Έφυγε ο φίλος Γιώργος Ρήγας

Με βαθιά θλίψη σας μεταφέρω ότι έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Γιώργος Ρήγας.
Ξέρω ότι αρκετοί από εσάς είχατε φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο και ήθελα να σας ενημερώσω ότι η κηδεία του θα γίνει αύριο 17/7 στις 14:00 στο πρώτο νεκροταφείο αθηνών.
Προσωπικά έχασα έναν στενό φίλο και νιώθω ήδη ότι η μικρή χαρά τον απογευμάτων στο γήπεδο, παρακολουθώντας τον πανιώνιο δεν θα είναι ποτε ξανά ακριβώς η ίδια χωρίς τον αγαπημένο μου φίλου διπλα μου.

Ελπίζω η αγάπη όσον άγγιξες να σε συνοδεύει παντού.

Μόλις το είδα στο fb… σοκ…
Grog ας είναι ελαφρύ το χώμα φίλε μας, θα μας λείψεις…
Μεγαλώνει επικίνδυνα το παρεακι εκει πάνω… Να μας προσέχετε…

Πριν μερικές εβδομάδες αναρωτήθηκα γιατί έχεις καιρό να γράψεις στο φόρουμ. Ε θα φταίει η γενική απαξίωση φαντάστηκα.
Τι κρίμα που ήταν άλλη η αιτία… Μας μένουν τα 1276 μηνύματά και η ανάμνηση του πάθους και της αγωνίας για το μέλλον της Πανιωνάρας μας στις διάφορες συγκεντρώσεις μας στην πλατεία.

Έλα ρε παιδιά! Σοκ! έτσι ξαφνικά???

κριμα, ρε γαμώτο!

Ειλικρινα καλο σου ταξιδι..Απο το λιγο που σε γνωρισα θα σε θυμαμαι ησουν πολυ καλος ανθρωπος.

Ένας άνθρωπος με ήθος αλλά και τρομερή ευγένεια χαρακτήρα και ψυχής…

Τι να πω…

Απλά καλό ταξίδι !

Γειά σου φίλε…

τελευταία φορα που θα διαφωνήσω μαζί σου
που δε μοιράστηκες μαζί μας το όποιο πρόβλημα

Κριμα, δεν εχω λογια, κριμα

καλό ταξίδι φίλε…

Κρίμα…Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στους δικούς του.

Νίκο, θυμάμαι που μου τον είχες συστήσει. Απο τι ρε παιδιά;

Εδώ και ένα χρόνο άρχισε να νιώθει αρκετά αδύναμος με αρκετές ζαλάδες. Πριν από 5 περίπου μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μολις το ειδα κι εγω χθες στο φβ παγωσα… κριμα πραγματικα…
Συλληπητηρια στους ανθρωπους του

[video]https://m.youtube.com/watch?v=h47lKCXUqMo[/video] αν κ παει καιρος, θυμαμαι οτι ειχε τρεξει πολυ αυτο το ομορφο εγχειρημα..! Καλο ταξιδι στον ΚΥΡΙΟ grog κ κουραγιο στους δικους του… Κριμα πραγματικα

Καλό ταξίδι αδερφέ…

Όπως έγραψε ο brfu_atic
Πρεπει να δούμε κ εάν μπορούμε να φτιάξουμε εκείνο το γηπεδακι… Που το είχε και όνειρο…
Μήπως να κανωνισουμε ξανά ένα τουρνουά…

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2015/07/blog-post_17.html

Πρόταση:

Να διοργανώσουμε fund raising αγώνα δρόμου στο στάδιο της Ν.Σμύρνης (πχ 5km)
Τα έσοδα (εισιτήρια θεατών, κάποιο τέλος συμμετοχής, online donations κτλ) να πάνε για το γηπεδάκι ή/και κάποια αντικαρκινική οργάνωση.
Δεν ξέρω αν θα μαζέψουμε σοβαρό ποσό αλλά είναι και συμβολικό μιας και του Γιώργου του αρέσαν τέτοιες προσπάθειες.

Αν γίνει το ΣΚ 29-30 Αυγούστου (που θα είμαι Αθήνα) θα τρέξω κι εγώ για τον Γιώργο.

Καουντ μι ιν..!

Κι εγώ με χαρά και συγκίνηση…!

Μέσα αλλά στα διαδικαστικά γιατί εάν είναι να τρέξω θα χρειαστώ 2-3 μπουκάλες οξυγόνου και μετά μπύρας…