Εμάνουελ Ν Ντουμπουίσι Οκόγιε

Ρωταω μηνες τωρα’‘‘Τι γινεται με αυτον τον τυπο’’‘μα κανεις δεν ξερει;Αφου τον ειδα στην προπονηση του Ματζιου,ηταν μεσα με τάλλα παιδια’‘Καποιος ειπε οτι δεν εχουμε θεση αλλου ξενου’‘τι διαολο εχουμε;;;;; ρωταω ρε ,κανεις δεν ξερει; τοσοι που φευγουν η θα φυγουν δεν εχουν διαβατηριο ευρωπαικο;Ο Λολο εφυγε,ο Κουμο φευγει,’‘Αντε μενει ο ΟΜΟ και Μιλοβανο’''ποιος αλλος ειναι με ξενο διαβατηριο;; θειο

Θυμηθηκα’'ειναι και οΤσοτσαλιτς και ο Ντατο;;ενταξει …ποσοι πρεπει να ειναι οι ξενοι στην ομαδα; θειο

Ο Κουτσι εχει διαβατηριο νομιζω ευρωπαικο ετσι;Ο Σκεμπρι ομως;;;
Γαμω τους ξενουσς μας ‘’’

ο Σκέμπρι διεθνής Μαλτέζος είναι γιατί να μην έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο;

Θειο η Μαλτα ειναι στην ευρωπη!!!

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΟΚΟΓΙΕ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο… αόρατος Νιγηριανός!

Στις 11 Ιουλίου του περασμένου έτους, η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την μεταγραφή και την συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια με τον Εμάνουελ Οκόγιε. Ε λοιπόν, όσο είδατε εσείς τον Νιγηριανό επιθετικό, άλλο τόσο τον είδαμε κιι εμείς! Στην πορεία μάλιστα και ενώ ουδέποτε φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου σε επίσημο παιχνίδι, χάθηκαν τα ίχνη του ακόμη και από τις προπονήσεις(!) των «κυανέρυθρων» χωρίς ποτέ να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση…

Συμμετοχές: -
Συνολικός χρόνος: -

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/163631-Den-mporoysan-ta-palikaria

Αληθεια τι παιζει εδω???
Καποιος να δωει μια πληροφορια αν ξερει!

Εγω ξερω οτι στην ιστοσελιδα της superleague, που ειναι η επισημη παρουσιαση των ροστερ των ομαδων με τα νουμερα τους, εθνικοτητες, ημ γεννησης, ο παικτης δεν μπηκε ποτε, που σημαινει οτι ποτε δεν μετεγραφει επισημα σε μας, οποτε μαλλον ηρθε, προπονηθηκε, επαιξε καποια φιλικα και μετα τσακισε η δουλεια, το γιατι δεν το ξερω αλλα μπορει να το ξερει η λεσχη αθηνων, εγω ενα παπαγαλακι ειμαι, αυτο δεν μου τομαθαν να το λεω.

Πλακα πλακα εχουμε μονον 5 ξενους, εναν Φινλαδο, εναν Μαλτεζο με πιθανη Ελληνικη καταγωγη, υπαρχει τετοιο επιθετο Ελληνικο χαχαχα, εναν Σερβο που δεν υπαρχει, εναν Αζερο, εναν Νιγηριανο με παρατσουκλη Ελληνικο χαχαχαα

Υπάρχει ελληνικό επίθετο Σκέμπρης. Όπως όλα τα δισύλλαβα, είναι αρβανίτικο. Θα μπορούσε πάντως να έχει και αλβανική καταγωγή.

Πιθανον οι Ιωαννιτες ιπποτες να ειχαν στρατολογησει και Αλβανους χαχαχα

Υγ συμφωνω για τα δισυλλαβα, ομως οχι ολα, πχ σιμος περος και ολιγα αλλα τινα
και το Σουλης ειναι αρβανιτικο χαχαχα

Ναι έχεις δίκιο. Εγώ είχα στο μυαλό μου δισυλλαβα του στυλ Κουτσι.

στο facebook η official fan page του ομο ( http://www.facebook.com/pages/Akeem-Omo/283699271666504 )
μου απαντησε σε ενα λινκ : Akeem Omo : ''stis proponiseis simmetexei kanonika! exei provlima me tin visa tou! ‘’

τωρα δεν ξερω εαν αυτος που το εγραψε ειναι ο ομο η καποιος απο τον πανιωνιο η καποιος ασχετος.

Ο Σούλης δεν ξέρει ελληνικά. :wink: :wink: :wink:

Ειναι δυνατον να μην ξερει ελληνικα 5-6 χρονια εδω;Απλως γραφει στη δικη του …γλωσσα για να μην την ξεχναει’‘’‘’‘’‘’‘’ χαχαχα και ο μονος που την καταλαβαινει ειναι ο Οκογιε χαχαχααχαχαχ ετσι συνενοουνται ,γιατι στις προπονησεις ..μιλανε Κοσοβαρικα χοχχοχοχοχοχ θειο

Στα βασικά αγγλικά γράφει “θειο” :wink: (όταν chatάρει )

Ρε παιδια ‘’‘’‘’‘’‘’‘‘το φωναζω τοσες μερες ‘’ ο Οκογιε προπονηται μηνες τωρα στην ομαδα,και σημερα διαβαζω οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ’’‘γιατι δεν εκδοθηκε ακομα το δελτιο του [οπως και του Μενδρινου]’‘Ερωτηση’’ καλα στον Βυζαντα πως επαιζε ρε’‘Με πλαστο;; τι γινεται ρε’’ θειο

Ο Τσολακακης θα ξερει που τον εφερε και οι του Βυζαντα, γιατι προβληματιζεσαι, κατι θα ξερουν και οι της ΠΚ,αλλα θα ειναι λιγο μπερδεμενο το θεμα, μην το ψαχνουμε.

Για να τον φέρει ο Βεντούρης με 400.000 για 3 χρόνια θα πρέπει να είναι σπουδαίος παίκτης

χαχαχααχαχ ωραιοι εισαστε και οι δυο ‘’'τοτε γιατι τον κραταει ο Μαντζος;;;
οχι υποθεσεις .Θελω σιγουρα πραγματα θειο

1ον ξαναβάλτε το thread του απίθανου στο δυναμικό της ομάδας (ακούγεται σαν μαυρο χιούμορ)

2ον Ρε απίθανε πρώτη φορά στην ζωή μου, μου λειψε τόσο πολύ ο Φανούρης

Δεν φταις εσυ που ο αλλος σε βαλε να παιξεις μπαλα μετα απο 10 μηνες και μαλιστα σε νοκ αουτ αγωνα μεσα στο καραισκακι.
Εσυ δεν φταις καθολου ο αλλος ειχε κατι στο μυαλο του σαν ονειρο ή κατι αλλο που δεν ξερουμε…ο αμπντουλαγιεφ που ειναι 20 χρονων φαινεται εχει σκασει απο τα 6 ματς που χει παιξει και ειπε να τον ξεκουρασει με τον ογκολιθο της κερκυρας.
ΝΤΡΟΠΗ τα κανεις ρε μαντζιε και βγαζουν ματι οι μλκιες σου…