Dragan Nešić

Πολύ-πολύ κρίμα…

1 «Μου αρέσει»

Τα σοβαρά Club δεν απολύουν ένα προπονητη 3 ημέρες πρίν το πιό σημαντικό ισως παιχνίδι της χρονιάς !!! Εκτός και αν τα πράγματα στις σχέσεις του με τις αθλήτριες είχαν φθάσει στο απροχώρητο !!! Εύχομαι όσο τίποτα άλλο να διαψευσθώ !! Επίσης , οι ομάδες δεν αγοράζονται, κτίζονται με υπομονή και γνώση. Δεν είμαι ειδικός του Βόλλευ αλλα υποθέτω ότι με τα λεφτα που δαπανήθηκαν θα μπορούσαν να πάρουν ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελληνική αγορά, ηλικιακά, αθλητικά, και με μακρόπνοη προοπτική. Ο ΠΑΟ σαφώς έχει καλύτερο know how αφού με λιγότερα λεφτά μπορεί και έχει μια πιο δεμένη και αθλητική ομάδα αλλα και με προοπτικη .

3 «Μου αρέσει»

ρδελομπου

2 «Μου αρέσει»

Δεν νομίζω να απολύθηκε.

1 «Μου αρέσει»

Σοβαρά τώρα, τι παίχτηκε; Προφανώς και ο παναθηναϊκός θα το δει ως λευκή πετσέτα

1 «Μου αρέσει»

Προφανώς ήταν έτοιμος ο άλλος…

2 «Μου αρέσει»

Για να λέει φιλικά, σκέφτομαι ότι δεν θα είναι απόλυση. Δεν ξέρω τι παίχτηκε.

1 «Μου αρέσει»

Όπως και να έχει ακατανόητο από οποία πλευρά και εάν προέρχεται.

Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στο γυναικείο βόλεϊ αρχικά, αλλά αναρωτιέμαι μπορούμε ως Σύλλογος ή ως οργανισμός να διαχειριστούμε την ήττα ή μια ενδεχόμενη αποτυχία;
Προσωπικά αμφιβάλλω αν μπορούμε….
Στο γυναικείο βόλεϊ είμαστε σε όλους τους στόχους μέσα αυτή τη στιγμή. Αν πετάνε κάποιοι λευκή πετσέτα από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τότε πείτε το μας να μην ξοδευτούμε μεθαύριο….
Τα ίδια κάναμε κάποτε και στο Λίνεν στο ποδόσφαιρο
Δεν μπορεί τη υπέρβαση λέγαμε τότε …
Και αυτή η «ανικανότητα « μας έριξε στη Γ Εθνική με τη πάροδο του χρόνου …..

3 «Μου αρέσει»

Λίνεν…τι θυμήθηκες τώρα?! Ακόμα προσπαθώ να χωνέψω το 2-3 της Μπορντό.

3 «Μου αρέσει»

κανεις μας δεν το εχει ξεχασει αυτο το ματ

Ματσαρα !

Εγώ θα το γράψω όπως το σκέφτομαι και ελπίζω να μην παρεξηγηθω.. πολύ..

Βόλλεϋ με το ζόρι καταλαβαίνω.. πραγματικα..

Αγόραζα διαρκείας μέχρι πέρυσι για την ενίσχυση αλλά έχω να πάω σε αγώνα από κατι καμένες μέρες μέρες που παίζαμε ντέρμπι με τα Ταταύλα και τα Ελληνικά Πετρέλαια στο Αρτάκης και συνήθως οι γονείς και οι γκόμενες/νοι των αντιπάλων ήταν σαφώς περισσότεροι από εμάς..

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω ούτε στο ελάχιστο το απίστευτο τρέξιμο των παιδιών στο τμήμα απ’ την εποχή των ερασιτεχνικών μέχρι σημερα

Όλες οι κινήσεις του τμήματος δείχνουν έναν δρομο της αγοράς ομάδας και των όποιων τίτλων και όχι το χτίσιμο και ότι μπορεί να αποφέρει αυτό.

Ένα δρόμο και μια αντίληψη νεοπλουτισμου που πέρα απ’ ότι δεν μας ταιριάζει καθόλου είναι και καταστροφικός.

Έχουμε ζήσει το γυναικείο μπάσκετ έχουμε ζήσει και το πόλο.

Ξαφνικά γεμίζει το Βαρικας όπως γεμιζε τότε το Αρτάκης απλά με την προσμονή των τίτλων και μόλις φύγαν τα λεφτά και τα τμήματα κατέρρευσαν πήγαν πάλι στην ανυπαρξία στην διάλυση στην απαξίωση.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο γυναικείο βόλλεϋ η τι θα αποφέρει στον Σύλλογο όλο αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον , το ταξιμο πρωταθλημάτων , ευρωπαϊκών, διαγαλαξιακων κτλ αλλά ελπίζω το τμήμα να μην έχει την καταληξη των προηγούμενων μόλις βαρεθεί ένας καπνοβιομηχανος.

Δεν τα γράφω ως “κατηγορώ” σε κανέναν όλα αυτά. Πόσο μάλλον ως κατηγορώ σε ανθρώπους που έδωσαν το είναι τους για το τμήμα.

Απορία που πηγάζει (και)από την απομάκρυνση του Νεσιτς στην καλύτερη χρονιά της ιστορίας του τμήματος λίγες μέρες πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό της ιστορίας του τμήματος που πριν 2 χρόνια πανυγήρισε την πρώτη του άνοδο στην Α1 η όπως αλλιώς την λένε…

12 «Μου αρέσει»

Σωστός. Ειδικά αυτό με τον νεοπλουτισμό αγγίζει ευαίσθητες χορδές.

Ποτέ δεν ήθελα κάτι εύκολο κ εφήμερο προσωπικά. Ίσως κάποιοι έχουν αντίθετη γνώμη.

Ίσως ένας συνδυασμός να ήταν πιο σωστός κ παραγωγικός. Αλλά όχι αυτό το πράγμα: σήμερα είσαι, αύριο αλλάζω τη μισή ομάδα

3 «Μου αρέσει»

Ανοίγετε μεγάλο θέμα….
Για την περίπτωση Νεσιτς καλό θα είναι κάποιος που γνωρίζει περισσότερα να μας διαφωτίσει αν αυτή η αλλαγή οφείλεται στα αποτελέσματα της ομάδας ή σε κάποιο παρασκήνιο που αγνοούμε …. Διώχνουμε τον προπονητή μετά από καθαρή νικη και παραμονές Ευρωπαϊκού ημιτελικού…
Αν δεν υπάρχει παρασκήνιο είναι τελείως αδικαιολόγητη μια τέτοια απόφαση στο οποιοδήποτε άθλημα.

4 «Μου αρέσει»

Πολύ κρίμα χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο, αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι αποκλειστικά ευθύνη της διοίκησης. Ποιος ο λόγος όμως; Για τα αποτελέσματα;

Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την συζήτηση αυτή, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά και με μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα παραθέσω, θα προσπαθήσω να απαντήσω στα νεοπλουτισμου,και στο οι ομάδες δεν αγοράζονται..

Πριν 4 χρόνια η ομάδα έκανε προπόνηση στο ΣΕΦ και κάθε εβδομάδα έψαχνε γήπεδο να αγωνιστεί.

Οι κορασίδες έπεσαν κατηγορία Τις ώρες της Λανς για τις ακαδημίες τις είχε πάρει ο Μίλωνας ενώ για οικονομικούς λόγους δεν είχε παρθεί ούτε μια μπάλα καινούργια για τις ακαδημίες.

Αυτή είναι η κατάσταση που υπήρχε φέτος στις ακαδημίες.

Φτιάξαμε το κλειστό στην θύρα 1 ένα σύγχρονο γήπεδο με δικά μας έξοδα, πήραμε πίσω τις ώρες στην Λανς, βάλαμε 2 προπονητές σε κάθε τμήμα για την καλύτερη εκμάθηση…

Ενταξαμε 4 νεαρά ταλέντα στα κορίτσια και άλλατόσα στα αγόρια.

Φτιάξαμε και το Βαρίκας!

Όλα αυτά τι είναι? Δεν είναι κτίσιμο της ομάδας από κάτω? Τι θεωρείτε κτίσιμο?

20 «Μου αρέσει»
6 «Μου αρέσει»

Αγαπητέ Στάθη, να διευκρινίσω ότι το σχόλιο μου είχε να κάνει αποκλειστικά με τη πεποίθηση μου ότι όταν έχεις ένα σοβαρό προπονητή που σου έχει πάρει ( η συμβάλλει) το μοναδικό σου Τίτλο δεν είναι και δεν δειχνει σοβαρό να τον απολύεις μεταξύ Ημιτελικών. Δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορει με μαγικό τρόπο να αλλάξει την Ομάδα με 2 μονο προπονήσεις !!! Ανέφερα βέβαια , ότι το κάνεις αυτό, μόνο στην περίπτωση που έχει κάκιστες σχέσεις με τις αθλήτριες και αυτές αντίστοιχα με την απομάκρυνση του θα σκιστούν να αποδείξουν ότι αυτός ήταν το πρόβλημα ή κάνει τόσο τραγικά λάθη στην προσέγγιση του παιχνιδιού που η φυγή του είναι ανακούφιση για όλους. Κάτι που δεν γνωρίζω βέβαια αν ισχύει. Και φυσικά μακάρι να διαψευσθώ. Επίσης, η αναφορά στο Κτίσιμο της Ομάδας έχει να κάνει με την μακροχρόνια προοπτική του ρόστερ. Δεν είπα για τισ Ακαδημίες γιατί είναι ενα μεγάλο ρίσκο. Μπορει να βγάλεις μπορεί και να μην βγάλεις αθλητριες που να παιξουν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αλλά σκεφτόμουν περισσότερο σε επένδυση σε νεότερης Ηλικίας αθλήτριες δυνητικα μελλοντικά στελέχη της Εθνικής και με δίψα για διάκριση. Αυτό πιστεύω ότι ταιριαζει πολύ στην δική μας φιλοσοφία που αν συνδυαστεί και με 2-3 μεγάλες έμπειρες Αθλήτριες σαν αυτες που έφερες , θα μας εκαναν πραγματικά ανθεκτική ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστώ πολύ για την καταπληκτική προσπάθεια και γιατι φέρατε το Βόλλευ στο προσκήνιο. Επίσης θεωρώ ότι ήδη η χρονια ειναι επιτυχημένη και εύχομαι να είναι έτσι τα επόμενα χρόνια.

2 «Μου αρέσει»

Σίγουρα, θεωρώ, δεν υπάρχει άνθρωπος να αμφισβητεί τα όσα έχουν γίνει και γίνονται για το τμήμα. Το βόλεϊ - ανδρών και γυναικών - μας κάνει πολύ περήφανους τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, ε όσο να’ναι για τον πολύ κόσμο η εξέλιξη με τον προπονητή ήταν κεραυνός εν αιθρια μια και πολύ επιτυχημένος ήταν και πολύ αγαπητός. Φυσικά η εκάστοτε διοίκηση ενός συλλόγου γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα μια και έχει το σύνολο της εικόνας αλλά δεν παύει να ήταν μια στενάχωρη εξέλιξη. Με αυτό στο μυαλό δεν έχει άδικο ο κοσμος να αναρωτιεται για το τι συνέβη. Προσοχή, δεν αναφέρομαι σε αφορισμους ή ύβρεις ή στείρα επίκριση και μηδενισμό. Μιλάω για γνήσιο ενδιαφέρον και ανησυχία. Ας ελπίσουμε ότι η αλλαγή θα επιδράσει θετικά.

Όλοι μαζί για κερδίσουμε 4 σετ αύριο! Ήρθε η σειρά μας!

Πανιωνάρα θα μας τρελάνεις.

2 «Μου αρέσει»