Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου τη Δευτέρα 28.07.2025

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου τη Δευτέρα 28.07.2025

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» και ΑΦΜ 090036484 που εδρεύει στον Δήμο Νέας Σμύρνης Αττικής.

Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου τη 16.07.2025, με την παρούσα καλούνται τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου τη Δευτέρα 28.07.2025 και περί ώρα 20:00 μ.μ., στο γήπεδο του του σωματείου επί της οδού Ι. Χρυσοστόμου αρ. 1, 17122 Νέα Σμύρνη, προκειμένου να ληφθεί απόφαση επί του κάτωθι μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης:

«ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ν.2725/1999 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ».

Νέα Σμύρνη, 17 Ιουλίου 2025

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

https://www.panionios.gr/post/έκτακτη-γενική-συνέλευση-του-σωματείου-τη-δευτέρα-28-07-2025

Μιας και η πολυθρύλητη πλατφόρμα μελών του ερασιτέχνη δεν έχει ακόμα λειτουργήσει, ούτε κάποιο σχετικό μαιηλ έχει σταλεί, μήπως θα ήταν χρήσιμο να επικοινωνηθουν οι αλλαγές στο καταστατικό. Άραγε έχουν ληφθεί υπόψιν και διάφορες προτάσεις αλλαγών;

https://members.panionios.gr/

Δεν έχει αρχίσει γιατί η Άλκηστη που το τρέχει αντιμετωπίζει μια σειρά από σοβαρά προβλήματα υγείας. Η επικοινωνία θα γίνει με τα μέλη και με email αλλά και με sms. Οι αλλαγές αφορούν τα δύο νέα τμήματα ράγκμπυ και συγχρονισμένης κολύμβησης.Μας διέταξε η γενική γραμματεία λόγω του νόμου 27.25 και είναι καθαρά τυπική .Για την επόμενη αυτής δεχόμαστε προτάσεις.
ΥΓ
Απλά τρέχουν οι ίδιοι και οι ίδιοι για όλα με φωτεινή εξαίρεση το νεοσύστατο τμήμα ιστορίας που δίνει ελπίδα συνέχειας στον σύλλογο.

Τα κομμωτήρια καλά κρατούν…

Με μία πρώτη ματιά φαίνεται εξαιρετική η προσπάθεια της online πλατφόρμας και είναι σίγουρο ότι θα βάλει μία τάξη.

Γνωρίζουμε αν θα μπορούν να γίνονται και online πληρωμές και εγγραφές νέων μελών μέσω της πλατφόρμας ή έστω αν υπάρχει πρόθεση για κάτι τετοιο στο μέλλον?

Ψάχνω χρόνια να εγγραφώ στον Ερασιτέχνη (ναι, δεν είμαι μέλος…) και δυστυχώς η διαδικασία που έχει βγει στο site (προφανώς δεν υπήρχε ούτε καν αυτό τα τελευταία 20 χρόνια και γνωρίζω όλα τα θέματα με τράπεζεες και τις μάχες που έχουν δοθεί τα τελευταια 5 χρόνια…) απαιτεί παρουσία και κατάθεση της αίτησης στα γραφεία, κάτι που μου είναι αρκετά δύσκολο καθότι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού εδώ και 16 χρόνια.

Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα υπάρχει στα πλάνα για ανανέωση και πληρωμές online, απλά αναρωτιέμαι μήπως το έχω χάσει εγώ… :wink:

Παύλο κυρίως για αυτά που περιγράφεις θα ανέβει η πλατφόρμα και να μπορεί το κάθε μέλος να μπαίνει και να ελέγχει και να προτείνει εξ αποστάσεως

Σούπερ, ευχαριστώ!