Ευρωλίγκα 2025-2026

Εεε μιας και έρχεται και Final4 ας μιλήσουμε και για κανέναν σιχαμένο στο παρον θρεντ.

Ξεκινάω :

5 «Μου αρέσει»

Χρυσοχοΐδης (γνωστός και ως Χρυσοαβγίδης) ιδρωκοπά στην πιθανότητα να γίνει φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ με γάβρους, βάζελους και 2000 Τούρκους της Φενέρ. Αν και πιστεύω δύσκολα γυρνάει πάλι η σειρά, λογικά δεν γλυτώνει ο βάζελος, ίσως χάσει και ψιλοεύκολα στο 5ο ματς..

3 «Μου αρέσει»

Εμένα με έχει πιάσει το σύνδρομο του Νέρωνα…

Θέλω επική φαπα αποκλεισμό του βαζελοπουστα πρεζακια από την βαλενθια,ξύλο και πρόκριση γαύρων με τους Τουρκαλαδες και στον τελικό φάπα από την βαλενθια με σφαγιαστική διαιτησία και το όμορφο γλας φλωρ όμορφα να καίγεται όπως και όλο το μπουρδελο του πρεζακια!

Μετά από όλο αυτό το ξεφτιλικι θέλω κουγκι και σουτια γαύρων με βαζελους και όλοι μαζί με τους μπατσουα.

Έπειτα με πόνο ψυχής η ευρωλιγδα αποκλεισμό και στους δυο για πέντε χρόνια.

Ζητάω πολλά;

10 «Μου αρέσει»

Ποιο σύνδρομο Νέρωνα;

Υγιέστατο το βρίσκω το όνειρο σου

8 «Μου αρέσει»

Μακάρι ραντεβού Delije με ΒΒΒ στην Κηφισίας

2 «Μου αρέσει»

οι γάβροι έχουν βγει παγανιά σε όλα τα σοσιαλ και έχουν τρελλαθεί… αυτό μου άρεσε πιο πολύ από όλα όμως.

5 «Μου αρέσει»

9 «Μου αρέσει»

Ventouza

Ο σκαριολο είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη

3 «Μου αρέσει»

Καλές αιώνιες θάλασσες να ευχηθούμε…

Ψύχραιμο αθλητικό ρεπορταζ…:joy::joy:

3 «Μου αρέσει»

Η ελληνική Πολιτεία θα καταβάλει την απαραίτητη δαπάνη και θα αποκτήσουμε και ένα δεύτερο ΟΑΚΑ, ένα πραγματικό στολίδι, το οποίο θα ξεχωρίζει, αυτό του ΣΕΦ, που θα είναι αναβαθμισμένο. Με 500 αθλητικά έργα που γίνονται η Ελλάδα είναι ένα αθλητικό εργοτάξιο. Όλες οι παλιές εγκαταστάσεις αναβαθμίζονται και έτσι η Ελλάδα μπορεί να μπαίνει στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη και να φιλοξενεί τέτοιες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου».

Όχι όλες κύριε Βρούτση μου

2 «Μου αρέσει»

όσο εμετός είναι αυτό το site άλλο τόσο εμετός είναι και το σπρώξιμο που έφαγε ο γαύρος φέτος . Και αν ξανά απορήσει ο μπαρτζωκας γιατί τρώει βρισιμο, ας βάλει να δει το τελευταίο δίλεπτο του χθεσινού αγώνα .

3 «Μου αρέσει»

Και έτσι για του λόγου το αληθές

https://basketnews.com/news-248252-referee-analysis-finds-too-many-mistakes-most-favored-olympiacos.html

Είπαμε εμετός το ντιενει αλλά η συμμορία που έχει φτιάξει ο ολυ στο μπάσκετ είναι επιπέδου βασιλακόπουλου και αν διαβάσεις sport24 ας πούμε δεν υπάρχει καν αναφορά στο διαιτητή παρά μόνο πόσο γαμάτος είναι ο μπαρτζώκας.

Στο σπορτ24 δεν βρίσκεις ούτε το επεισόδιο των μαφιόζων.

Δημοσιοκαφρια στα καλύτερα της

4 «Μου αρέσει»

Το βίντεο από τις φάπες

1 «Μου αρέσει»

Όπως έγραψε κάποιος:

Ιδιωτική πρωτοβουλία Vs παρεμβατικό κράτος

5 «Μου αρέσει»

Εντωμεταξύ ο Βαγγέλας κάνει αυτό που βλέπεις να κάνει ένας θρασύδειλος χοντρός σε νηπιαγωγείο που πετάει μία ψιλή στο άσχετο σε ένα παιδάκι και μετά χέζεται πάνω του και τις τρώει κανονικά…

3 «Μου αρέσει»

Ο ανιψιός έχει κάνει μποξ στην ζωή του. Ίσως ο Βαγγελας δεν το ήξερε.

Τεράστια ξεφτίλα όμως ολόκληρη ΝΔ να μην τολμάει να ψελίσει το οτιδήποτε. Καταδικάζουμε, μήνυση κτλ. Όλα ξεπερνιούνται αρκεί κάποια στιγμή ο Βαγγελας να αρχίσει να στηρίζει πάλι τον Κουλη.

1 «Μου αρέσει»