Δεν έχω καμία εικόνα για το πως πάει -σε ένα φαινομενικά ψυχρό ξεκίνημα- η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας…
Η ΠΑΕ διοργάνωσε ήδη έναν διαγωνισμό και 10 τυχεροί κέρδισαν από ένα εισιτήριο
αλλά επικοινωνιακά πάντα μου φαίνεται πως για ακόμα μια χρονιά αδυνατούμε να προσελκύσουμε κόσμο
τόσο σε οικονομικό επίπεδο
πόσο μάλλον με όσα διαδραματίζονται γύρω από την ομάδα…
Πήρα τηλέφωνο στην ΠΑΕ πριν 1 εβδομάδα και ρώτησα τι ώρες εξυπηρετούν για τα διαρκείας…μου είπαν 17:30 - 19:00…Λέω ρε παιδιά γιατί μόνο 1,5 ώρα ??? Άντε δεν πειράζει , σιγά τις ουρές που θα έχει. Πήγα στις 18:00 μετά απο 2 ημέρες και δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ !!!
Συγχαρητήρια κύριοι , ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε σωστά…
θα ξαναγυρίσω στο θέμα των ειδικών κατηγοριών
πέρσι λοιπόν εκτός από εμένα παίρνει και ο πατέρας μου. ηλικίας πάνω από 70
σε πόσους αγώνες ήρθε ;
σε… 1
άρα πόσο πλήρωσε για αυτόν τον ένα αγώνα ; 75 ευρω
νομίζω ότι κέρδισε η ομάδα από αυτόν
ας το ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι
Η ανοργανωσιά συνεχίζεται…δεν μπορεί να μας έφταιγαν μόνο οι Τσαβαλοπροεδροι και τώρα οι “Σωτήρες” να την βγάζουν καθαροί…τουλάχιστον για το θέμα των διαρκείας θα έπρεπε να υπάρχει τρομερή οργάνωση μιας και οι κάτοχοι τους (μαζί με τους οργανωμένους) αποτελούν τον σταθερό κορμό της ομάδας…τον άνεργο για παράδειγμα ή τον συνταξιούχο που τόσα χρόνια αποκλειστικά από το υστέρημά του αγόραζε το διαρκείας του φέτος τον πετάνε κυριολεκτικά απ’έξω…η δυσλειτουργία τώρα της ΠΑΕ όσον αφορά ωράρια κτλ είναι ένα άλλο ανέκδοτο…
δε βλέπω τώρα που μπήκαμε και στο άρθρο καμιά ανακοίνωση για τα διαρκείας των ειδικών κατηγοριών
κρίμα
και πιστεύω ότι είναι γενικότερα ακριβούτσικα
πιστεύω ότι και με λιγότερα από 120 θα μπορούσαμε (μιλάω για τη 2 που πάω εγώ) εκτός κι αν υπάρχει κάποιος νόμος για ελάχιστο κόστος
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ομάδας να μπορούν να την δουν από κοντά, ανακοινώνει την θέσπιση εισιτηρίων διαρκείας για τους ανέργους και τους συνταξιούχους.
Στο πλαίσιο αυτό, θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας για την Θύρα 2 στην τιμή των 80 ευρώ. Για την απόκτησή τους είναι απαραίτητη η κάρτα ανεργίας σε ισχύ και η πράξη συντάξεως από το γενικό λογιστήριο του κράτους.
Η εξόφλησή τους θα μπορεί να γίνει ως εξής: 50% προκαταβολή και 50% στο τέλος Σεπτεμβρίου.
Η έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, όλων των κατηγοριών, γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Ι. Χρυσοστόμου 1 στη Νέα Σμύρνη.
ρε παιδιά για εξηγήστε μου
να πάω στη μπουτικ να πάρω το διαρκείας και μετά θα πρέπει να ξαναπάω για την κάρτα φιλάθλου στα γραφεία ;
είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβω αυτό