Forum template

λοιπόν παίζω λίγο με τα χρώματα για να γίνει λίγο πιο κυανέρυθρο το forum χωρίς να χάσει την ξεκούραστη όψη του.

δείτε εδώ:

http://www.panionios-community.gr/?styleid=3

ή απλά επιλέξτε το από κάτω αριστερά.

θέλει δουλίτσα για τα customizations που έχουμε κάνει μέχρι τώρα να γίνουν και σε αυτό το template (tapatalk, custom logo, google analytics κτλ)

αλλά πείτε μου γνώμες πριν τα ξεκινήσω γιατί μετά είναι περισσότερη δουλειά.

μια γνώμη, αν τα περιθώρια δεξιά & αριστερά παραμείνουν λευκά νομίζω θα ναι πιο ξεκούραστο και πιο όμορφο
μου αρέσουν οι οριζόντιες μπλε-κόκκινες σαν διαχωριστικές ανάμεσα στα post και νομίζω θα ναι καλύτερο να παραμείνουν μόνο αυτές

too much I think!
θα προτιμουσα κατι πιο διακριτικο π.χ. λεπτες κοκκινες γραμμες πανω και κατω απο τα μπλε πλαισια…

κι εγώ πιστεύω οι ενδιάμεσες κόκκινες γραμμές της γραμμής που περιέχει το “Reply with Quote” δεν χτυπάει ωραία.

Το background χρώμα άμα μείνει λευκό είναι μια χαρά πιστεύω.

one more try

http://www.panionios-community.gr/forum.php?styleid=4

sorry για το ροζάκι, αυτό το χρώμα δεν φαίνεται σωστά στο preview και μου ξεφεύγει!

Ωραιο ειναι το blue & red, απλα στις κοκκινες μπαρες θελει ασπρο χρώμα τα γράμματα.

κι εμενα το blue&red μου αρεσει.
οσο για την οριζοντια κοκκινη μπαρα συμφωνω με τον Δημητρη,καλυτερα να παραμεινει οπως ειναι τωρα.

Το έντονο ροζ στην μπάρα ‘‘Reply with quote’’ μήπως να άλλαξει, κάτι σε απόχρωση του μπλε ίσως?

Πολύ ωραίο είναι!

To “Blue and Red” είναι super αρκεί να αλλάξεις τα γράμματα του “Reply with Quote” και ό,τι άλλο γράφεται σε αυτήν την γραμμή με λευκά ή ανοιχτό γκρί.

Ανδρέα,

στο νεο template στο header κάθε post δεν φαίνεται η ημερομηνία. Το πλαίσιο είναι λευκο και νομίζω ότι είναι λευκά και τα fonts και γι΄αυτό δεν φαίνονται.

πολυ καλο το blue and red 4.
βαλε και το νεο σηματακι

οκ, περιμένω το σηματάκι και προχωράω σε σουλούπωμα του blue and red 4 αν συμφωνείτε γενικά.

εγω συμφωνω.

Μετα απο εκτεταμενη δοκιμη κατεληξα στο συμπερασμα οτι το blue red 4 ειναι το πιο ωραιο, αλλα το blue red ειναι το πιο ξεκουραστο!!

ΥΓ Τωρα που το ξανασκεφτομαι προτεινω μια εκδοχη με το blue red 4 οπως ειναι με την διαφορα οτι το φωτεινο γαλαζιο φοντο (δεξια και αριστερα της οθονης, καθως και στην αναφορα της ημερομηνιας - ωρας του καθε ποστ)να αντικατασταθει με το βαθυ πιο σκουρο γαλαζιο φοντο του blue red.

Σήμερα αξιώθηκα και έβαλα το λογότυπο σε όλα τα templates, έβαλα κάποια χαζο-ονοματάκια για να μην είναι όλα blue and red #, και έκανα default το μέχρι τώρα blue and red 4.