ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΛΙΠΕ.
Με αφορμή την επιστροφή του στην ομάδα το ανοίγω εδώ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΛΙΠΕ.
Με αφορμή την επιστροφή του στην ομάδα το ανοίγω εδώ.
Φελίτσιο θα κάνει μαγική τετράδα με Μωραΐτη, Παπαγεωργίου, Μπελμόντ που δεν τους είχε πέρσι. Πέρσι είχε τον Γκίνη, τον Πέιο, το Γεμιστό και τον Ενγκουέμ. Θα τρίβετε τα μάτια σας με Φελίπε Φελίτσιο φέτος δεν θα το πιστεύετε δεν το περιμένετε, ξυπνάτε αμπάλια! Όσο για Βοϊλη έχει βάλει ένα από τα κρισιμότερα γκολ της χρονιάς φέτος, στο 1-2 στη Σύρο έβαλε το νικητήριο γκολ στο 83’. Και δεν έχει πάρει και πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει, ο μπαμπάς Δέρμιτζας κάτι παραπάνω ξέρει
PAVLOS KNOWS ![]()
![]()
Χρυσή αλλαγή και νικητήριο γκολ την Κυριακή.
Ο Κόνος στο ποδόσφαιρο, μετά τον κόνο στο μπάσκετ…
Βρε γρουσουζλαμά αν είχε ένα καλό ο Φελίτσιο ήταν ότι έτρεχε συνέχεια και ήταν μαχητικός (αν και μασούσε όταν τον έπαιζαν δυνατά και τον κλωτσούσαν). Χασογκόλη τον λες, πολλά τον λες άμα θες, μόνο κώνο δεν μπορείς να τον πεις. Και με ωμέγα το κώνος. Άκου κόνος. Σιγά μην είναι και ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου.
Μιλαμε για τριαδα στα φορ πλεον που θυμιζει Μιλαν του Αντζελοτι.
Ανανεωμενος Φελισιο, μπαρουτοκαπνισμενος με ενεργες συμμετοχες, κουμπωνει υπεροχα στην επιθετικη δεινότητα των Μωραιτη και Βοιλη.
Το οτι ηταν ασφαιρος δεν λεει τίποτα. Προφανως, ηθελε να προστατευσει τα χρυσαφενια του ποδια απο τα κοφτερα, σλοβενικα τσεκουρια.
Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι κατα 85% ειμαστε στα σαλονια της σουπερ λιγδ.
Και οτι ο λευκος γκαριντσα θα μοιρασει σακουλες (και ουχι εγκεφαλικα) σε ολους τους ασεβαστους
Το κόνος μου αρέσει με ο. Γιατί με ω; Ναι έτσι γράφεται αλλά εμένα μου αρέσει με ο. Εδώ ο άλλος βάζει ένα ν. Βρε κώνος είναι, άντε με ω, των προπονήσεων που πρέπει να τους αποφεύγεις.