Τοπικ και για σενα γιατι εισαι η μασκωτ μας.
Καλά τόσο καιρό δεν είχαμε thread για τον Φανούρη; Ντροπή.
Η μπαλια στο 2ο γκολ αψογη
Σήμερα ο σκηνοθέτης δεν τον έδειξε να κάνει τον σταυρό του και ανησύχησα, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά!
Πραγματικα πολυ καλη μπαλια στο 2ο γκολ
Καλος ητανε, αλλα να γραψω και την κακια μου, στο πρωτο ημιχρονο ητανε καλυτερος!!!
Όντως πολύ καλή μπαλιά.
χαχαχαχαχα ![]()
Όντως ο φανουράκος σήμερα ήταν πολύ καλός.
και μπάλα κράτησε και φαουλάκια πήρε, γενικά έδεσε το κέντρο καλύτερα
[video=youtube;fWB9U1KHtQA]<LINK_TEXT text=“http://www.youtube.com/watch?feature=pl … WB9U1KHtQA”>http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fWB9U1KHtQA</LINK_TEXT>[/video]
Είναι γνωστό ότι πρόκειται για τον παίχτη που είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Νομίζω ότι ήταν ο Λίνεν που είχε απαντήσει σε ερώτηση αν η γκολάρα του Φανούρη στο Χέλσινμποργκ τον εντυπωσίασε πως ‘όχι, διότι από τον Γουνδουλάκη περιμένω να βάλει το πλέον απίθανο γκολ και να χάσει το ευκολότερο’.
Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ τις τρεις λόμπες του - η μία καλύτερη από την άλλη - σε Τούμπα, Χέλσινμποργκ και Νέα Σμύρνη (με Ηρακλή νομίζω). Βέβαια αυτό που τον χαρακτηρίζει δεν είναι το σκοράρισμα, αλλά μπαλιές σαν τη σημερινή στο Μήτρογλου. Προσπαθεί πάντα το δύσκολο και όχι το εύκολο. Όταν του βγαίνει είναι καταπλητικό, αλλιώς…τη στέλνει πλάγιο άουτ.
Είμαι από αυτούς που τον έβριζαν πολύ στα πρώτα του χρόνια. Τελευταία του έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια και πραγματικά τον θέλω να παίζει, διότι μπορεί να κάνει αυτό το ένα πράγμα που μπορεί να κρίνει ματς.
Με τους φίλους του και τους εχθρούς του στον Πανιώνιο, το σίγουρο είναι ότι θα μείνει σε όλους μας αξέχαστος, έστω και για διαφορετικούς λόγους, για πολλά-πολλά χρόνια.
αυτο ακριβως
Ο Φανούρης είναι ΑΠΛΑ θρησκεία και μορφή.Πρώτα έπρεπε να είχε φτιαχτεί το δικό του τόπικ και μετά όλο το υπόλοιπο φόρουμ.
Είτε κάνει απίστευτους αγώνες,είτε είναι ο κλασσικός έλληνας καραγκιοζοplayer με μυτόγκα,ασχημόφατσα και καράφλα απ’τα 25 του(βλέπε Νεμπεγλέρα,Σκούφαλη,κλπ),θα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στις καρδιές μας.Δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας Πανιώνιος που να μη γουστάρει να βλέπει τον έλληνα Ινιέστα με τη φανέλα του Ιστορικού μέχρι να πεθάνει.
Μακάρι να μείνει για πάντα στην ομάδα.Εγώ πάντως στο Manager που έχω φτάσει στο 2017 και έχω ήδη τρια πρωταθλήματα με τον Πανιώνιο,ο μόνος παίκτης που έχω κρατήσει απ’την original ομάδα,αυτός είναι.
Φετφατζίδης,Ramsey,Skjelbred και Φανούρης το κέντρο…
Υ.Γ. Το videάκι στη πρώτη σελίδα με AC/DC από πίσω,all the money… ![]()
ΦΑΝΟΥΡΗ Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ!!
http://www.sport-fm.gr/videos/1021606
Αν προσέξετε καλύτερα το βιντεακι με την πάσα του Φανουρ, θα δείτε ότι έχει “πιάσει” την κίνηση του Μήτρογλου πριν πάρει την μπάλα και την βγάζει τυφλά… :rolleyes: Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο…
Φανούρη παιχτούρα!!! ![]()
Για μένα ο Φανούρης έχει τρομερή ποδοσφαιρική ευφυία και για αυτό πάντα κάνει το δύσκολο και όχι το απλό.
Έχει πολύ ποδοσφαιρικό μυαλό.
Το χάνει όμως στην επικοινωνία με το σώμα του και για αυτό καταλήγουν λαλακίες αυτά που κάνει τελικά.
Όταν όμως πετυχαίνουν είναι χάρμα οφθαλμών…
Είναι εκείνο που περιγράφει ο Coelho ως “Magic Moment”…:
“The magic moment is the moment when
a “yes” or a “no” can change our whole existence.”
Yes=να την κάνω την πάσα?
Νο=να την στείλω στα πουλιά
Είναι μαγεία…
Δεν είναι τυχαίο, βέβαια, Coelho και Φανούρης
τίμησαν με το πιο κάτω εξώφυλλο, την πολύ καλή φιλία.
Σεβασμός και αλληλοέμπνευση

το ποσα ατομα περιμενουμε να κανει κατι καλο ο φανουρακος για να σκασουμε ενα χαμογελακι κ καπακι καποιο διθυραμβικο σχολιο,δειχνει οτι προκειται σιγουρα για μια εντονη ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα..τον γουνδουλακη η τον λατρευεις ή τον μισεις,δεν εχει ενδιαμεσες καταστασεις..σε τι εχω καταληξει μετα απο χρονια για τον φανουρη.εχει μυαλο κ ματι μεγαλου παιχτη, εχει αρκετες ικανοτητες απο αποψη τεχνικής ωστε να μπορει(απο θεμα προδιαγραφων) να υλοποιησει αρκετα συχνα αυτο που εχει στο μυαλο του..αν δεν ηταν ετσι το βιντεακι της 1ης σελιδας δε θα ειχε δημιουργηθει ποτε.. αν αυτα τα 2 στοιχεια συνδιαζονταν αρμονικά ο παιχτης τουλαχιστον θα ηταν πρωτοσελιδο σε καθε μεταγραφικη περιοδο.. που χαλαει το πραγμα?? πιστευω στην ψυχολογία..
σαν ερασιτεχνης παιχτης το εχω δει απειρες φορες, να μου βγαινουν ολα την μια, να μη μπορω ουτε κοντρολ την αλλη..προφανως δεν ειναι οτι δεν μπορει ο φανουρης, το εχει δειξει οτι μπορει..καταληγω οτι πρεπει ειναι ιδιαιτερα ανασφαλής και η ψυχολογια του να ειναι λιγο ασανσερ..τη μια χρονια που του βγηκαν καποια σερι παιχνιδια κ πηρε τα πανω του δεν πιστευαμε στα ματια μας..
Έχω την εντύπωση -αν και δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη η άποψη μου, καθώς είμαι διαγνωσμένη “Φανουρίτσα”tm- ότι ο Φανούρης είναι κατ’ εξοχήν παίκτης προπονητή.
Δεν εννοώ ότι τον χρησιμοποιούν όλοι οι προπονητές που έχουν περάσει, αλλά ότι αν βρεθεί με προπονητή που ξέρει να δημιουργήσει ψυχολογία και να στήσει τους παίκτες, τότε απογειώνεται, Δείτε τις χρονιές Εβαλντ, όπου πραγματικά πετούσε.
Δεν είναι παίκτης που μπορεί να σηκώσει ομάδα επάνω του, αντιθέτως σε μια ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία παίζει στα κόκκινα
Εγω τι να σας πω για τον φανουρη,του βγαζω το καπελο===στο δρομο’‘’.Τον χαιρεταω τον ανθρωπο,αλλα αμα δεν παιζει μου φαινεται πολυ καλυτερος’‘’''θειο
η πάσα στο γκολ με το αριστερό κ ενω πέφτουν 2 παίχτες πάνω του
απλά μπράβο