Χαβαλές - Funny - Memes

7 «Μου αρέσει»

4 «Μου αρέσει»

Ακουω προγνωστικά…

5 «Μου αρέσει»

Ρουπτσος τραβάει πρίζα όταν φάει το τρίτο

4 «Μου αρέσει»

Ρουπ παιζει με ληγμενη μπαταρια και δεν εχει καταλαβει γιατι δεν κινειται ο Ντρογκπα ενω παταει το R1. O Μονε συνεχιζει να σκοραρει αδιαφορώντας και φερμαρει πατατακια.

Η τηλεοραση πισω γιατι απλα ειναι τετοιοι παικται που παιζουν βλεποντας την αντανακλαση στο τζαμι

7 «Μου αρέσει»

Μονέ τρώει μόνο από το μπωλ με τα πατατάκια. Το άλλο μπωλ δίπλα έχει λιβανέζικες λιχουδιές που τις έχει φέρει από το μαγαζί και τις έχει δηλητηριάσει κρυφά. Ρουψ που τρώει κι απ’ τα δύο μπωλ, πάει στην τουαλέτα κάθε 3 λεπτά, κάθεται εκεί κανά μισάωρο τη φορά και δεν μπορεί με τίποτα να βρει ρυθμό και να συγκεντρωθεί να παίξει. Ξύπνα Ρούψο μέχρι και στο Playstation σε τρυπάνε για πλάκα…

7 «Μου αρέσει»

8 «Μου αρέσει»

5 «Μου αρέσει»

6 «Μου αρέσει»

Η Μοναχοκόρη της Προσφυγιάς!

Η παραδουλεύτρα της Βερανζέρου μάλλον

3 «Μου αρέσει»

Είναι φοβερή η προπαγάνδα των χανουμιων που καταντάει αηδία.

Τι να κάνουμε ρε παλικάρια η ιστορική πραγματικότητα άλλα λέει. Θέλετε να φαντάζεστε ότι είστε πρόσφυγες και οι μόνοι κιόλας τι να σας πω;

Πέθανε πρόσφατα ένας πρώην δικός μας που είχε πάει στην αεκ μετά και έγραφαν ότι έφυγε γιατί ήθελε να πάει σε προσφυγική ομάδα. Ήμαρτον!

Γράψτε ότι ήθελε να διεκδικήσει πρωτάθλημα, να βγάλει λεφτά, ότι δεν του άρεσε το κόκκινο γιατί στην προηγούμενη ζωή του ήταν ταύρος. Αυτά όλα θα μπορούσαν κάπως να τα χωνέψουμε αλλά όχι και να μας πείτε ότι πήγε στην αεκ για να παίξει σε προσφυγική ομάδα.

8 «Μου αρέσει»

Εχει χαθει η μπαλα… δεν ειμαι σιγουρος αν ταιριαζει εδω ή σε αλλο πιο “σοβαρο” τοπικ!

5 «Μου αρέσει»

8 «Μου αρέσει»

Μια ανάρτηση συγχωνεύτηκε σε ένα υπάρχον θέμα: PANIONIOS+ Πλατφόρμα

Και μετά κράζετε εμένα που τον λέω Ρούψο.

6 «Μου αρέσει»

Ρουμψος

2 «Μου αρέσει»

Ρουψigle

8 «Μου αρέσει»
3 «Μου αρέσει»

Under a pale grey sky
WE SHALL ARISE

11 «Μου αρέσει»

Ξανά στην επικαιρότητα αυτό το meme με αφορμή την επική προβολή Fugazi στο Cine Trianon

6 «Μου αρέσει»