Εγκαταστάσεις Ερασιτέχνη Πανιωνίου

Δεν κατάλαβα αυτό που είπε ο Ρουπ για “προπονητικό” στίβο στο γήπεδο μετά τη δημιουργία κτιριακών υποδομών στην 9
Προπονητικός είναι στην ουσία λιγότερες διαδρομές;

Είναι αυτή εδώ η φόλα;

Καταργεί πολλά αθλήματα του στίβου

1 «Μου αρέσει»

Προσπαθώ και εγώ να το καταλάβω. Προφανώς άλμα εις μήκος, άλμα εις ύψος, ρίψεις κτλ σε τέτοιο στίβο δεν γίνεται να υπάρχουν.

Αναρωτιέμαι λύση σε αυτό δεν μπορεί να βρεθεί; Να τα χωρέσουμε δλδ όλα αυτά;

Ηρεμήσετε ρε παιδιά. Παρουσίασε μια μαλακιά που σκέφτηκε. Ούτε μίλησε με κανέναν, ούτε έχει τα λεφτά να το κάνει, ούτε τίποτα

6 «Μου αρέσει»

Αυτό βασικά.

Οπότε ποιό ήταν το νόημα της παρουσίασης δεν κατάλαβα…

1 «Μου αρέσει»

Χάντρες και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς

4 «Μου αρέσει»

Καθρεπτακια στους ιθαγενεις

3 «Μου αρέσει»

Πιάσε κόκκινο @nk1890

2 «Μου αρέσει»

Κάτι που μου έκανε εντύπωση. Για ποιο σπίτι είπε ότι θα δούμε τι θα γίνει και στην μακέτα μια κερκίδα είναι στραβή; Αυτό που είναι μέσα στο πάρκινγκ δίπλα στο 5Χ5; Πως είναι δυνατόν να είναι πρόβλημα αυτό το σπιτάκι;

Αυτό οπως λεει κ ο geo ειναι το αδερφακι του Κορωναιος, στεγασμενο προπονητηριο με αποδυτηρια/γραφεια περιπου 90m2. Η προσθηκη του θα πλαισιωσει το Κορωναιος λειτουργικα. Στοχος ειναι κ το Κορωναιος να αναβαθμιστει κ αλλο με σημαντικες προσθηκες. Το παζλ συμπληρωνουν οι εργασιες στην παλια καντινα που εχει μετατραπει σε πληρως λειτουργικους χωρους γραφειων κ το σχεδιο για αναβαθμιση των ανοιχτων γηπεδων..

Ελπιζουμε οτι θα πανε ολα καλα με τον διαγωνισμο κ η νεα σεζον θα μας βρει με ενα ακομα γυμναστηριο. Χωρις πολυ θορυβο, με αυτες τις 370000 φτανουμε περι το 1μυριο εργασιων στο αθλητικο μας κεντρο τα τελευταια χρονια. Καποια στιγμη αφου κλεισουν τα μετωπα ισως πρεπει να κανουμε κ μια σουμα..

Ως προς τη συζητηση που ξεκινησε σημερα για το γηπεδο στην παρουσιαση της ΠΑΕ γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να την δουμε θετικα.. δεν ειναι κακο να γινονται σκεψεις ειδικα οταν ανοιγουν δημιουργικες συζητησεις. Η ιδια η παρουσιαση αναφερθηκε 2-3 φορες στην αναγκη συζητησης κ συνδιαμορφωσης με τον συλλογο αλλα κ τον δημο.. τοσο ο συλλογος οσο κ ο (σημερινος) δημος εχει αποδειξει οτι δεν βαζει εμποδια στο οραμα κανενος, αντιθετα στηριζει. Απο την αλλη σιγουρα οταν φτασει στο τραπεζι των συζητησεων θα πρεπει να δουμε τοτε πως τα κομματια της σημερινης (πρωιμης) προτασης θα διαμορφωθουν ωστε να ενσωματωσουν ευρυτερες αναγκες του συλλογου που ξεπερνουν το ποδοσφαιρικο τμημα.. παντως ξαναλεω παρα τον γενικο της χαρακτηρα, δεν ειναι κακο να ανοιγει μια συζητηση. Εγω κραταω καποιες απαραιτητες εργασιες κ την τμηματικη λογικη της επεμβασης που θεωρω οτι κινειται στη σωστη κατευθυνση

10 «Μου αρέσει»

Παίδες απολογούμαι για το σεντόνι :exploding_head: εκ των προτέρων! Το σχόλιο έχει να κάνει κυρίως με όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό (στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο) και λιγότερο με τις χθεσινές εξαγγελίες.

Το όραμα για έναν μεγάλο Πανιώνιο σε όλα τα επίπεδα το συμμεριζόμαστε και το επιθυμούμε όλοι με όλη μας την ψυχή.
Ο σύλλογος, την τελευταία εξαετία, μετά τη σχεδόν ολοκληρωτική κατάρρευση του 2020, αναγεννήθηκε από τις στάχτες του. Αυτό δεν συνέβη τυχαία. Ήταν το αποτέλεσμα γενναίων προσπαθειών και θυσιών από μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, που βγήκε μπροστά όταν άλλοι επέλεγαν να γυρίσουν το βλέμμα αλλού, προσποιούμενοι ότι δεν βλέπουν και δεν καταλαβαίνουν.
Η επόμενη μέρα, δεδομένα οφείλει να μας βρει όλους μαζί. Αυτό όμως προϋποθέτει σύνεση, αυτοσυγκράτηση, αναγνώριση προσώπων και προσπαθειών, ενωτική διάθεση αντί για διχασμό, και πάνω απ’ όλα ωριμότητα , όχι τοξικούς εγωισμούς, αμετροέπεια και αλαζονεία.Απαιτεί ομόνοια, διάλογο και συνεννόηση.
Συμπεριφορές που, ενώ φαινομενικά υπηρετούν την ενότητα γύρω από τον σύλλογο και το όραμα της γιγάντωσής του, στην πράξη , όταν εκφράζονται και επικοινωνούνται με λάθος τρόπο, το υπονομεύουν και το τορπιλίζουν.
Την εξέλιξη πρέπει να την αγκαλιάσουμε όλοι και όσοι μπορούν, να συμβάλουν ο καθένας με τις δυνάμεις του στη διαμόρφωσή της, με έναν και μοναδικό στόχο: τη γιγάντωση του αγαπημένου μας συλλόγου.
Με σεβασμό όμως στο παρελθόν και την ιστορία , τιμώντας το παρόν και σχεδιάζοντας —όλοι μαζί— το μέλλον.
ΥΓ. Το «όλοι μαζί», σε συντριπτικό βαθμό, εκφράζεται από τη διοίκηση του ερασιτέχνη και τους επενδυτές των τμημάτων του συλλόγου, και σε μικρότερο βαθμό από εμάς, τους απλούς οπαδούς και μέλη.

10 «Μου αρέσει»

Θεωρώ αυτό ίσως το καλύτερο που γενικά επικοινωνήθηκε χτες και νομίζω είναι η μοναδική λύση.

Το γήπεδο Τσακ δεν είχε αυτή την λογική από όσο θυμάμαι.

Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε όλη την περιοχή για 5 χρόνια μέχρι να χτιστούν εξ αρχής όλα. Είναι πάρα πολύ σωστό που τα μοίρασε σε υπο-έργα και είναι η μόνη σωστή λογική κατ’εμε.

Είναι δύσκολο το σημείο και νευραλγικό για την πόλη και όλο τον κόσμο που αθλείται σε όλες τις εγκαταστάσεις αυτή την στιγμή.

Εκεί είναι και το challenge ωστόσο και φαίνεται να το έχει καταλάβει και ο Ρουψ.

Θέλει βήμα βήμα όλα τα προβλήματα να συζητιούνται και να λύνονται σταδιακά μέχρι να βρεθεί η βέλτιστη λύση για όλους.

Κι εγώ θεωρώ μέγιστο κέρδος το ότι άνοιξε η κουβέντα πάλι για το γήπεδο και τις εγκατάστάσεις και το όραμα, απλά φοβάμαι μην καταλήξει πάλι να μείνει όραμα γιατί κακά τα ψέματα όλα αυτά για να γίνουν θα χρειαστούν περί τα 40-50 εκατομμύρια και βάθος 15ετίας ίσως.

Αν χρηματοδοτούνται και ως υποέργα και πραγματοποιούνται τμηματικά υπάρχει βέβαια ένα άλλο πρόβλημα: να καταλήξει στο τέλος ένα περίεργο συνονθύλευμα εγκαταστάσεων μισοτελειωμένων που εν τέλει να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύσανε.

Όπως δηλαδή κατέληξε το γήπεδο να είναι αυτή τη στιγμή με κατασκευές όπως το στέγαστρο που γίνανε βιαστικά και χωρίς προγραμματισμό ή ένα συνολικότερο πλάνο.

Επίσης, θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να ικανοποιηθούν στο απόλυτο οι ανάγκες όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη και να μην υπάρχουν εκπτώσεις σε αυτό.

7 «Μου αρέσει»

Επειδή το θέμα γήπεδο με απασχολεί εδώ και χρόνια είναι ευκαιρία να πω κάποιες σκέψεις που έχω.

Παίρνω και αφορμή από το γεγονός ότι και πάλι ο στίβος είναι ένα θέμα αφού δημιουργεί περιορισμούς. Από την άλλη είναι τμήμα που δεν πρέπει να περιοριστεί. Είναι άλλωστε πρόβλεψη και του καταστατικού αν δεν κάνω λάθος.

Προσπαθούμε να χωρέσουμε στον ίδιο χώρο, αφού είναι ιδιοκτησίας του συλλόγου, όλα τα τμήματα. Το καταλαβαίνω. Είναι και το σημείο βολικό. Μήπως όμως αυτό είναι λάθος προσέγγιση;

Πχ γιατί να μην έχουμε γήπεδα για βόλεϊ, μπάσκετ κτλ σε κάποιο άλλο χώρο. Θα μου πείτε που να βρούμε τα λεφτά. Το ερώτημα είναι έχει υπολογίσει κανείς πόσο κοστίζει ή πόσα χάνουμε για να χωρέσουν όλα στο σημερινό γήπεδο;

Οικόπεδα που χωράνε τέτοιες εγκαταστάσεις στην Νέα Σμύρνη ή στα όρια του δήμου υπάρχουν. Κοντα στο αμαξοστάσιο του Αγίου Δημητρίου, στα όρια με τον Δήμο Φαληρου και επίσης στην Πλαστήρα δίπλα στο Ναιφ. Κερδίζουμε εμπορικούς χώρους σε κεντρικό σημείο της πόλης που μπορούν να φέρουν έσοδα και δεν μειώνουμε σε τίποτα την δυναμική μας και τους χώρους άθλησης.

Επίσης στην Εύξεινου Πόντου, δίπλα στο 7ο. Εκεί ίσως ακόμα και στίβος να χωρούσε. Δλδ πως παραχωρούν οικόπεδα σε γαύρο, βαζελο κτλ και σε εμάς δεν μπορούν;

Ακόμα και το κόστος κατασκευής για κλειστά γυμναστήρια σε σχολεία θα μπορούσαμε να αναλάβουμε με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε την χρήση τους όλο το απόγευμα και τα Σαββατοκύριακα. Δλδ ΣΔΙΤ για ολόκληρα σχολεία είναι οκ και για ένα γυμναστήριο όχι;

Τα λέω όλα αυτά σαν μια εναλλακτική προσέγγιση γιατί ο σύλλογος μεγαλώνει, αυξάνονται τα τμήματα και κάπου υπάρχει και ένα όριο.

5 «Μου αρέσει»

Είχε ακουστεί πριν από καμιά 30αριά χρόνια για καινούργιο κλειστό μπάσκετ σε αυτό το οικόπεδο

Ναι, θυμάμαι και εκπομπή με τον Κοουτς να έχει πάει για ρεπορτάζ και να δείχνει το χάλι που υπάρχει και να λέει, δλδ είναι καλύτερα έτσι;

1 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Οξω μαρή

3 «Μου αρέσει»

Ακριβώς. Και λίγο πιο πάνω ήταν το ρέμα που αναφέρει ένας φίλος λίγο πιο πριν. όταν είχε λαϊκή, πάντα κάθε Τετάρτη, τα ψάρια ήταν στην Κοραή. Πάντα μύριζε ψαρίλα στο τέλος του Μίλωνα επί της Σοφούλη κάτω από το γεφυράκι προς την Σολωμονίδου Στην οποία πέρασε αγωγός μεγάλος αρχές του 2000. Με την μεγάλη βροχή του 1977 παίζαμε με τον Πανελλήνιο, και δεν μπορέσαμε να περάσουμε να πάμε στο γήπεδο. Άσε που δεν έγινε το παιχνίδι γιατί ο Μίλωνας γέμισε νερά από την οροφή. Αυτό υπάρχει ακόμα και τώρα απέναντι από το παρκάκι. Είναι ορατό ακόμα και σήμερα. Και λίγο Ιστορία. Εκεί στο παρκάκι στην κατοχή ήταν ο ένας λαχανόκηπος της κατοχής και οι κάτοικοι προμηθευόντουσαν λαχανικά, ακριβώς επειδή είχε νερό από το ρέμα. Ο άλλος ήταν Παρασκευοπούλου και Βυζαντίου, που σήμερα είναι παρκάκι. Γιατί και η Βυζαντίου ρέμα ήταν. Η δε λεόντειος τότε ήταν βουστάσιο και τους έδιναν γάλα για τα παιδιά, ένα φλυτζάνι, με δελτίο στην κατοχή και με επιτήρητή έναν γερμανό των ss. Πηγή: Η μαμά μου…

19 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»

4 «Μου αρέσει»