Με βαθιά θλίψη σας μεταφέρω ότι έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Γιώργος Ρήγας.
Ξέρω ότι αρκετοί από εσάς είχατε φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο και ήθελα να σας ενημερώσω ότι η κηδεία του θα γίνει αύριο 17/7 στις 14:00 στο πρώτο νεκροταφείο αθηνών.
Προσωπικά έχασα έναν στενό φίλο και νιώθω ήδη ότι η μικρή χαρά τον απογευμάτων στο γήπεδο, παρακολουθώντας τον πανιώνιο δεν θα είναι ποτε ξανά ακριβώς η ίδια χωρίς τον αγαπημένο μου φίλου διπλα μου.
Ελπίζω η αγάπη όσον άγγιξες να σε συνοδεύει παντού.
Πριν μερικές εβδομάδες αναρωτήθηκα γιατί έχεις καιρό να γράψεις στο φόρουμ. Ε θα φταίει η γενική απαξίωση φαντάστηκα.
Τι κρίμα που ήταν άλλη η αιτία… Μας μένουν τα 1276 μηνύματά και η ανάμνηση του πάθους και της αγωνίας για το μέλλον της Πανιωνάρας μας στις διάφορες συγκεντρώσεις μας στην πλατεία.
Όπως έγραψε ο brfu_atic
Πρεπει να δούμε κ εάν μπορούμε να φτιάξουμε εκείνο το γηπεδακι… Που το είχε και όνειρο…
Μήπως να κανωνισουμε ξανά ένα τουρνουά…
Να διοργανώσουμε fund raising αγώνα δρόμου στο στάδιο της Ν.Σμύρνης (πχ 5km)
Τα έσοδα (εισιτήρια θεατών, κάποιο τέλος συμμετοχής, online donations κτλ) να πάνε για το γηπεδάκι ή/και κάποια αντικαρκινική οργάνωση.
Δεν ξέρω αν θα μαζέψουμε σοβαρό ποσό αλλά είναι και συμβολικό μιας και του Γιώργου του αρέσαν τέτοιες προσπάθειες.
Αν γίνει το ΣΚ 29-30 Αυγούστου (που θα είμαι Αθήνα) θα τρέξω κι εγώ για τον Γιώργο.