Δέκα κυανέρυθρες προσωπικές ερωτήσεις

Πάμε!! Copy - paste , απαντάμε και γαμώ την καραντίνα.

1) Ποιο παιχνίδι θα ήθελες να ξαναζήσεις;

2) Ποιος θα ήθελες να μην έχεις ζήσει ποτέ;

3) Σε ποιο παιχνίδι που δεν έχεις προλάβει ηλικιακά θα ήθελες αν είσαι μέσα;

4) Ποια εκδρομή σου έχει μείνει αξέχαστη;

5) Ποιον ποδοσφαιριστή από αυτούς που δεν έχεις προλάβει θα ήθελες να δεις να αγωνίζεται;

6)Και μπασκετμπολίστα;

7) Ποια είναι η διοίκηση που θεωρείς ότι έκανε τη καλύτερη δουλειά στον Πανιώνιο;

8) Ποια θα ήταν η ιδανική διοίκηση/πρόεδρος για σένα;

9) Σύνθημα που σε εκφράζει περισσότερο;

10) Και τέλος ,ποιο τραγούδι είναι συνυφασμένο με τον Πανιώνιο στο μυαλό σου;

Αν έληγαν στο 90’ πολλά και διάφορα. Επειδή έληξαν στο 94’-95’ αυτά που έχω στο μυαλό μου , κανένα.

Ίσως η καλύτερη απάντηση είναι “αυτό που δεν έχει έρθει ακόμα” αλλά ας μη το μαυρίζουμε τόσο. Με τη Μπορντό θα πω εγώ , όχι μόνο για το πως ήρθε η ήττα , αλλά και για τη γενικότερη μιζέρια εκείνης της μέρας.

4-0 στο Αλκαζάρ.

Πάλι Αλκαζάρ αλλά πολύ αργότερα κάπου το 2007. 1-0 στο 80’ , της πουτάνας το χιόνι , απίστευτα κωμικοτραγικά σκηνικά σε όλη τη διαδρομή , με Νιόνιο γκαζωμένο σε πούλμαν χωρίς καθρέφτες σε μια εθνική γυαλί από τον πάγο , και το γέλιο της αρκούδας γενικότερα… Κράτησε και σχεδόν 24 ώρες αυτή η εκδρομή , και να θες να την ξεχάσεις δε γίνεται.

5) Ποιον ποδοσφαιριστή από αυτούς που δεν έχεις προλάβει θα ήθελες να δεις να αγωνίζεται;

Ας μην ξεκινήσω τα κλισέ και τα προφανή. Μήτσο Μαυρίκη.

6)Και μπασκετμπολίστα;

Εδώ θα πω PJ αν και έχω τουλάχιστον μια 5αδα στο μυαλό μου.

7) Ποια είναι η διοίκηση που θεωρείς ότι έκανε τη καλύτερη δουλειά στον Πανιώνιο;

Προβοκατόρικη ερώτηση για να γίνει λίγο κουβέντα εδώ μέσα. Χωρίς να ξέρω καν ποιοι ήταν θα πω τη διοίκηση του μπάσκετ το πρώτο μισό -και κάτι ακόμα- της δεκαετίας του 90’.

Θα έλεγα εταιρεία λαϊκής βάσης κλπ κλπ αλλά σχετικά πρόσφατα είδα όνειρο με Γιάνναρο Αντετοκούμπο να γίνεται προεδράρα και έχω ενθουσιαστεί στην ιδέα.

ΠΑ-ΝΙ-Ω-ΝΙΟΣ ΠΑ-ΝΙ-Ω-ΝΙΟΣ ΠΑ-ΝΙ-Ω-ΝΙΟΣ ΠΑ-ΝΙ-Ω-ΝΙΟΣ

10) Και τέλος ,ποιο τραγούδι είναι συνυφασμένο με τον Πανιώνιο στο μυαλό σου;

Πριν χρόνια ήταν το can I play with madness…Τώρα θα πω Natural mystic. Στο μέλλον βλέπουμε!

[video=youtube;Z0lufcRgZlA]<LINK_TEXT text=“https://www.youtube.com/watch?v=Z0lufcR … rt_radio=1”>https://www.youtube.com/watch?v=Z0lufcRgZlA&amp;list=RDZ0lufcRgZlA&amp;start_radio=1</LINK_TEXT>[/video]

Μερακλης εισαι ρε μπαγασα Ναυπακτε

1. Ποιο παιχνίδι θα ήθελες να ξαναζήσεις;

Με κοτα τελευταια αγωνιστικη το 2007.. σε τρεις τεσσερις μερες ξεκιναγαν πανελληνιες.. σιγουρα εχουν υπαρξει καλυτερα αλλα τοτε υπηρχε μεγαλη αισιοδοξια για το μελλον κατι που ειναι πιο σπανιο κ απο τους τιτλους μας.. ααα κ καθε παιχνιδι με διαμαντιδη στο αρτακης

1. Ποιος θα ήθελες να μην έχεις ζήσει ποτέ;

Ηρακλης με γκολ στολτιδη..

1. Σε ποιο παιχνίδι που δεν έχεις προλάβει ηλικιακά θα ήθελες αν είσαι μέσα;

Τελικος 98… δε θα το συγχωρηςω ποτε στον πατερα μου

1. Ποια εκδρομή σου έχει μείνει αξέχαστη;

Σοσο Πανιωνιος.. λιγοτερο εντυπωσιακη απο Ναπολι αλλα το κλιμα αισιοδοξιας εκεινης της χρονιας δεν το χω ξαναζησει.. κ δεν ειχαμε πασοκοποιηθει ακομα πληρως

1. Ποιον ποδοσφαιριστή από αυτούς που δεν έχεις προλάβει θα ήθελες να δεις να αγωνίζεται;

Τον Λιμα γιατι ειναι ο αγαπημένος του φαδερ

6)Και μπασκετμπολίστα;

Boban

1. Ποια είναι η διοίκηση που θεωρείς ότι έκανε τη καλύτερη δουλειά στον Πανιώνιο;

Καμια ειναι η απαντηση με κριτιριο τι ακολούθουσε παντα. καμμενη γη κ μας πασοκοποιησε αλλα ο τσακ μας αφησε να ονειρευτουμε για λιγο, μεχρι να το γυρισει σε εφιαλτη που κραταει ακομα

1. Ποια θα ήταν η ιδανική διοίκηση/πρόεδρος για σένα;

Θα κουφανω κ τον εαυτο μου κ θα πω δαρζαμ.. τουλαχιστον η ψευδαισθηση των πρωτων χρονων, της κοντρολαρισμενης διαχειρισης με νεους παιχτες.. δεν ειχα καταλαβει οτι με δανεικα γινοταν το παιχνδι.. δεν ειναι ουτοπικο, χωρις τα κερατιατικα που αφησε ο ταακ κ οσοι ακολουθησαν κ χωρις γαυροφιλους ειναι ενα καλο μοντελο.. πανιωνιοι (κατς προτιμηση αλλης αισθητικης) με διαχειριση εσοδων. Προεδρος ρεανιμειτορ

1. Σύνθημα που σε εκφράζει περισσότερο;

Κ το κλειστο του χρονου θα ναι τιγκα.. γιατι το σαπιο κλειστο που γκρεμισανε με τις μνημες του συμβολιζει οτι εκφραζει για μενα ο πανιωνιος. Κατι φαινομενικα μικρο με ταβανι, αλλα κατα βαση μαγικο κ ανεξηγητο

1. ποιο ασμα

Ramones I believe in miracles γιατι παντα θα πιστευω οτι ο Σαπουντζης θα τον κερδισει τον Σαλας, κ αν δε μας καθονται συχνα τα θαυματα, δε θα παψουμε να τα κυνηγαμε…

Πανιωναρα ρεεεε

Νομιζω ειναι τρελλο δίλημμα. Ανάμεσα στο 0-1 με Αουστρια και 0-1 με Μασουρα στο τιγάνι. Θα παρω το πρώτο γία όλα ότι ζήσαμε αυτές τις 4 μέρες, για τις υπέροχες παρέες και τις υπέροχες αναμνήσεις που κρατάω.

Με Μπορντο 100%. Δεν θα μάθουμε ποτέ τι συνέβη και γιατί.

Τελικος 98… το ίδιο και γω δεν μπορώ να το συγχωρήσω στο πατέρα μου! :slight_smile: :slight_smile:

Χελσιμποργκ-Πανιωνιος έφυγα Τετάρτη μεσημέρι από Μεσολόγγι, Πέμπτη ο αγώνας, βράδυ επιστροφή και χαράματα Παρασκευής Μεσολόγγι…δεν υπήρχε

Θωμά Μάυρο σουπερ σκορερ

6)Και μπασκετμπολίστα;

Boban και γω!!

Τσακίρης για ότι ζήσαμε

Τσακίρης και ΔαρΖαμ θα ελεγα απο κατω.

Άλλοι παίρνουν πρωταθλήματαααα, άλλοι παίρνουνε τα κύπελλαααα έμεις παόρνουμε τη δόση μας με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!!

10) ποιο ασμα

Τα Σμυρνέικα Τραγούδια

1. Ποιο παιχνίδι θα ήθελες να ξαναζήσεις;

Τον τελικο του 91 στο ΣΕΦ και τον τελικο του 98 στο Καραισκακη , και στα δυο με τα ποδια απο την πλατεια στον Πειραια και πισω στην πλατεια εως το πρωι

1. Ποιος θα ήθελες να μην έχεις ζήσει ποτέ;

Αυτο με τον Ηρακλη στην Θεσσαλονικη με τον Στολτιδη , και την βουβή επιστροφή των 10 ωρών

1. Σε ποιο παιχνίδι που δεν έχεις προλάβει ηλικιακά θα ήθελες αν είσαι μέσα;

Αυτο με την ΑΕΚ στον τελικο του 79

1. Ποια εκδρομή σου έχει μείνει αξέχαστη;

Βαρκελωνη , ο Πανιωνιος μεσα στο Καμπ νου δεν ξερω αν θα το ξαναζήσω σαν Πανιωνιος

1. Ποιον ποδοσφαιριστή από αυτούς που δεν έχεις προλάβει θα ήθελες να δεις να αγωνίζεται;

Τον Σαραβακο με τα κυανερυθρα

6)Και μπασκετμπολίστα;

Σε αυτο το ταξίδι απο το 89 εως σημερα νομίζω τους εχω δει ολους

1. Ποια είναι η διοίκηση που θεωρείς ότι έκανε τη καλύτερη δουλειά στον Πανιώνιο;

Τσακιρη στις αρχες , γιατι με πηγε στο αεροδρομιο , και ειδα ενα γεματο γηπεδο να τραγουδαει ενω εχει χασει απο την ΑΕΚ 0-3

1. Ποια θα ήταν η ιδανική διοίκηση/πρόεδρος για σένα;

Τσακιρης μαζι με Ζαμανη

1. Σύνθημα που σε εκφράζει περισσότερο;

Τελος και αρχη , οτι θελω λεω

1. Και τέλος ,ποιο τραγούδι είναι συνυφασμένο με τον Πανιώνιο στο μυαλό σου;

we are the champions

1. στη μπάλα το τελευταίο παιχνίδι 2006 που ερχόμουν από πνευμονία ενός μήνα 3-1 τελικό και ο κόσμος μέσα να χορεύει στο ταρτάν και στο μπάσκετ το 2-2 εκτός με μαρούσι 2008 που μας κυνηγούσαν γύρω γύρω παρόλο που είχαμε εισητήρια

2. το 1-2 με την κεφαλιά του γκούμα και το 1-1 με το χαμένο πέναλτυ του κολοβού

3. όχι ηλικιακά αλλά για άλλους λόγους
    ναι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ναι ο ιβιτσα μαϊστόροβιτς όπως και τον πρώτο τελικό στο πόλο που χάσαμε στο τελευταίο γαμωπέναλτυ
    και ηλικιακά το πανιώνιος - ΤΣΣΚΑ 22 πόντους πρώτο παιχνίδι γιατί μετά εκείνο το 106-53 …

4. την είσοδο στη σκουληκότρυπα 1998 αν δεν κάνω λάθος που για να μπει μέσα ο κόσμος είχαν φτιάξει οι φωστήρες των ματ ένα φίδι στην κυριολεξία και όποιος περνούσε με σκυμένο κεφάλι φυσικά άρπαζε και από 6-7 γκλοπιές

5. ίσως το Λίμα γιατί ήταν σκυλί μαύρο και δεν το πολύ θυμάμαι

6. Φάνη και Φάνη

7. Τσακίρης

8. Τσακίρης τα λεφτά, Ζαμάνης διοικηση και Δάρρας για να μπαίνει με τα “συνολάκια” του στο χορτάρι

9. πανιολέ πανιολέ (σε ρυθμούς είμαστε δυο είμαστε τρεις) ασταμάτητα

10. είσαι αρρώστια που δε γίνεται καλά

αντί απάντησης:

[video=youtube;i4unFp6xsQY]https://www.youtube.com/watch?v=i4unFp6xsQY[/video]