Δημήτρης Ελευθερόπουλος (τερματοφύλακας)

Κλαψιαρη! Καλυτερα να παιζει ο σιδερακης

Τι εγινε σημερα τραυματιστηκε???

Τράβηγμα …κάτι τέτοιο

ας μπει ο παναγόπουλος άμα ο μάχο δε είναι έτοιμος ακόμα

Mάχο who? :stuck_out_tongue:
Πολυ φοβάμαι πως πρέπει να θεωρούμε πως δεν θα τον ξαναδούμε να παίζει :frowning:

Και για μην είμαι και offtopic:

Με θλάση στον προσαγωγό αποχώρησε από το παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος… Αυτή είναι η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των “κυανέρυθρων” και μένει να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να φανεί πόσο διάστημα θα χρειαστεί να λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Δεν υπαρχει τερματοφυλακας Παναγοπουλος

Νομίζω ότι η ομάδα θα πάει με Ελε, Σιδεράκη και τον Ανέστη (ο οποίος θα γράψει ιστορία, όπως λένε όλοι όσοι τον ξέρουν)

http://www.sportdog.gr/article/73963/epaize-me-sphigmena-ta-dodia

ισχυει αυτο

Την απόφασή του να κρεμάσει τα γάντια του και να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος είναι έτοιμος να υπηρετήσει το άθλημα από άλλο πόστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανέκαθεν θεωρούσα την επιλογή της στιγμής που θα βάλει τέλος στην καριέρα του ένας αθλητής πιο σημαντική ακόμα κι απ’ την ίδια του την καριέρα.

Στα είκοσι χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας προσπάθησα να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο με αξιοπρέπεια και με αξιοπρέπεια επιθυμώ να το αποχαιρετήσω.

Όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι “κατάφεραν” να παγώσουν ένα μεγάλο κομμάτι απ’ την αγάπη μου γι αυτό κι επειδή, παρά τον επαγγελματισμό μου, το συναίσθημα πάντα με καθοδηγούσε, αποφάσισα να κλείσω τον κύκλο μου ως ποδοσφαιριστής. Ό,τι παραμένει μέσα μου ζωντανό θέλω να το κρατήσω άφθαρτο, ώστε να συνεχίσω να ζω αργότερα στο μαγικό κόσμο των γηπέδων με κάποια άλλη ιδιότητα.

Αισθάνομαι ευλογημένος που για είκοσι χρόνια έκανα επάγγελμα το πάθος μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περισσότερους από τους συμπαίκτες, προπονητές, προέδρους και γιατρούς, όλους τους φροντιστές και φυσικοθεραπευτές που συνεργάστηκα και φυσικά τον κόσμο που με στήριξε σε όλες μου τις στιγμές.
…ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ…

Δημήτρης Ελευθερόπουλος»

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/251535-telos-epohes-gia-ele-vid

Το υπέροχο ταξίδι του Ελευθερόπουλου…

«Το ταξίδι ήταν υπέροχο»… Με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποχαιρέτησε μία λαμπρή καριέρα που θύμιζε περισσότερο παραμύθι, παρά πραγματικότητα.

http://www.onsports.gr/Afierwmata/item/154898-To-yperoho-taxidi-toy-Eleytheropoyloy

Άλλο πόστο στον «Ελέ» προτείνει ο Πανιώνιος

Να παραμείνει στον Πανιώνιο, από όποιο πόστο επιθυμεί ο ίδιος, προτείνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του.

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» σκοπεύουν να τιμήσουν τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα με τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Η απόφαση του πολύπειρου τερματοφύλακα να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, είναι απόλυτα σεβαστή.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για την συνεργασία που είχε με την ομάδα μας από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα και τονίζει πως αποτελεί τιμή για τον σύλλογο, που ένας ποδοσφαιριστής του βεληνεκούς του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, επέλεξε να κλείσει την πλούσια καριέρα του φορώντας την «κυανέρυθρη» φανέλα.

Το ήθος και ο χαρακτήρας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ταιριάζουν απόλυτα με την γενικότερη φιλοσοφία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ως εκ τούτου θα θέλαμε να παραμείνει κοντά μας, από όποιο πόστο ο ίδιος επιθυμεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προκειμένου να τιμήσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, για την προσφορά του στην ομάδα και γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, προτίθεται να διοργανώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο που θα ανταποκρίνεται στην αξία του».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/154646-Allo-posto-ston-Ele-proteinei-o-Panionios

Ένας Δημήτρης λιγότερος. Πολλοί είχαν μαζευτεί :wink:

Στο καλό Δημητράκη. Καλή συνέχεια όπου κι αν πας. Φάνηκε πάντως ότι η αποχώρηση μετά το 2ο γκολ ήταν τσαντίλα κι όχι τραυματισμός.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ξεκινήσαμε με 5 τερματοφύλακες !!!

Πιθανοτατα ο πιο ταλαντουχος Ελληνας τερματοφυλακας της τελευταιας εικοσαετιας, αλλα τον εφαγαν οι τραυματισμοι. Δεν απογοητευσε ουτε εντυπωσιασε στα λιγα ματς που επαιξε σε εμας και νομιζω οτι ειναι υπερβολη τα περι φιλικου προς τιμην του, οσο κυριος κι αν υπηρξε σε αυτους τους μηνες. Πιο πολυ θα θυμαμαι τις τερατωδεις φημες για τα 20.000 που θα επαιρνε σε καθε ματς χωρις γκολ.
Με αυτα και αυτα, η αποδυναμωση του ροστερ συνεχιζεται. Απολυτως απαραιτητη η αποκτηση τερματοφυλακα, μετα και το προχθεσινο ρεσιταλ του Σιδερακη. Το πρωτο γκολ που εφαγε ειναι για γελια, στο δευτερο βγαινει λανθασμενα και στο 120’ κανει μια αθλια εξοδο, ενα ηλιθιο πεναλτι και, για να δεσει το γλυκο, χωνει και μια μπουνια εκτος φασης στον επιθετικο.

ποιο φιλικο?μονο φιλικο?καλυτερα μια ολοκληρη θυρα να την ονομασουμε ‘ελε’ προς τιμην του.αληθεια η ανακοινωση συνταχθηκε απο καποιον φιλο του ελε,που γνωριζει το ηθος του ανθρωπου?εγω γιατι να ειμαι αναγκασμενος να διαβαζω οτι η γενικοτερη φιλοσοφια του συλλογου ταιριαζει με αυτη ενος τερματοφυλακα που στο κατω κατω της γραφης ειχε την τιμη να παιξει σ’εμας και οχι το αντιθετο.τι παπαριες ειναι αυτες?εδω για αλλους δεν εχουμε βγαλει τετοιες ανακοινωσεις,βγαλαμε για τον ελε?τι να πω?
‘‘ευχαριστουμε,ησουν οκ’’ μεχρι εκει.

Δλδ οι γαυροι τι πρεπει να κανουν…που προσφερε τα μεγιστα σε αυτους?

Παντως οντως υπερβολικη η ανακοινωση…

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά δόξα τω Φανούρη (δεν μπαίνει και το τέτοιο από κάτω), εδώ στα δυτικά προάστια άλλη μια ενδοοικογενειακή κόντρα έλαβε αίσιο τέλος. :wink: :wink:

οντως λιγο υπερβολικη η ανακοινωση εκτος και αν ειναι να παρει τη θεση του Στρακοσια

Δυστυχώς ακόμα και η σκιά του σακατεμένου Ελευθερόπουλου είναι καλύτερη από τον ανύπαρκτο Σιδεράκη ο οποίος με Ξάνθη και Εργοτέλη μας στέρησε 3 βαθμούς με τα αστεία γκολ που εφαγε.
Ελπίζω να βρεθει τερματοφύλακας.

Πάγωσε ο έλε από τα στημένα του καλοκαιρίου..υποθέτω άμεσα θα επιστρέψει τα 7 πεντακάθαρα πρωταθλήματά του με τους γαύρους της δεκαετίας κόκκαλη..τέτοιο ήθος απορώ ποιος θα το μεταφέρει στα αποδυτήρια πλέον.

Είμαι όμως υπερ της διοργάνωσης φιλικού αγώνα, με την προυπόθεση να καλέσουμε την γιουβε..να χορτάσουμε γκολ και να χουμε να λέμε για τον ‘κακό αίολο’ που ‘παρέσυρε’ την μπάλα στην πιο σούπα έξοδο του τσάμπιονς λιγκ.

Γιατι ο ΕΛΕ με τον γαυρο ,πως τα εφαγε θυμασαι;Στην κεφαλια Τζιμπουρ ουτε που βγηκε ,ενω στου Μιραλα ,το εφαγε απο 20 μετρα συρτο’‘‘καλος .μαρακουλας κι αυτος’’
Τον Σιδερακη τον εφαγε ο Λεμονιας [μετα και την ελευση του Ελε]
1ον γιατι δεν του ξαναδωσε ευκαιριες
2ον ειδες κατι κωλους που εκανε απο την αχρησια;
3ον Οταν λοιπον τον χρειαστηκαμε …ειναι ανετοιμος
4ον και μεις βιαζομαστε,ειναι περιουσια μας και τον θαψαμε
5ον Ο Μαντζος ομως τον ηξερε απο τον Θρασυβουλο’'τον ρωτησαμε; θειο

+100000000