Μιας και ειμαστε στο διαδυκτιο , πολοι απο εμας μπορει να ασχολουνται με διαφορα παιχνιδια .
Προσωπικα εχω ασχοληθει με αρκετα οπως
Bitefight (τελικα μεγαλη μ@@@@@@@@@κια)
Knightfight ( τα ιδια)
Travian (καλο)
Ikariam ( πολυ καλο)
Ogame ( απο τα καλυτερα)
Και το τελευταιο τριμηνο εχω κολησει με το Erepublik στο οποιο χωριζεσαι σε κρατη κλπ κλπ.
Βεβαια ο λογος που κολλησα με το τελευταιο ειναι γιατι δεν εχεις προβλημα με τον χρονο πχ στο Ogame ειχα φτασει σε σημειο να ξυπναω στις 3 το βραδυ για να μην καταστρεψουν το <<στολο>> ενω στο Erepublik δεν εχεις τετοιο προβλημα .
Αν καποιος παιζει καποιο αλλο μπορει να το πει .
απο κατω θα βαλω και ενα λινκ που οδηγει στο τελευταιο παιχνιδι .
Άσε φιλαράκι έχω ρίξει τρελό κάψιμο με αυτά… Αν θες την συμβουλή μου κόφτα… Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι βέβαια και τι υποχρεώσεις έχεις…
Το τελευταίο ήταν το tribalwars που έπαιζα. Έχασα γκόμενα εξαιτίας του, έγινα βούκινο στη δουλειά και είχα καταλήξει να κοιμάμε 3-4 ώρες την ημέρα και αυτές διακεκομμένες… Τελικά το έκοψα και είπα ότι δεν θα ξανασχοληθώ…
Πάρε κανένα game με campains και την δυνατότητα να κάνεις SAVE
Για αυτο το λογο ασχοληθηκα με το τελευταιο το μονο που πρεπει να κανεις ειναι 5 κλικ και τελειωσε αυτο το ειχα παθει που λες εσυ με το ogame ετσι ακριβως και το εκοψα και ησυχασα .
Ωραιο θα ηταν να φτιαχναμε ενα δικο μας διαδικτυακο παιχνιδι.
Αφηστε που αν το στηναμε ομορφα θα μπορουσε και να χρηματοδοτησει καποιες δραστηριοτητες…
Και αυτό το έχω προσπαθήσει. Μαζευτήκαμε κάποτε 6 άτομα φίλοι με σκοπό να στήσουμε ένα τέτοιο game. Εγώ ασχολούμαι με προγραμματισμό…
Η αλήθεια ενώ τα πηγέναμε καλά, τελικά δυστυχώς δεν ευδοκίμησε η προσπάθεια κυρίως λόγω του ότι θέλει πολύ “τρέξιμο” και κανένας μας δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο.
Πάντως είναι μια καλή ιδέα, αν κάποιος θέλει να βγάλει κάποια γκαφρα…
Επίσης τότε είχαμε κάνει και μια έρευνα αγοράς όσον αφορά s/w houses που μπορούν να υλοποιήσουν την ιδέα μας (καθώς τα requirements είχαν λίγο-πολύ βγει από εμάς)… Θυμάμαι ότι οι τιμές δεν ήταν απογορευτικές…
Έπαιζα πριν 2-3 χρόνια ένα που είχε πολύ πλάκα. Είχε θέμα τον χοιυλιγκανισμό .Και καλά είχες στον έλεγχο σου 2-3 χαρακτήρες , υποστηρικτές μιας ομάδας που διάλεγες.
Γινόταν κανονικά το πρωτάθλημα , κάθε ομάδα είχε τους δικούς της hooligans , που είχαν στέκι μια μπυραρία. Είχε όλες τις καθημερινές…επιλογές , όπως ξύλο με άλλους οπαδούς , ντου στις μπυραρίες των άλλων , ραντεβού κ.λ.π. κ.λ.π.
Δεν θυμάμαι πως το λένε , αλλά είχα περάσει ένα δίμηνο χαβαλέ με αυτό.
καλα μιλαμε σε αυτο ενα βραδυ ειχαμε συννενοηθει κοντα 20 ατομα Πανιωνιοι, συναντηθηκαμε στην Αθηνα (στο παιχνιδι εννοειται) και σκασαμε στους βαζελογαυρους που ολοι μαζι ηταν καμια 30αρια. Ειχαν παθει πλακα ολοι.σου λεει που στο διαλο μαζευτηκαν τοσοι Πανιωνιοι 2 η ωρα το βραδυ…
επικες στιγμες
ειχε πολυ χαβαλε.μετα οι γαυροι εφερναν Σερβους του Ερυθρου Αστερα και γενικα ειχε γελιο
ηταν κανενας απο δω?
εγω το βαρεθηκα γιατι πρεπει να ψιλοκαεις για να αποκτησεις δυναμη εκτος και αν πληρωσεις και σε κανει το παιχνιδι τουμπανο και μετα μαλακιζεται λιγο γιατι ερχεται ο αλλος που εχει παιξει 10 λεπτα και με μια μπουνια σε ξαπλωνει
Παρα πολυ ενδιαφερον αυτο αν δεν σε βγαζει απο καθε σκεψη να εμπλακεις ξανα σε καποιο εγχειρημα παρομοιο!!! Ισως υπαρχουν καποιοι τροποι να μειωθει η λιστα η τα επιπεδα τιμων των requirements ωστε ν μην χρειαζεται τοσο τρεξιμο.
Ηδη παντως ο τζιρος της βιομηχανιας παιχνιδιων εχει κατα πολυ ξεπερασει τον τζιρο της βιομηχανιας κινηματογραφου.
Ο κωδικας για το tribal wars για το ogame και για πολλα ακομα ειναι free ειχα προσπαθησει και εγω μαζι κατι αλλα παιδια να ανεβασουμε και μαλιστα πετυχε ειχαμε μαζεψει καμια 300 παικτες αλλα θελει καινουργια σχεδια και παρα πολυ δουλεια στην μεταφραση του κωδικα .
Βεβαια εμεις το ειχαμε ανεβασει free χωρις να πληρωνουν για τα εξτρα οπως σε αυτα τα παιχνιδια.
Προσφατα ξεκινησε ενας φιλος μου σε συνεργασια με μια ρουμανικη εταιρεια παιχνιδιων ενα διαδικτυακο παιχνιδι
Ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο και βελτιωνεται συνεχως στο gameplay και σε δυνατοτητες. Παρ’ολα αυτα ηδη εχει μαζεψει αρκετο κοσμο
Το ωραιο ειναι οτι καθε φιλαθλος μπορει να υπερψηφιζει/απορριπτει αλλαγες στην ομαδα, στο μπατζετ, σε πωλησεις/μεταγραφες παικτων ενω μπορει να ενισχυει την ομαδα πριν απο σημαντικα παιχνιδια
Για οσους αποφασισουν να παιξουν με την Πανιωναρα μπορειτε να αυξανετε την αποδοση καποιου παικτη καθε 6 ωρες και αποφασισαμε να αυξανουμε την αποδοση του επιθετικου Μαυρου.