Αμυντικος
Δεξι Μπακ
Νουμερο 2 (Σαιζον 10 - 11)
Αρχηγος της ομαδας!
Και δεν έχει βρεθεί ένας ρε Γιαννάκη να πάρει τηλ ένα δημοσιολόγο της Ωρας και να του πει : 200 + 3 δανεικές να είναι οι ώρες σας ρε δραγουμάνοι και αυτές με κόψιμο για την καλή χρονιά..
Συνφωνα με τον"Πρωταθλητη" Μανιατης σημερα σε γαυρο.
Μονιακης αγοραστος απο γαυρο για εμας.
Δανεικος 6 μηνες Μητρογλου.
Παπαδοπουλος ελευθερος και 450,000 .
Για να δουμε τι θα δουμε.
Καποιος στο παλιο φορουμ ειχε γραψει για κατι παρομοιο νομιζω.
Noμιζω αν ισχυει αυτο ειναι τελειο. Αλλα και για παραπανω χρηματα να πιεζαμε δεν θα ηταν ασχημα.
Η ωρα για σπορ λεει σημερα πρωτοσελιδο οτι εχει προταση και απο ιταλια.
http://www.sport-fm.gr/newspapers/latest/oragiasport
Αν ισχύει αυτή η πρόταση με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστες αγοραστους κι αυτά τα χρήματα συν μήτρογλου δανεικό μου ακούγεται πολύ καλή!
επίσης το άλλα σενάριο πάντα σώμφωνα με τις φυλλάδες είναι 500 + πληρωμένοι μήτρογλου και παπαδόπουλος γ. από τον ολυμπιακό για 6 μήνες και 1,5 χρόνο αντίστοιχα (sportday)
τώρα σύμφωνα με την άλλη φυλλάδα οι ψευτοπρόσφυγες δίνουν 500 +ελεύθερο λεονάρντο+ένα ακόμα δανεικό.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (δικό μου)
της αεκ είναι μικρότερη η προσφορά + όλα αυτά που συνεπάγονται οι δουλειές μαζί της άρα απορρίπτουμε.
η προσφορά του ολυμπιακού ομοιάζει οσάν όαση στην κατάσταση που είμαστε.
ας πιεστούν λίγο τα φιλαράκια τζερυ - βαγγέλας, και να πάρουμε και το μονιάκη και μετά νομίζω ότι είμαστε εντάξει.
τώρα τι θα γίνουν τα λεφτά… αυτό είναι κάτι που πρέπει να φωνάξουμε νικολούλη.
Μονο εμενα πιανει καταθλιψη με αυτη την συζητηση? ![]()
Τα δημοσιεύματα πάντως διαφέρουν. Τα σενάρια είναι πολλά. Περιμένω να δω την επίσημη κατάληξη της ιστορίας και μετά θα αποφασίσω αν θα με πιάσει κατάθληψη ή όχι.
Αν φύγει ο αρχηγός η ομάδα πρέπει να βγει κερδισμένη. Με δανεικούς κερδισμένος δεν βγαίνεις. Ένας δανεικος για να συμπληρωθεί το ντιλ δεν ενοχλεί. Αναμένουμε τα νεότερα!
Αυτό το σενάριο πχ σας πιάνει κατάθλιψη; Βέλλιος, Μονιάκης, Γ. Παπαδόπουλος και 600 χιλ. Εγώ έχω κατάθλιψη εδώ και αρκετό καιρό ανεξαρτήτως σεναρίων.
Η τελευταία ενημέρωση μου σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις έχουν να κάνουν με την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου από τον Τσακ, αυτή τη στιγμή τίποτα δεν μπορείι να προχωρήσει αν δεν ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο αν όλα εξελιχθούν όπως συμφωνήθηκαν, τότε ο Μανιάτης πάει στον γαύρο με τον Μήτρογλου να έρχεται σ΄εμάς, από εκεί και πέρα προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός γρήγορου κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ και επιτελικού χαφ.
Υ.Γ. Το σενάριο για Γ. Παπαδόπουλο παίζει γερά και βάζω και δυο ακόμα ονόματα που πολλούς θα παραξενέψουν Ταυλαρίδη και Δάρλα.
Το σπορτ24 γραφει για 650Κ και Παπαδοπουλος για 1,5 χρονο.
Αν και ηθελα εδω και πολυ καιρο να δω στα κυανερυθρα αυτο τον ποδοσφαιριστη.. το ντιλ αυτο δεν μου φαινεται και πολυ καλο (αν τελικα γινει ετσι)
Μακαρι να ισχυει αυτο που γραφτηκε παραπανω για λεφτα, παπαδοπουλο, μονιακη, βελλιο, κανα καραβι στο βεντουρη κλπ.
..να συμπληρωσω βεβαια οτι αλλο να πηγαινε στο γαυροβαζελο μεταγραφη ο Κουμο η ο Τζαβελλας και αλλο ο αρχηγος της ομαδας μας!! (και δεν εχει να κανει φυσικα με ποδοσφαιρικη αξια)
Κριμα..
τα σενάρια όπως πολύ σωστά λένε οι από πάνω, είναι πολλά και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε.
τώρα ο καθένας μας θέλει να γίνει η μεταγραφή με τον τρόπο που αυτός τη σκέφτεται και ίσως γι’αυτό να γράφει κάποια άλλα σενάρια(βάζω και τον εαυτό μου μέσα).
αλλά ρε φίλε αποστολομακρ, αν έχει κάποια ενημέρωση εσωτερική τότε πες τα πράματα με το όνομά τους έτσι για να ησυχάσουμε κι εμείς. δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το κάνεις αυτό αν δηλαδή, έχεις συμφωνίσει να μη μιλήσεις μέχρι να τελειώσει η δουλειά οπότε πάω πάσο.
τώρα αυτούς τους δύο που λές εγώ δεν θα τους ήθελα. προτιμώ αντ’αυτών μονιάκη.
Το θεμα για μενα και για αυτο δεν ειμαι απαισιοδοξος αλλα αντιθετως ειναι ενα. Οτι αν φυγει ο μανιατης ναι μεν θα στεναχωρηθω, αλλα αν ειναι να παρουμε 2 μικρους ελληνες παικτες που εχουν φοβερο μελλον και πιστευω πολυ καλη μεταπωλητικη αξια, τοτε ας γινει. Ειδικα αν ερθει ο νταριο νομιζω σαν αρχηγος που θα ειναι, θα παρει την ομαδα στις πλατες του και παιζει και σε θεση που ειναι οντως δημιουργικη και οχι δεξι μπακ. Ετσι και αλλιως ειτε τωρα ειτε το καλοκαιρι θα μας αφησει. Θα προτιμουσα βεβαια το σεναριο αν εχει σοβαρο μανατζερ και αν εχουμε εμεις καλες ακρες να τον δωσουμε σε καλη ομαδα του εξωτερικου οπου ανετα μπορει να σταθει.
σιγουρα καποια στιγμη θα φυγει ο γιαννακης.
εμενα αυτο που με φοβιζει ειναι οτι θα φυγει σε μια περιοδο που η ομαδα αγωνιστικα παραπεει…
κι εαν αυτοι οι 2 πιτσιρικαδες που λεμε δεν πιασουν αστα να πανε.
Ναι απλα εχει θεοποιηθει τελευταια με την ψυχη που δινει γιατι ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα. Αν φτιαχτει το συνολο και παιζουν σωστη μπαλα θα φανουν και αλλοι παικτες. Αλλωστε η θεση του καλυπτεται πιστευω τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι σιγουρα. Δεν αμφισβητω την ποδοσφαιρικη του αξια ουτε οτι γουσταρει και ποναει αυτο ειναι δεδομενο και φαινεται. Απλα τωρα πρεπει να δουμε το καλυτερο για μας δεν εχουμε καιρο για πολυτελειες. Αυτοι καιγονται για τον μανιατη αυτοι πρεπει να κανουν την καλυτερη προταση για μας. Αν δεν μας κανει απλα τους ζηταμε δανεικους για να μας δωσουν και μονο. Αλλωστε αμφιβαλλω οτι δεν εχει ερθει προταση απο το εξωτερικο. Ειναι σιγουρο αλλα ισως για καποιους λογους που δεν συμφερουν δεν δημοσιοποιουντε. Εστω και για να παμε κοντρα στο συτημα ρε γμτο και ας ειναι και μουφα!!! Δεν ειναι δυσκολο!!!
μωρέ θα φύγει, αν κι εγώ αυτό δεν το θέλω , αλλά αυτό ακριβώς που λες είναι και το σωστό.
είναι μια κατάσταση πολλή περίεργη η φετινή. τόσο εντός των γραμμών του γηπέδου όσο και στο γραφείο της διοίκησης. σε όλους και για όλα υπάρχει καχυποψία, γκρίνια και γενικά μια κατάσταση σαν ένα καζάνι που βράζει.
καλώς ή κακώς φτάσαμε εδώ. να παρακαλάμε να μας βοηθήσουν οικονομικά και με παίχτες άνθρωποι που παλιότερες εποχές θα μας έγλυφαν αυτοί.
και για μένα λοιπόν το ζητούμενο είναι να έρθει ηρεμία πρώτα στη διοιήκηση αφού εκεί είναι το κεφάλι της ομάδας και στη συνέχεια θα γίνουν οι σωστές κινησεις με τη βοηθεια του λεμονή.
οπότε κάνουμε υπομονή και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.
Δυστηχως ετσι οπως εχουν τα πραγματα πρεπει να αναπροσαρμοστουν οι απαιτησεις μας και η σκεψη μας . Και να κερδισουμε οτι περισσοτερο μπορουμε .
Γιατι με τη πωληση του αρχηγου της ομαδας ουτως η αλλως εισαι χαμενος.
αφιερωμενο!