Fabián Estoyanoff

is on loan from Panionios Athens. Contract there: until 30.6.2013

ME αγοραστική αξία να πώ 1 μιριο .ετσι για να αρχίσουμε από κάπου …

λοιπόν δανεικό τον έχουμε αυτόν !!! για ποιο λόγο ! υψηλό συμβόλαιο λένε οι Αετοί!!

Γενάρης, μήνας μεταγραφών! εφόσον, έχουμε πρόβλημα ρευστότητας γιατί δεν τον πουλήσαμε ή γιατι αφού πουλήσαμε 2 προτοκλασάτους παίχτες μας δεν αποδεσμεύουμε και το ΒΟΣΚΟ - ΣΚΥΛΟ,(άλλο ένα μεγάλο συμβόλαιο) και να τον γυρίσουμε πίσω να σώσει την χρονία… με ένα γρήγορα μπακάλικο υπολογισμό 500χιλ το συμβολαιο Σκύλου+ όπως λένε 1,2 = 1,7 τουλάχιστων … ή αμά τον πουλάγαμε και τον ξανθομάλλι = 2,7 το λιγότερο ! τσάπ καλύφθηκε το έλλειμα που λέγανε ότι έχουμε ε 300χιλ κάπου θα τα βρούν… λέμε τώρα …

Τουλάχιστων εμένα η μεταγραφή μανιατή - κούμο μου βρομάει γλύψιμο τρελό, για να σωθεί η χρονία, όπως και έαν μεταφράζετε αυτό, και στην τελική εάν είναι να πέσουμε και να συνεχίσουμε στα χνάρια του π..άρη τότε οκ …!!

Αλλά ήμαστε τόσο λαρτζ που παιχτές σαν τον φαμπίαν του έχουμε δανεικούς!! μάλλον θα ήθελε σπίτι στην εκάλη και ήταν ακριβά τα ενοίκια για αυτό τον στείλαμε !!!

Άντε και καλή μας χρονία …

Bring the boy back home!

και ποιος θα τον πληρωσει??

ρε αυτοι πουλανε οσο οσο σου λεει θα παρω 3 δανεικους απο τα αδελφια στον περαια και θα εχω και πλεονασμα στο τελος

γελαει το πανελληνιο

Αυτος ο παικτης υποτιθεται οτι επιστρεφει τον Απριλιο οποτε προλαβανετε να τον δωσετε στον γαβρο για 400,000€ …

Γιατι , κατι μου λεει μεσα μου οτι εκει μαλλον θα καταληξει…

Ναι μετά το φιάσκο με τον Α. Ριέρα.

εμενα γιατι κατι μου λεει οτι εχει πουληθει;

Δεν είναι ότι έχει πουληθεί,απλά με την ομάδα και τη διοίκηση που έχουμε,γνωρίζουμε πολύ καλά από τώρα ότι αυτός ο παίκτης ΔΕΝ επιστρέφει στον Πανιώνιο…

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ (τωρα αρχιζει η clausura), ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ (σε 15 συνολικα αγωνιστικες) ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΥΣ 9. ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ (μαλιστα η 1η αλλαγη γυρω στο 60’) ΣΤΟΥΣ 6/9 !!!
ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ 1 ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ…
ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΡΕΚΟΜΠΑΣ ΣΤΗΝ DANUBIO, ΜΕ ΜΟΛΙΣ 4/15 ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΚΑΙ 2 ΠΑΣΤΕΛΑΚΙΑ-ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΣΤΟΓΙΑΝΝΟΦ…
ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ANDERSON GONZAGA, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ALVARO, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ ΜΕ 5 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΣΕ 12 ΑΓΩΝΕΣ…

Τί άλλο θα ακούσουμε?
Ο Εκρά πώς τα πάει?

O εκρα είναι πραγματικό πρόσωπο ? ή μυθικο ? κατι σαν ρισγκαρντ και παρτους…

Κάτι σαν τον Ράνσφορντ Οσέι…

Τελικά δεν ήταν τόσο κακός ο Πανιώνιος που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί Ρεκόμπα και Εστογιανόφ;

Λόλο είναι η μεγάλη μου συμπάθεια αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είτε λόγο στυλ παιχνιδιού είτε λόγο τραυματισμών δεν είναι αυτός που ονειρευτήκαμε , ούτε θα μπορέσουμε να αξιώσουμε από κανέναν 1 μύριο για να τον δώσουμε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τους εκμεταλλεύτηκε / εκμεταλλευτήκαμε
Και για τα αγωνιστικά μπορεί να μας έφαγαν οι στατιστικές των σοφών και η γενικότερη πτώση της ομάδας, προπονητές, συμβουλάτορες κτλ
Για τα εξωαγωνιστικά, με τόσους ‘’τεχνοκράτες’’ που είχε η ομάδα κάναμε εγκλήματα.
Πίστευα και πιστεύω ακόμα ότι ακόμα και λεφτά στο ταμείο θα μπορούσαμε να βγάζαμε από δαύτους
Τεσπα τέτοια ώρα τέτοια λόγια

Πολυ ηθελα να μαθω τι γινεται με αυτους τους δυο..thanks!

Ο Γκονζακα ηταν ενας παικτης που ποτε μου δεν καταλαβα γιατι τον αφησαμε να φυγει…
Προφανως ειχαμε καλυτερους..

Μια απο τα ιδια. Τον ειχα σε εκτιμηση και τον πιστευα πολυ. ξερει μπαλα και τον αφησαμε να φυγει κριμα!

Aπο οτι γνωριζω αυτος ηθελε να φυγει γιατι ηθελε να γυρισει βραζιλια.

ε μωρη παιχτουρα…να δουμε τωρα τι θα γινει και με σενα

Εχει ξεκινησει το Κλαουσουρα, αλλα τρωμε παγκο τωρα τελευταια. Εχουμε δωσει δυο ωραιες ασσιστ. Α, ξεβαψαμε και το μαλλι! Ο Αλβαρο τα παει καλυτερα, με τρια γκολακια σε εξι ματς, το ενα με φαουλ απο τα τριανταπεντε μετρα.

Ποσο θα θελα να τον δω του χρονου πισω παλι!!!
Καντε αυτη τη χαρη σας πρκλω..!