όλο τον Πανιώνιο. Ξεβράκωμα κανονικό. Μόνο μην μείνει και του χρόνου
ο Σφαιρό, γιατί βλέπω να πηγαίνει ο Ντούβνιακ σε κανέναν ΠΑΟΚ και να μας πηδάει κι αυτός με τη σειρά του (σε αυτό το όχι
και τόσο φανταστικό σενάριο, ο Μπατής και ο Αθανασούλας θα συνεχίσουν να παίζουν 30 λεπτά).

Οι δηλώσεις ηταν ανεκδιηγητες. Αγορι μου δεν εισαι πωλητης σε κτηματομεσιτικη εταιρεία…Προπονητης εισαι στον Πανιωνιο και ο αρης απο περσι σε εχει καταξεβρακώσει…

Εχεις παρεξηγησει καποια πραγματα…η 3η θεση δεν ειναι το maximum…ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ είναι…με -2 ο γαυρος φετος και μετα απο τοσα χρόνια να παιζει τελικο κυπελλου αλλος απο τους 2 σιχαμένους περιμεναμε κατι… δεν σου ζητησε κανεις να νικησεις το βαζελο…τον αρουλη γαμω το κεφαλι μου να μην σε γλενταει

Τιποτα…Μηδεν εις το πηλικο

η αλήθεια είναι ότι από κοντά την ομάδα όχι δε την έχω δει, μόνο από τηλεόραση
το θέμα είναι ότι φεύγει τώρα ο σφαιρό. μετά αυτές οι λύσεις είναι για να βγάλεις απλά το πρωτάθλημα
άμα θέλεις να κάνεις κάτι κάνε το στο τέλος της χρονιάς όχι στη μέση
κι εγώ ρε Μεσσηνία θα ήθελα να βλέπω θεαματικό μπάσκετ αλλά τι να κάνουμε αυτούς έχουμε. αυτά τα λεφτά μπορεί να δίνει ο Λιανός, αυτές τις επιλογές έκανε. τώρα άμα μπορεί κάποιος άλλος να αναλάβει και να χώσει περισσότερα κι εγώ μαζί του.
δε ξέρω τι φταίει και κάνουμε κοιλιά τώρα. αλλά κι αυτό δεν έπρεπε να γίνει ;
με τους παίχτες που μπορούμε να έχουμε αυτό μάλλον μπορούμε να κάνουμε
ίσως μάλιστα να χρειαζόταν αυτή η σφαλιάρα από άρη για να ξυπνήσουν

Τελικα ο Τρακης έδιωξε τον Πεδουλακη, τον 2ο καλύτερο προπονητή της Ευρώπης οπως μας έλεγε:
http://www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Μπάσκετ/A1/Δ.-Γιαννακόπουλος:-Μετά-τον-Ζοτς,-καλύτερος-στην-Ευρώπη-ο-Πεδουλάκης/29-175212.html
Και εδώ η απόλυση: http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/385932-Telos-o-Pedoylakis-apo-ton-Panathinaiko

Θυμίζω ότι όταν έφυγε ο Μπαρτζωκας για Ολυμπιακό, ο Πεδουλακης τα είχε βρει σε όλα με τον Λιανό και τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η συμφωνία επειδη του έκανε πρόταση ο ΠΑΟ.
Για να κάνουμε επομένως διάλογο επι του πρακτικού: Πεδουλακης ή Σφαιροπουλος? Η ψήφος μου παει στον Σφαιροπουλο ανεξάρτητα απο το αν παίρνει το 1/3 των χρημάτων του Πεδουλακη.

φυσικά σφαιρόπουλος
και μάλιστα μακάρι να μείνει επιπλέον χρόνια στη νέα σμύρνη

Και αντικαταστάτης του Πεδουλάκη ο μάνατζερ Αλβερτης!! Αν ειναι δυνατό σε ομάδα Ευρωλίγκας!
Πως και δεν πήρε τον Ελληνιαδη.
Το εχει χάσει τελείως ο Τρακης…

όχι είπε για τη θέση του πάγκου της εθνικής ο σφαιρό
καλύτερα για μένα να μείνει στον πανιώνιο και να φτιάξει ακόμα πιο δυνατή ομάδα του χρόνου

και τώρα το quiz
θα αναλάβει λέει το δημοσίευμα το … γκαρσόνι
ποιος είναι το γκαρσόνι ;
ποιος από εδώ μέσα τον λέει συνεχώς έτσι ;

χαχα

ας έλεγες ναι να μην σου δώσει και αποζημίωση να τελειώνουμε και με εσένα. Γιατί όλοι καλοί είναι αλλά σαν να βαριούνται όταν έρχονται εδω στον Πανιώνιο. Φαίνεται οταν είναι όλα καλά και στρωμένα με ροδοπέταλα και όλοι πληρωμένοι γίνονται νωθροί νοιώθουν σίγουροι και παχαίνουν. Και παρόλο που απέτυχες τελικά σε όλα σφαιρόπουλε μου οι επίσης καλά πληρωμένοι δημοσιογράφοι δεν βλέπουν τίποτα κακό σε εσένα και τίποτα λάθος. Φαίνεται απο τις εποχές που ξύπναγε ιδρωμένος μέσα στον ύπνο του ο Μάκης σκεπτόμενος το σύστημα για το επόμενο παιχνίδι μέχρι τον βαρύ και χορτάτο ύπνο τον δικό σου έχουν περάσει χρόνια. Πολύ απλά δεν σας νοιάζει ο Πανιώνιος το σκαλοπάτι σας γιατί ότι ήταν να πάρεις απο εδω το πήρες. Και όπως και οι άλλοι πριν απο εσένα μόνο πήρες. Αυτό είναι και το μεγάλο λάθος του Λιανού. Φέρνει άτομα που μόνο παίρνουν. Δεν είναι λοιπόν θέμα ικανότητας είναι νοοτροπίας. Πάμε μωρέ στον Πανιώνιο που είναι ο Λιανός με σίγουρα τα λεφτουδάκια μας να βγούμε τρίτοι να γράφουν οι πουλημένοι για τις υπέροχες επιδόσεις μας και να ανεβαίνει το κασέ. Σίγουρα και εύκολα. Είδα τον Μπαρτζώκα πως ξαναέκανε όνομα και τώρα ο Σφαιρόπουλος της απόλυτης αποτυχίας , λόγο βαρεμάρας όχι ικανότητας , φλερτάρει με εθνική και ότι άλλο. Να κάτσει να στρώσει κώλο και να δει τι δεν κατάφερε φέτος ώστε να το καταφέρει του χρόνου δεν το σκέφτεται βέβαια. Είναι κουραστικό άλλωστε. Άσε που θα φύγει και Λιανός και το παραδάκι δεν θα είναι ούτε πολύ ούτε άνετο ούτε σίγουρο , οπότε ποίος δουλεύει τώρα. Και μετά όταν λέω για Χουγκάζ και Λινάρδο μου λένε δεν κάνουν για τον Πανιώνιο. Ναι δεν είναι προπονηταράδες αλλά μπορεί και να θέλουν να δώσουν στον Πανιώνιο όχι μόνο να πάρουν.
Και Σφαιρόπουλε δεν κατάφερες να κάνεις ούτε ένα παίκτη λίγο καλύτερο ή έστω με λίγο ανεβασμένη ψυχολογία. Παραλίγο με τον Σαλούστρο κάτι να γίνει αλλά προτίμησες να στρώσεις το κριάρι.

Πεδουλάκης ή Σφαιρόπουλος;;;; Ε αγαπητέ μου ζορό στο διάολο και οι δύο. Όχι να έρθει εδω και ο Γουρλομάτης μετά την κομμώτρια τον Οικονόμου να ξαναφτιάξει όνομα και να διασωθεί και αυτός. Να έρθει εδω να σώσει το τομάρι του. Αυτός που λέει οτι καθε χρόνο τα ίδια σε αυτό το κωλογήπεδο. Μήπως να φέρουμε και τον αρχιπροδότη Γιαννάκη τώρα που δεν τον θέλει κανένας να του δώσουμε ένα σκασμό λεφτά για να ξαναζήσει;Μήπως να φέρουμε και τον Δώνη στη μπάλλα να δουλέψει στο χυδαίο γήπεδο; Να δω σε πόσους πεθαμένους ή τυχοδιώκτες ή αβανταδόρους θα κάνουμε πια την χάρη.

υπόκλιση…