Φιόρι Ντουρμισάι

Αριθμός στη φανέλα: 96
Θέση: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Μια ωραία συνέντευξη

ΥΓ. αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε? Με παίκτε που αντί να είναι βίζιτες και κάθε βράδυ στον βέρτη κάθονται και διαβάζουν Νίτσε και τέτχοια?

Πρέπει να έχει επηρεαστεί από το παρεάκι Μπαντής, Μασούρας, Τασουλής δεν εξηγείται αλλιώς…αχαχαχα
Πολύ ωραία συνέντευξη όντως που σε αγγίζει με τόσες δυσκολίες που έχει περάσει.

Πραγματικά σε αγγίζουν αυτες οι ιστορίες!
Και παιδιά που μέσα απο τέτοιες δυσκολίες κατορθώνουν να ορθοποδήσουν αξίζουν το σεβασμό και τον θαυμασμό

Α ρε Ντούρμι , μάγκας και ωραίος.

με συγκίνησε ο μπαγάσας.

Ο Ντούρμι, ο Μασούρας, ο Τασουλής και άλλα τέτοια παιδιά χαλάνε την πιάτσα, άκου εκεί πως κάθεται και διαβάζει βιβλία αντί να πηγαίνει σε κλαμπ και μπουζούκια συνέχεια!
Πέρα από αυτό, δεν πιστεύω πως υπάρχει που να διάβασε την ιστορία του και να μην συγκινήθηκε. Εγώ αν και δεν τον ξέρω προσωπικά τον εκτίμησα πολύ περισσότερο τώρα που διάβασα τι έχει περάσει για να φτάσει να τον βλέπουμε φέτος στην ομάδα.

ωραιος ο ντουρμι

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Όταν αγωνίζεσαι σε μια τόσο μεγάλη έδρα και με τόσο κόσμο είναι θετικό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πόσο καλή ομάδα και ότι δεν βρίσκεται άδικα την πρώτη θέση. Δεχθήκαμε νωρίς γκολ και μετά ήρθε η αποβολή. Το δεύτερο γκολ μας έκοψε τα πόδια. Ήταν ένα δύσκολο δεύτερο ημίχρονο”.

Για το ότι είχαν ισορροπήσει μετά το 1-0: “Μετά το 15ο λεπτό είχαμε ισορροπήσει. Είχαμε ευκαιρίες, πρεσάραμε. Όταν αποβάλεται ένας παίκτης όμως γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα. Μας πείσμωσε όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Όταν όμως δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ έγιναν πιο δύσκολα”.

Για τα νεύρα που βγάζει μέσα στο γήπεδο: “Όταν παίζεις ένα ματς και έχει πολλούς παλμούς είναι δύσκολα τα πράγματα πρέπει να ωριμάζεις και να διαχειρίζεσαι την κατάσταση. Από τα λάθη μαθαίνεις. Την τεχνική και την φυσική κατάσταση μπορείς να την βελτιώσεις, όμως είναι δύσκολο το εγκεφαλικό”.

Για το αν λείπει ο Μασούρας: “Επειδή ήμασταν και δωμάτιο μαζί και είναι και ο κολλητός μου λείπει. Λείπει πολύ από την ομάδα και από τα αποδυτήρια και από μένα”.

Για την ευκαιρία που έχασε: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έπρεπε να είχα σηκώσει το κεφάλι και να έβλεπα τους αμαρκάριστους συμπαίκτες μου”.

Η ΠΑΕ θα διαψεύσει το πρωτοσέλιδό του Πρωταθλητή ή μονο με το σπορταιμ εχουμε θεμα;

400 να 'ναι οι ώρες σας.

Είσαι τεράστιος παίκτης, ελπίζω να είναι μαλακίες για μια φορά αυτά που διαβάζουμε και να μην σε θέλουν τα σιχάματα τα ψάρια.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι με τις φοβερές φετινές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ιστορικού έχει… αναγκάσει τους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδος να “τρέξουν” τις διαδικασίες για να φορέσει την γαλανόλευκη φανέλα.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, o οποίος έχει συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες της Αλβανίας, είχε επαφή με τον Άγγελο Αναστασιάδη, προκειμένου να παίξει στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για το εν λόγω θέμα στην τηλεόραση του Open TV, τονίζοντας σχετικά: “Μίλησα πριν λίγες ημέρες μίλησα με τον Ντουρμισάι, τον ρώτησα αν θέλει να έρθει στην Εθνική ομάδα και μου είπε πως θέλει. Οπότε αφού θέλει είναι εδώ!”.

Από την μεριά του ο Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Αγγελος Μπασινάς, είπε για το θέμα: “Έχουν γίνει ήδη οι ενέργειες με τον παίκτη και τον μάνατζερ του και πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κλείσει θετικά το θέμα”.

Πηγή: Προς Εθνική Ελλάδος ο Ντουρμισάι! - panionianea.gr | Τα πάντα για τον Πανιώνιο

εκλεισε στο γαυρο λοιπον?

:frowning: :frowning: :frowning:

Οι Τούρκοι αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε στον Φιόρι Ντουρμισάι.

Όπως αναφέρει η «Fotospor», ο τούρκικος σύλλογος αναμένεται να κάνει κίνηση για δύο επιθετικούς.

Ο Σαματά της Γκενγκ είναι στην πρώτη θέση της λίστας των ανθρώπων της ομάδας, αλλά εξετάζουν και την περίπτωση του Ντουρμισάι που μετρά φέτος 11 γκολ σε 28 ματς με τον Πανιώνιο.

λέτε να γίνει σαματάς αν δεν καταλήξει στο λιμάνι της καρδιάς τους?

Ντάξει θα ήταν ιδανικό να ξεφτιλιστούν(με)