Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο γήπεδο, η διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣΣ γνωστοποίησε τη διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών του ιστορικού συλλόγου.
Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Απριλίου στην αίθουσα κλειστού στίβου (κάτω από τις Θύρες 2-3) στις 6 το απόγευμα και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 7 και μισή της ίδιας ημέρας.
Οι φετινές εκλογές αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με δεδομένο το γεγονός ότι η όποια διοίκηση προκύψει από τις εκλογές αυτές, κατέχει και την ΠΑΕ η ιδιοκτησία της οποίας –ως γνωστό- έχει μεταβιβαστεί από τον Κων/νο Τσακίρη στον Πανιώνιο ΓΣΣ (Ερασιτέχνη). Αυτή η παράμετρος έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στις εκλογές και παράλληλα έχει δώσει τροφή σε διάφορα σενάρια που αφορούν την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Πανιώνιος. Το κατά πόσο αυτά τα σενάρια ισχύουν θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, όταν θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες και τα ψηφοδέλτια.
Μια πρώτη παρατήρηση είναι οτι σχετική είδηση δεν έχει ακόμα ανέβει στο pgss.gr
Μήπως για να μην το δουν άνθρωποι που ανεβοκατεβαίνουν την εθνική οδό και έχουν ιντερνετ στο κινητό?? Ας αφήσουμε τα χαζά.
Η 6η Απριλίου σαν ημερομηνία με μπερδεύει. μετά την αλληλογραφία Τσακίρη και Βεντούρη που ήρθε και στα "μάτια " μας, περί μη αλλαγής κλπ κλπ, πίστευα οτι οι εκλογές θα γίνονταν αργότερα. Δε μπορώ να καταλάβω την αναντιστοιχία και σε αυτό το θέμα λόγων και έργων.
Τ΄αυτιά μου βουίζουν απο τα διάφορα σενάρια και τις προθέσεις Πανιώνιων διαφόρων μεγεθών και αποχρώσεων για συμμετοχή στα κοινά είτε σα μέλη είτε σαν πρόεδροι είτε δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Η απερχόμενη διοίκηση της οποίας μέλος ήμουν μέχρι τον προηγούμενο οκτώβρη, απέτυχε να συγκρατήσει τα οικονομικά μεγέθη του συλλόγου και έχει αφήσει να δημιουργηθεί ένα χρέος πολυ μεγάλο. Κύρια λόγω της κυριαρχίας ενός μοντέλου μεγαλοπαραγοντισμού που δε στηρίζεται παρά μόνο σε πήλινα πόδια.
Οποια διοίκηση βγεί, εύχομαι να αλλάξει τη ρότα.
Οποια διοίκηση βγεί, εύχομαι να μην θεωρεί το Μπέο καλό Πανιώνιο και ικανό να αναλάβει την ΠΑΕ, εαν και εφόσον δείξει ενδιαφέρον.
Οποια διοίκηση βγεί εύχομαι να είναι όλων των Πανιωνίων, με όλους Πανιώνιους μέσα της.
προσωπικά θα επιθυμούσα να σπάσουν τη σιωπή και τη μελαγχολία και να βρεθούν ο Τσακίρης και ο Λιανός απο κοινού σε ψηφοδέλτιο με γνωστούς-άγνωστους Πανιώνιους και πρόεδρο κάποιο μαμούνι, που θα αναλάβουν με τα μίνιμουμ οικονομικά μεγέθη να τρέξουν το σύλλογο σταθερά, με τρόπο μοντέρνο και οχι ναφθαλινομυρίζοντα.
Ερωτήσεις ενός χαζού μυαλού :
Α) Τι μπορεί να ξημερώσει, Μέτα από ένα ματς θανάτου, και έναν τελικό Ευρώπης !!!
Β) Αλλά μάλλον έαν θα χρεωθεί ότι ο νυν πρόεδρος του ερασιτέχνη πείρε Ευρωπαϊκό θα νε μεγάλη επιτυχία !! άρα θα έχει κάνει καλό και στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ?
Άντε να τελειώσει αυτή η χρονιά μπας και του χρόνου έρθουν άνθρωποι που πονούν την ομάδα !!!
Γ) Τελικά θα μάθουμε πριν τις εκλογές πόσα πήραμε για μανιάτη ?? τι έγινε με όσους έφυγαν κακήν κακός (βαζ τε, κτλ) τι πληρώσαμε στο μπέλιτς? που έκλεισε το έλλειμμα?
Δ) Ποια τμήματα πληρώθηκαν και ποιά όχι ?
Ε) και άλλες τόσες κουτές και ανούσιες ερωτήσεις προς μια μεγάλη διοίκηση που στα 121 χρόνια έφερε Ευρωπαϊκή καταξίωση!!! Θα λεγά τι να την κάνουμε την καταξίωση που θα καυχιέστε σε λίγο καιρό !!! τελικά πόσα ψηφοδέλτια υπάρχουν ? ποίες ομάδες θα κατέβουν ? Ζ) τέλος η εκλογές είναι ανοιχτές για να παρακολουθήσουν το “θίασο” όσοι δεν είναι μέλη του Ισχυρού Ερασιτέχνη με Ευρωπαϊκές κούπες …
Τ΄αυτιά μου βουίζουν απο τα διάφορα σενάρια και τις προθέσεις Πανιώνιων διαφόρων μεγεθών και αποχρώσεων για συμμετοχή στα κοινά είτε σα μέλη είτε σαν πρόεδροι είτε δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Δεδομένου ότι ο Ερασιτέχνης είναι υπεύθυνος για την εύρεση και την έγκριση του επενδυτή που θα πάρει την ΠΑΕ, ελπίζω ότι τα σενάρια περί ‘μεγεθών και αποχρώσεων’ να μην είναι εφιαλτικά. Η εκλογή οποιουδήποτε, του οποίου το μόνο κίνητρο ανάμειξης στα κοινά του Συλλόγου θα είναι η μεταβίβαση της ΠΑΕ, θα επιφέρει την καταστροφή του ΠΓΣΣ και όχι μονό της ΠΑΕ που παραλίγο να συμβεί προ μηνών.
Ερωτήσεις:
Υπάρχουν κάποιοι όροι στη συμφωνία Τσακίρη-Ερασιτέχνη που να διασφαλίζουν τη μεταβίβαση των μετοχών ή όποιος εκλεγεί θα μπορεί από μόνος του να αποφασίσει σε ποιόν θα γίνει η μεταβίβαση?
Με βάση το καταστατικό δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη και επομένως δεν είναι δυνατή η αθρόα εγγραφή μελών με σκοπό τη διαμόρφωση του αποτελέσματος?
Πόσα είναι τα τακτικά μέλη? Γιατί αν ο αριθμός είναι μικρός τότε είναι εύκολο να επηρεαστούν ώστε να καθοριστεί το αποτέλεσμα (εδώ ορισμένοι έχουν τον ‘τρόπο’ ποδοσφαιριστές να μην διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους εκεί θα κωλύσουν?)
Δεν έχει γίνει γνωστό, άρα μπορούμε να το μάθουμε στη ΓΣ
Μόνο τακτικά μέλη
Θα εκλέξουμε καινούριο ΔΣ του ερασιτέχνη για τα θέματα του συλλόγου. Οι μετοχές περιήλθαν στα χέρια του ερασιτέχνη κάτω απο έκτακτες συνθήκες, υπήρχε μια βιασύνη και ανάγκη, ας πούμε. Στο χέρι της ΓΣ είναι να πάρει απόφαση οτι το θέμα της μεταβίβασης να μην είναι απόφαση απλά του ΔΣ, αλλά να συγκληθεί έκτακτη ΓΣ με αυτό σα μοναδικό θέμα.
48 ώρες πριν τη Γενική συνέλευση κι επειδή ακούω για ψηφοδέλτια και αγωνίες αλλά δεν ακούω συγκεκριμένα πράγματα, είπα να γράψω περιεκτικά τι θα ήθελα ν΄ακούσω και να συναποφασίσουμε στη Συνέλευση. Με βάση αυτά θα πορευτώ σε μια αρκετά κρίσιμη (πριν την επόμενη) στιγμή για το σύλλογο. Φοβάμαι πολλά με δεδομένο τις κινήσεις που καταγράφονται στην σκακιέρα. Κρατώ τους φόβους μου για μένα, αλλά τα παρακάτω τα θεωρώ ΑΠΟΛΥΤΑ βασικά, έτσι ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει πιο ρεαλιστές και χαμηλών τόνων, παρά υπερφίαλους και χρεωμένους σε όλα τα επίπεδα.
Δεν κρατιέμαι να πω ότι θέλω για λίγο να είμαι «πανιωνάκι» αλλά να ξέρω τι είμαι, γρήγορα θα τα καταφέρω να ξαναμεγαλώσω.
Καταγραφή του χρέους της προηγούμενης διετίας σε υπαλλήλους, προπονητές, αθλητές και κατάθεση χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής του.
Καμιά υπογραφή συμβολαίου, συμφωνητικού ή αποδοχή όποιας άλλης εκταμίευσης αν δεν υπάρχει εγγύηση του ποσού που θα εκταμιευτεί.
Εκ βάθρων αναμόρφωση του σκεπτικού περί ημιεπαγγελματικών ομάδων με το σήμα του Πανιωνίου. Ο Πανιώνιος παράγει αθλητισμό, δε χρειάζεται την επιβεβαίωση με πρωταθλητισμό των συμβολαίων.
Συντήρηση και επέκταση των εγκαταστάσεων μας, μέσω συνεργασιών και αυτοχρηματοδοτούμενων έργων.
Άνοιγμα στην κοινωνία για εγγραφή νέων μελών – Γρήγορη ένταξη των πάρεδρων μελών της τελευταίας χρονιάς.
Οσον αφορά τη σχέση του ερασιτέχνη με την ΠΑΕ.
Πλήρη διαφάνεια στα μέχρι τώρα πεπραγμένα.
Καμμιά εξέλιξη απο εδώ και μπρος δεν ολοκληρώνεται, παρά μόνο με την απόφαση που θα παρθεί σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη γι΄αυτό το θέμα.
Στις 7 προτασεις που διατυπωνει ο Πετροπουλος παραπανω συμφωνω και εγω.
Πρακτικα ομως ποια ειναι η διαδικασια ωστε η οποια διοικηση να εχει αυτες τις δεσμευσεις?
Πρακτικά θα μπορούσαμε να το τυπώσουμε και να το μοιράσουμε αύριο στη συνέλευση και να ζητήσουμε δεσμεύσεις από την νέα διοίκηση. Φυσικά θα έχουμε μόνο τον λόγο τους αλλά κάποιος μοχλός πίεσης θα είναι και αυτός.
Κείμενο που θα υπογράφει το Φόρουμ, ο Ορφέας, Μέλη του Συλλόγου;
ενδιαφέρουσα ιδέα έστω και ως τελευταίας στιγμής
Οι θέσεις που διατύπωσε ο Κώστας είναι ισχυρότατη βάση γι αυτό το κείμενο
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. καλεί τα μέλη του, σύμφωνα με τους όρους του Καταστατικού, σε Τακτική Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες, που θα διεξαχθούν τη Τετάρτη 6η Απριλίου 2011 και ώρα 18:00 στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ., στην Αίθουσα Στίβου «ΗΛΙΑΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ» (Αγ. Ανδρέου & Κων/νου Παλαιολόγου).
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων αυτού.
Ανάγνωση της εκθέσεως της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 3. Έγκριση του Απολογισμού των Οικονομικών χρήσεων που έληξαν και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη. 4. Ψήφιση του Προϋπολογισμού για τη νέα χρήση.
Παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Εκλογή Προέδρου και Γεν. Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.
Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Αρχαιρεσιών.
Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο κα ΩΡΑ: 19.30 μ.μ.
Κατα την συζητηση των θεματων 3 και 4 της ημερησιας διαταξης μπορει να κατατεθει για εγκριση ενα δεσμευτικο κειμενο με βαση τα παραπανω 7 σημεια.
απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη
χωρις καθαρους λογαριασμους και πληρη διαφανεια στα πεπραγμενα δεν ειναι κατι που πρεπει να γινει απερισκεπτα…
Δημήτρη εμένα προσωπικά θα μου έφτανε μια δέσμευση ότι δεν θα ξαναφήσει απλήρωτο εργαζόμενο για 5 μήνες (δεν μιλάω για αθλητές)
Τα υπόλοιπα τα συζητάμε όλα