Εισιτήρια Διαρκείας 2014-2015

Δεν έχω καμία εικόνα για το πως πάει -σε ένα φαινομενικά ψυχρό ξεκίνημα- η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας…

Η ΠΑΕ διοργάνωσε ήδη έναν διαγωνισμό και 10 τυχεροί κέρδισαν από ένα εισιτήριο
αλλά επικοινωνιακά πάντα μου φαίνεται πως για ακόμα μια χρονιά αδυνατούμε να προσελκύσουμε κόσμο
τόσο σε οικονομικό επίπεδο
πόσο μάλλον με όσα διαδραματίζονται γύρω από την ομάδα…

Από ότι πληροφορήθηκα
φέτος δεν υπάρχουν καν εισιτήρια διαρκείας για τις ειδικές ομάδες (άνεργοι κτλ.).

Πήρα τηλέφωνο στην ΠΑΕ πριν 1 εβδομάδα και ρώτησα τι ώρες εξυπηρετούν για τα διαρκείας…μου είπαν 17:30 - 19:00…Λέω ρε παιδιά γιατί μόνο 1,5 ώρα ??? Άντε δεν πειράζει , σιγά τις ουρές που θα έχει. Πήγα στις 18:00 μετά απο 2 ημέρες και δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ !!!
Συγχαρητήρια κύριοι , ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε σωστά…

Εγώ νομίζω ότι εξαντλήθηκαν και θα περιμένω δεύτερη έκδοση,περίμενε και εσύ.

γιατί ρε παιδιά ;
αν είναι αλήθεια είναι μεγάλο λάθος

Αφού πήρες τηλέφωνο και το σήκωσαν, μην λες τίποτα…
(Κάποιος περαστικός θα ήταν,. Κατά το ‘είδα φως και μπήκα’. ‘Χτύπησε και το σήκωσα’).

ξερει κανεις αν με το διαρκειας παιζει να εχουμε καμια εκπτωση στους αγωνες του γαυρου στο τσου-λου?

θα ξαναγυρίσω στο θέμα των ειδικών κατηγοριών
πέρσι λοιπόν εκτός από εμένα παίρνει και ο πατέρας μου. ηλικίας πάνω από 70
σε πόσους αγώνες ήρθε ;
σε… 1
άρα πόσο πλήρωσε για αυτόν τον ένα αγώνα ; 75 ευρω
νομίζω ότι κέρδισε η ομάδα από αυτόν
ας το ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι

Η ανοργανωσιά συνεχίζεται…δεν μπορεί να μας έφταιγαν μόνο οι Τσαβαλοπροεδροι και τώρα οι “Σωτήρες” να την βγάζουν καθαροί…τουλάχιστον για το θέμα των διαρκείας θα έπρεπε να υπάρχει τρομερή οργάνωση μιας και οι κάτοχοι τους (μαζί με τους οργανωμένους) αποτελούν τον σταθερό κορμό της ομάδας…τον άνεργο για παράδειγμα ή τον συνταξιούχο που τόσα χρόνια αποκλειστικά από το υστέρημά του αγόραζε το διαρκείας του φέτος τον πετάνε κυριολεκτικά απ’έξω…η δυσλειτουργία τώρα της ΠΑΕ όσον αφορά ωράρια κτλ είναι ένα άλλο ανέκδοτο…

Ξέρει κανείς αν ανανεώνουν τα διαρκείας η μπουτίκ και το LA CI DO???
Πέρισυ γινότανε…

ελα ρε?! υπαρχει ακομα το La Ci Do?

Υπάρχει , αλλά έχει φύγει απο την Ομήρου και έχει πάει στον κάθετο Ομήρου - Πλατεία…

Από περιέργεια, γνωρίζει κανείς πόσα διαρκείας ειδικών κατηγοριών πωλήθηκαν πέρσυ;

δε βλέπω τώρα που μπήκαμε και στο άρθρο καμιά ανακοίνωση για τα διαρκείας των ειδικών κατηγοριών
κρίμα
και πιστεύω ότι είναι γενικότερα ακριβούτσικα
πιστεύω ότι και με λιγότερα από 120 θα μπορούσαμε (μιλάω για τη 2 που πάω εγώ) εκτός κι αν υπάρχει κάποιος νόμος για ελάχιστο κόστος

Διαρκείας για ανέργους και συνταξιούχους

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ομάδας να μπορούν να την δουν από κοντά, ανακοινώνει την θέσπιση εισιτηρίων διαρκείας για τους ανέργους και τους συνταξιούχους.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας για την Θύρα 2 στην τιμή των 80 ευρώ. Για την απόκτησή τους είναι απαραίτητη η κάρτα ανεργίας σε ισχύ και η πράξη συντάξεως από το γενικό λογιστήριο του κράτους.

Η εξόφλησή τους θα μπορεί να γίνει ως εξής: 50% προκαταβολή και 50% στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Η έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, όλων των κατηγοριών, γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Ι. Χρυσοστόμου 1 στη Νέα Σμύρνη.

http://www.panionios.gr/el/nea/teleutaia/297-diarkeias-gia-anergous-kai-suntaksiouxous.html

πολλά μπράβο
ένας που θέλει να βοηθήσει θα το δώσει το 80άρι

μπράβο και πάλι

Στο προσεχες Κυριακατικο φιλικο θα πουλαμε διαρκειας ή θα βαριομαστε;

Πέρυσι το διαρκείας των ειδικών ομάδων είχε 70 ευρώ…

δεν δικαιολογείται αύξηση…ο άνεργος παράδειγμα ακόμα άνεργος είναι..

νομίζω ότι είχε 75 αλλά δε θα τσακωθούμε τώρα για 5 ευρω
δίκιο έχεις αλλά βάλε τώρα ότι μέχρι πριν δυο μέρες έπρεπε να δώσει 120

ρε παιδιά για εξηγήστε μου
να πάω στη μπουτικ να πάρω το διαρκείας και μετά θα πρέπει να ξαναπάω για την κάρτα φιλάθλου στα γραφεία ;
είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβω αυτό