Φανέλες (παλιές και καινούργιες)

Μιας και βγήκε πρόσφατα η καινούργια ανοίγω θέμα.

Δεν είναι κακιά η με τις ρίγες.

Η άσπρη χάλι ωστόσο.

Προσωπικά δεν μπορώ να φορέσω κάτι που προωθεί τον τζόγο για αυτό θα πάω πάσο σε αυτήν.

5 «Μου αρέσει»

Έχουμε δει και χειρότερα, οπότε η κυανέρυθρη καλουλα είναι. Τώρα για το τζόγο τι να πω, ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΕ ΜΙΛΑΩ. Αμα δε στα φάει η κλεψιμαν που έπαιξες οβερ 1.5 ριμπάουντ Τσαλμπουρη ή καμία ρώσικη φάρμα με μποτάκια στην pokerstars, τι νόημα έχει η ζωή

6 «Μου αρέσει»

Underrated opinion αλλά δεν με χαλάει τόσο η άσπρη.

Σε σχέση με τις 2 φανέλες που κυκλοφόρησαν πέρυσι είναι καλύτερες

1 «Μου αρέσει»

Κάπως έτσι γίνονται οι εμφανίσεις με ρίγες.

4 «Μου αρέσει»

Είναι σαφέστατη η βελτίωση απο τις προηγουμενες και ειδικα η ριγωτη, που ειχαμε πολλα χρονια να δουμε κατι τοσο ενδιαφερον!

Και η λευκη παντως με αυτη την ελαφρια λευκογκρι σκια, μου αρεσει πολυ περισσότερο απο παλιοτερες ολολευκες.

Μου θυμιζουν κι οι 2 παλιοτερες εμφανισεις της Crystal!

Τώρα, σχετικα με τη διαφημιση της στοιχηματικής, νομιζω ανοίγεις ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα @pauligle… αν το καλοσκεφτούμε, εχει διειδύσει τόσο πολυ το “οικοσυστημα” του τζογου στον αθλητισμό γενικώς, που δεν ξέρω αν θα ειχε νόημα να ασχολούμαστε με αυτη τη λογικη, όχι απλά με οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα, αλλά ακόμα και με ερασιτεχνικά τμήματα ή αθλητές ημιεπαγγελματίες που για να “τη βγαλουν”, υιοθετούνται στην ουσία από τέτοιες εταιρίες!

2 «Μου αρέσει»

έχω πάρει αυτή:

9 «Μου αρέσει»

ΨΥ-ΧΕ-ΔΕΛΙΑ!!! :heart: :blue_heart:

2 «Μου αρέσει»

Φανταστική!!!

2 «Μου αρέσει»

Στα intersport βλέπω

5 «Μου αρέσει»

Η instersport κάνει από πέρσι διανομή της nike στην Ελλάδα, αντικαθιστώντας την 11 teamsports. Τώρα, αν θα μπορούμε να την πάρουμε σε κάποιο κατάστημα θα είναι ευχής έργον.

1 «Μου αρέσει»

Πληροφοριακά αν προκύψει έχει και 15% με deals for you COSMOTE ή ιντερσπορτ.

Είδα ότι θα τι δίνουν και με την ακριβή κάρτα φιλάθλου

4 «Μου αρέσει»

Καλό αυτό πιστεύω θα πάρουν πολλοί την ακριβή κάρτα μαζί με φανελα

2 «Μου αρέσει»

Απλή, λιτή, απέρριτη

1 «Μου αρέσει»

Επίσης μη ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη καταλήγει στο παράνομο στοίχημα, το οποίο είναι παράνομο με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτοί που ασχολούνται θα στοιχηματίσουν έτσι κι αλλιώς, καλό είναι να θυμούνται τις αδειοδοτημένες εταιρείες. Άσχετη παρέμβαση, αλλά έπρεπε.

Η κυανέρυθρη είναι πολύ ωραία, η άλλη αδιάφορη. Προσωπικά δεν αγοράζω ποτέ φανέλες, αλλά πάρτε για να ενισχύσετε. :laughing:

3 «Μου αρέσει»

Καρτα φιλαθλου (και μαλιστα αυτη τη συγκεκριμενη για την ομαδα), μπορεις να βγαλεις ανεξαρτητα απο το αν και πότε θα παρεις διαρκειας;

Επισης γνωριζει καποιος αν καρτα φιλαθλου χρειάζεται ξεχωριστη για τα παιδια, αν βγαλουμε το οικογενειακο για τη Θ2;

Για τη δεύτερη ερώτηση ναι

Θ2 – Οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας: 200€. Με το εισιτήριο αυτό, μπορούν να προσέρχονται στο γήπεδο όλα τα μέλη μιας οικογένειας – τα παιδιά έως 14 ετών. Απαραίτητη σε κάθε περίπτωση αποτελεί η έκδοση κάρτας φιλάθλου για όλα τα μέλη. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τόσο ηλεκτρονικά, όσο και από τα γραφεία της ομάδας μας με την επίδειξη της οικογενειακής κατάστασης.

3 «Μου αρέσει»

Ευχαριστω!

1 «Μου αρέσει»